reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Chorzowski Park to jezd:tak::tak:
:-) Tak właśnie myślałam :-). Jestem zauroczona tym parkiem i zoo :-). Musze przyznać, że to Wasze zoo jest o wiele fajniejsze od naszego:-) i przede wszystkim większe :tak:. Byliśmy w Chorzowie w tamtym roku i mam nadzieję, że uda mi się mężulka w tym roku wyciągnąć :-). Jest po czym pospacerować, no i jeszcze obserwatorium zwiedzić ;-):-).

reklama
Wlocilam:-DZ cyto nici bo znowu jakie splamienie sie przyplatalo:crazy:Przelecze i dopiero.Wiecej strachu niz to warte:tak::tak:
Do tego bylo piknie, slonecznie planowalam wieczor na dworza at u nici bo pogoda sie popsula:-:)-:)-(
ech następnym razem idę z tobą bo mi ciężko tyłek ruszyc:baffled:
Bodzia,żeby to z gardła wymaz pobierali to by było lux;-):tak::-D.umył zęby i wystarczy a tak,nogi wydepilowac(żeby gin się nie zgubił;-):rofl2:),wykąpac i jeszcze tyłkiem świecic:baffled:.
:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: no opis baaardzo dokładny:laugh2::laugh2::tak:

Witam, widze zejak zawsze watek tetni zyciem :-)
Ja dzis nie mam czasu bo dzis dzien Klaudusi ,ktora stara sie ciagle zwracac na siebie uwage.Plany sprzatania odeszly w dal wiec i ja wam nie pomoge ;-)
Tesciowa moja nie jest zla,raczej sie nie wtraca na szczescie i na rece malenstwa tez nie bierze bo mowi ze sie boi.I to sie chwali,To nie lalka czy misio do noszenia przytulania,nie daj ...calowania w usta na dodatek.O zgrozo odrazu podnosze alarm przy wszelkiej probie przez obcych.Ja sama nie caluje w usta.
Wynik meczu pozostawiam bez komentarza.....a malzon nawet na wlasnych nogach sie dobrze trzymal i grzecznie poszedl spac jak wrocil.No sprobowal by nie,bo jak [rzyszedl to zaczal cos szukac w lodowce to szybko go zawrocilam na ziemie jak powiedzialam mu ze : Co byles w barze i glodny przyszles! I chlop szybko poszedl spac.Wiem nie przyjemna jestem...ale co tam.;-)
hihi chłopu w takim stanie czasem się należy:tak: A ztym całowaniem w usta to też byłam wyczulona jak nie wiem co:crazy:

Ja : rośliny przemysłowe - 4:0:tak:
GRATULASKI:laugh2:

Witam popoludniowo. Potrzebuje odstresowywacza w trybie pilnym. Wkurzylam sie na maxa bo mi sie reklamowka z zakupami rozwalila. :wściekła/y:Nu ale jako ociotowany lachon jakos se poradzilam z rozwalona torba, wozkiem i spiacym w nim Stasiem. Dobrze ze nie zaczelo padac, bo juz od rana sie zbiera. Stasiu nadal spi, drugie pranko sie pierze, obiadu jeszcze niet, bo malz z pracy dopiero na 7 bedzie takze luuuuuzzzzz.
Bodzia...Ty juz wiesz co, no nie??Fajjjne, lubie te czarno biale foty...
Marta - gratuluje egzaminow. To Ty niezly kujon jestes. Az mi sie lezka w oku zakrecila jakem se przypomniala te stare studenckie czasy. ech..kiedy to bylo...
I apeluje do wszystkich lachonow ktorym sie pogoda popsula i pada deszcz - przeslijcie go na Kujawy, ok Inowroclawia bo wszystko schnie w chole....i bedzie w przyszlym roku chleb po 4 zeta.
koffana proszę odstresowacz ode mnie
bere015.gif

Bodzia fotki cuuuuuuuuuuuudne:tak:
U nas jeszcze nie padze tylko wiatr wieeeeje:baffled: Nie przeszkodziło to jednak moim maluffom pobiegac po placu zabaw. Adrian bawił się ze swoją ukochaną Wiką:szok: a i Madzia miała towarzystwo niejakiej Julki:-) Dziewczynki są w jednym wieku i spotykają się regularnie w piaskownicy:laugh2: A jeśli chodzi o Wikę to 3/4 chłopaków z grupy Adrianka się w niej kocha i ostatnio się ostro pokłócili który ją kocha mocniej:rolleyes2: No w sumie się nie dziwię: niebieskie oczy i blond włoski zakręcone w sprężynki:tak: Do tego jak potrzeba to i pająka zabije:wink:

Iwona gratulaski dla Natalki:tak:
Sikoreczka śliczny ten Twój płetwonurek, bomba:tak::-D
Madźka gratulaski dla Szymka:happy2::tak:
Anaconda powodzonka, szerokiej drogi:blink:
Marta gratulasy:tak: zdolna jesteś kobito;-):-)
Katrinm miłego wypoczynku na Mazurach, i aby pogoda dopisała:tak::-D;-)
Anula gratki dla Stasia:tak:, sam zasypia supeerrrr;-):-D
Myszorka witamy:-), śliczne masz córunie:tak:
Aluśka super fotki, Amanda prześliczna:tak:

Sorki jak kogoś pominełam ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać:no:, tak lecicie że miałam do przeczytania jakieś 25 stron:baffled: i to tylko od wczoraj:tak::-D;-)

U nas jeszcze nie padze tylko wiatr wieeeeje:baffled: Nie przeszkodziło to jednak moim maluffom pobiegac po placu zabaw. Adrian bawił się ze swoją ukochaną Wiką:szok: a i Madzia miała towarzystwo niejakiej Julki:-) Dziewczynki są w jednym wieku i spotykają się regularnie w piaskownicy:laugh2: A jeśli chodzi o Wikę to 3/4 chłopaków z grupy Adrianka się w niej kocha i ostatnio się ostro pokłócili który ją kocha mocniej:rolleyes2: No w sumie się nie dziwię: niebieskie oczy i blond włoski zakręcone w sprężynki:tak: Do tego jak potrzeba to i pająka zabije:wink:

No no, to Adrianek pewnie zadowolony że taka lasencja mu sie traiła:tak:;-):-D

ja to aż przerażona jezdem że na dwa tygodnie wyjeżdżam:szok: Chyba będę kuzynkę na kolanach błagała co by mi dała raz dziennie do was zajrzec:-p

Lepiej ubłagaj kuzynkę bo naprawde bedziesz miała dużo do czytania:tak:, chyba że wszystkie na urlopy wyjadą i nie bedzie miał kto tyle wypisywać:-D, ale na to bym nie liczyła:no::-D. Ja cały maj nie zaglądałam na BB i miałam straszne zaległości:tak:, dwa dni doczytywałam:tak::-D

Uff opnowalam blogowa foto-relacje ze spotkanla..Dziecko mi zasnelo:baffled::baffled:Ciekawe, do ktorej bedzie latac:confused::confused:Ech pogoda.....

reklama
Hejka.

Ja poczytałam, ale jakoś do mojej łepetynki nie przyszła myśl, żeby pozbierać cytaty i teraz nie wiem co komu pisać :baffled::zawstydzona/y:
Wiem na pewno, że miałam pogratulować Marcie - GRATULUJĘ zdania examu :tak:
Bodzia, fotki jak zawsze - rewelacyjne :tak:

Witam nową mamusię i jej piękne córeczki :-):tak:

Udało mi się dzisiaj zmusić małża do pójścia na zakupy, bo on chciał jutro rano iść kupować gajerek, koszule, krawaty i buty :szok:. O 14 ślub a on rano będzie po sklepach latał :crazy: No i w końcu go zmusiłam, bo zagroziłam, że jutro to sobie sam będzie tego wszystkiego szukał ;-) Gajerek kupił jasny, jedna koszula ciemno-zielona i trochę jaśniejszy zielony krawat, druga koszula jasno-niebieska w paseczki+troszkę ciemniejszy niebieski krawat. Największy problem był z butami, nie wiedziałam, że tak ciężko kupić buty do jasnego garnituru :szok: Jak były fajne to tylko w rozmiarze 45 lub 46. No ale jakieś udało nam się wybrać, co nie zmienia faktu że byliśmy we wszystkich obuwniczych jakie tylko u nas są :baffled:
Jutro na 9 rano idę do fryzjera, głupia godzina, ale tak wyszło. Dlatego też zaraz idę moczyć swoje ciałko, oporządzić się (wiecie, depilacje i te sprawy;-)). No i naszykować muszę ciuchy na jutro, tzn. poprasować.
Małż i tak wgapiony w mecze, nie zwraca na mnie uwagi :-p

Do góry