reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aluśka Koffana leci pranko:tak::tak::tak: ja byłam krytykowana w drugą stronę bo ja nie miałam pokarmu i mały szybko był na butelce.Więc od razu zła MAma która nie chce karmić dziecka i on przez to taki chudy strasznie.A był straszna drobnica i nie chciała przybierać za bardzo.Ale mi się takie na maksa roztyte dzieci nie podobają i wcale nie jestem przekonana że dla nich to dobre:no::no::no: A Twoja Amandzia jest śliczna i wcale nie zauważyłam żeby była jakaś niedożywiona;-)NMie przejmuj się gadaniem starej bo Ty wiesz co dla Twojej córci najlepsze a to jest najważniejsze:tak::tak::tak:
anula już łapię pranko i będzie prasowanko:-D
A do karmienia to niestety przy oby wariantach znajdą się ludzie którzy będą w ciskać swoje pięć groszy żeby zrobić przykrość mamce:no:
Dziekuję za komplementa w imieniu Amandy:tak::-D:-D
ło matko:szok::szok::szok::szok::szok::szok: tosz ci się naprawde prukfa trafiła:szok::szok::szok: Nie przejmuj się nią kochanie nie warto! Dobrze Amandzia wygląda i robisz dla niej najlepiej jak możesz dając cycusia! A takie upasione dziecko to przecież katastrofa:baffled: Masz ode mnie na starą torbę
fulmini008.gif
Sikoreczka małż powiedział że mam ją olewać jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać ale czasem to jest bardzo trudne :no::no::wściekła/y:
dzięki za pioruna może jak ją grzmotnie to mowę straci:laugh2::laugh2::laugh2::-p

witam

moze krótko o sobie mam dwie córeczki Kornelke 3,2latka i Gabrysie 6msc siedze w domu od chwili urodzenia Kornelki maż pracuje sam prawie non stop w domu jest 3-4 razy w tygodniu po godz.20 takze ja sama ciągle ze swoimi skarbami

czasem mam dosc ale trzyma mnie przy zyciu "mama najtrudniejszy zawód siwata który daje najwięcej satysfakcji"

wrzucam zdjątko moich księzniczek

Zobacz załącznik 81886
Witaj Myszorka:-):-):-)
Masz prześliczne córeczki:tak::-):-)

Raz na jakiś czas ??? Ja myślałam, że dzień w dzień tak balujecie :-p. No przynajmniej kilka dni w tygodniu :-p:-).
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://sztoudi.ovh.org/images/buzie/buz_55.gif
witam

moze krótko o sobie mam dwie córeczki Kornelke 3,2latka i Gabrysie 6msc siedze w domu od chwili urodzenia Kornelki maż pracuje sam prawie non stop w domu jest 3-4 razy w tygodniu po godz.20 takze ja sama ciągle ze swoimi skarbami

czasem mam dosc ale trzyma mnie przy zyciu "mama najtrudniejszy zawód siwata który daje najwięcej satysfakcji"

wrzucam zdjątko moich księzniczek

Zobacz załącznik 81886
witamy nową mamusię i jej urocze księżniczki

Dobra w klejam kilka fotek swojej Laluni:-):-D:-D
......................

dwie ostatnie foteczki były zrobione w sobotę u babci:tak:
....................

Ostatnia edycja:
myszorka :-) Witaj wśród mam pracujących 24h :-). Ależ masz śliczne pannice :tak::-).

sikoreczka :-) Co Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-):-D:laugh2::-D:laugh2:.

reklama
Do góry