reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc i czolem.Kluski z rosolem. U nas po staremu. Wczoraj odnalazlo sie zaginione lozeczko turystyczne Stasia ii natychmiast dostal nakaz eksmisji z mojego loza. Ale nam sie fajnie spalo. I jemu tez. Ani razu sie nie obudzil.
Jak ktora bedzie szla po truskawki to ja tyz chce. Tak ze 35 kilo bo mam straszna ochote. U nas malenkie pudeleczko a wnim 6 truskawek kosztuje 2.48 e.
A tak przy okazji gdzie sie Ludi podziala. Dawno jej nie widzialam

reklama
Kasiu łap:
VFAyCkCFobJqbM9IcB.jpg

dCgLVv24aPb5hRjBOB.jpg

Bodziu słodziak:tak: Muszę koniecznie jutro dużo baterii wziąśc i duuuuuuużo zdjęc pocykac:-p
A co do Ludi to też się zastanawiałam:confused: GG jej się czasami świeci, może zebrała się do Polski:confused:

Bodzia no nie można nie kochać nie można
Sikoreczka tylko Madziuli do harenu jutro nie oddaj:no:
Madzia się do haremu nie nadaje bo ona zbyt zachłanna jest i dzielic się nie chce;-) No a wogóle to już ją Kasia Irlandka na synówkę upatrzyła:-D:cool2: Zaśpiłam małą to idę go garów:dry: Ło jak mi sie nie kce:sorry2: Nie włącza która zmywary:confused::confused::confused::confused::confused:

Aluska przepraszam bo u mnie to ono jest duzo nizej:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:Ale pewnie od lozeczka zalezy, i jak piszesz od materaca.A ja zdziebko przewrazliwiona jestem.Wiecie w koncu podstarzala mamuska ze mnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ach Lolkowi sie bardzo podobala.Wolal "Dzidzia" i zaczepial Amandzie:-D:-DAle bardzo silna dziewoja z niej.Mlode zasypia.....Bossko wreszcie odsapne;-);-);-)A jak wstanie to robimy myku, myku:laugh2::laugh2::laugh2:
Bodzia nie masz za co przepraszać :tak:
Fajnie że Lolusiowi się spodobała:laugh2::laugh2: będzie miała branie że ho ho:tak::laugh2::laugh2:

Skończyłam prasować i Amanda się obudziła :tak:ale na razie ma dobry humorek i grzecznie siedzi na kocyku na podłodze i ogląda gumową książeczkę co róż wkładając ja do buzi :tak:więc mogłam do Was zajrzeć:tak:
Zaraz śmigniemy do kuchni kaszkę jej zrobić:tak::tak::tak:

Anula super wózio:tak:
Aluśka Amandzia śliczna i jaka silna. Malina:tak:;-):happy:

Ide zaraz troche ogarnąć bo od rana nie miałam kiedy, byłam oglądać samochody dostawcze dla mojego i już mam dość. Dobrze że już po obiedzie, teraz moge wziąść sie i troche ogarnąć ten bałagan:szok::baffled::tak:

I już se posprzątałam:no::wściekła/y:, musze znowu odłożyć to na później ponieważ moja ksieżniczka chce się kąpać w basenie i musze jej pilnować bo sie boje, różnie bywa. Do zobaczyska wieczorkiem, PPPAAAAAA

reklama
Staś się obudził i przywołuje mnie do porządku.Zaraz dostanie obiadk i będziemy dla Taty gtować.Trochę za krótko mi spał;-)

Aluśka a jak Ci się zajmę Małą to moje pranie moge Ci podrzucić do prasowania?;-):-D:-D:-D:-D mi jakoś zapału brak;-)
Agga i znalazłaś coś fajnego?

Do góry