reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam, widze zejak zawsze watek tetni zyciem :-)
Ja dzis nie mam czasu bo dzis dzien Klaudusi ,ktora stara sie ciagle zwracac na siebie uwage.Plany sprzatania odeszly w dal wiec i ja wam nie pomoge ;-)
Tesciowa moja nie jest zla,raczej sie nie wtraca na szczescie i na rece malenstwa tez nie bierze bo mowi ze sie boi.I to sie chwali,To nie lalka czy misio do noszenia przytulania,nie daj ...calowania w usta na dodatek.O zgrozo odrazu podnosze alarm przy wszelkiej probie przez obcych.Ja sama nie caluje w usta.
Wynik meczu pozostawiam bez komentarza.....a malzon nawet na wlasnych nogach sie dobrze trzymal i grzecznie poszedl spac jak wrocil.No sprobowal by nie,bo jak [rzyszedl to zaczal cos szukac w lodowce to szybko go zawrocilam na ziemie jak powiedzialam mu ze : Co byles w barze i glodny przyszles! I chlop szybko poszedl spac.Wiem nie przyjemna jestem...ale co tam.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta Odnoszę wrażenie, że Ty to taka babka z jajami, nie ??? ;-):tak::-):-):-)

Bodzinka śmierć bliskiej osoby jest straszna i nie do zniesienia :no::-(.
Wiem to z autopsji, niestety :-(.

Nio dobra, natchnienie polowiczne mnie naszlo wiec material na scrapki jest:-D:-D
Takie cosik mi sie porobilo dzis:rofl2:

ZDECYDOWANIE I lachon BB

Bodzinka :szok::-) Piękne zdjęcia i pięknie obrobione :tak::-).
Jakiego programiku używasz do tej obróbki ??? Zdradź plissss :-):-):-):-):-).

Aluśka Amanda cuuudna- Kuba jeszcze nie ma narzeczonej (chyba:confused: ) ale Twoja córa (wiem że już ręka jej zajęta) na pewno by mu się spodobała :-):tak::tak:A i wcale nie jest chudzinką - w sam raz! U nas sąsiad starszy od Kuby o 3 mieś waży 19 kg przy wzroście ok 90 cm!!! wcale nie wygląda na zdrowe dziecko
Bodzia z Tobą pomijając już inne zalety warto się spotkać żeby mieć takie wspaniałe skrapki :-) Ale faktem jest że modelki i modele pierwsza klasa! :-)
Marta kurde chłopy to nie muszą podwozia na przeglądy zabierać...Ujęłaś to rzeczowo!I gratuluje zdanego egzaminu!:-)
Bodzia mi też przykro z powodu cioci....Anula co do śmierci to nie bój się -trzeba się cieszyć życiem i nie martwić byle czym, jesteś jeszcze młoda :-)
No to się nam Al namnożyło....:-)

U nas tez się popsuła pogoda..ale nie leje więc nie jest źle :-)

reklama
Do góry