reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mnie zaraz trafi coś mi wyjca obudziło i powyjcuje sobie a jak nie zwracam uwagi to kwiczy łeb mi pęka a on se nic z tego nie robui:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bodzia mi też by się przegląd przydał ale jakoś brak mi chęci

he he nawet podobnie myślimy bo ten sam wyraz przyszedł mi dziś do głowy :laugh2::laugh2::laugh2:
:-D:laugh2::-D:laugh2::-D No widzisz :-D:laugh2::-D:laugh2::-D. Piękne Nasze imię, nie ? :tak::-).

Bodzinka mi też by się przegląd podwozia przydał ;-), ale w najbliższym czasie nie mam zamiaru się pojawić u gina :no:. No chyba, że się przez przypadek zaciążę, to będzie trza iść :-p. Wystarczy, że chodzę do dentysty sadysty i reperuję zęby :-p.

aluśka,Winka to razem świętujemy co;-):tak:?
Jul już śpiewa i zaraz zaśnie to może prasowanko dokończę:confused:?
Mleko kupione:tak: i na promocję się załapaliśmy w sklepie:do 2 dużych Pysiów odjechany kubeczek:szok: a na piękne oczęta Jula;-) to pani drugi dała.Jutro odzyskam aparat to pochwalę się:tak:

Wlocilam:-DZ cyto nici bo znowu jakie splamienie sie przyplatalo:crazy:Przelecze i dopiero.Wiecej strachu niz to warte:tak::tak:
Do tego bylo piknie, slonecznie planowalam wieczor na dworza at u nici bo pogoda sie popsula:-:)-:)-(

reklama
Do góry