reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anula slodziaczki oba:-D:tak::tak::tak:
Mysmy do Bieldrony poszli i zapomnialam,ze od dzis zabawki do pisku tak sa a Mlemu vy sie nowe przydaly....Moze potem pojde jeszcze raz z kasa tym razem:rofl2::rofl2:A moze jutro...
Rano zadzwonila moja babcie,ze kuzynka mojej mamy nie zyje...Zmarla w nocy.....Dlugo jej nie widziala, do Aten wyjechala...Wiem,ze co najmniej 20 lat walczyla z rakiem,,,.Oczywiscie byl okres remisji choroby....juz bylo dobrze i znowu....nie mogli z wujkiem dzieci miec...On za nią szalał...10 lat bo ślubie byli tak zakochani jak w dniu ślubu....była jedynaczką....tak długo nie myśłam o niej....ostatnio znalazłam ja i wujka na NK....a teraz wspomnienia wracają....wakacji....wesele mojej mamy...jej wesle....
Smutno mi strasznie...Maiala tylko 40 lat......

Anula slodziaczki oba:-D:tak::tak::tak:
Mysmy do Bieldrony poszli i zapomnialam,ze od dzis zabawki do pisku tak sa a Mlemu vy sie nowe przydaly....Moze potem pojde jeszcze raz z kasa tym razem:rofl2::rofl2:A moze jutro...
Rano zadzwonila moja babcie,ze kuzynka mojej mamy nie zyje...Zmarla w nocy.....Dlugo jej nie widziala, do Aten wyjechala...Wiem,ze co najmniej 20 lat walczyla z rakiem,,,.Oczywiscie byl okres remisji choroby....juz bylo dobrze i znowu....nie mogli z wujkiem dzieci miec...On za nią szalał...10 lat bo ślubie byli tak zakochani jak w dniu ślubu....była jedynaczką....tak długo nie myśłam o niej....ostatnio znalazłam ja i wujka na NK....a teraz wspomnienia wracają....wakacji....wesele mojej mamy...jej wesle....
Smutno mi strasznie...Maiala tylko 40 lat......
Bodziu bardzo Ci współczuę, strasznie przykrejest to jak odchodzi młody człowiek

Wiecie co tak sobie siedze i oglądam zdjęcia i stwierdziłam że nie pokazałam Wam jak wyglądała moja córcia w dniu swojego wielkiego święta:-)
Jejku nie moge uwieżyć że moja Pati jest już taka duża, jak ten czas leci.Jeszcze niedawno tak jak wiekszość z Was woziłam moją niunie we wóziu a teraz to już taka duża koza:tak::-D. Kurcze mam tyle lat co wy (chyba) a córcie mam taką dużą, mmhm szybko zaczełam szaleć, działać:-D:-D:-D:-D
Oto moje słoneczko

Załączniki

• S7003631.JPG
    S7003631.JPG
    122 KB · Wyświetleń: 23
  • S7003705.JPG
    S7003705.JPG
    136,2 KB · Wyświetleń: 25
  • S7003706.JPG
    S7003706.JPG
    208,7 KB · Wyświetleń: 26
Pati wygldala olsniewajacao.Zreszta mnie sie bardziej podobaja takie sukienki niz te wymyslne.

U nas już od kilku lat dzieci chodzą w albach:tak:, i dobrze bo nie ma wyróżniania, wszystkie dzieci są w albach i nie ma że ta ma piękniejszą sukienke ode mnie i tak dalej. Choć zdarzają się też wymyślne alby ale to głupota, takie jest moje zdanie.

reklama
U nas już od kilku lat dzieci chodzą w albach:tak:, i dobrze bo nie ma wyróżniania, wszystkie dzieci są w albach i nie ma że ta ma piękniejszą sukienke ode mnie i tak dalej. Choć zdarzają się też wymyślne alby ale to głupota, takie jest moje zdanie.

Tak, zgadzam się że córa wyglądała cudnie! I zgadzam się na jednakowy strój komunijny u wszystkich dziewczynek idących do komunii ....czasem niektórym to te kiecki matki kupowały bardziej strojne niż do ślubu:szok:

Do góry