reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anulaaa:-D:rofl2::-D:-D:-D to ci dopiero pomocnik - lepiej by upychał po szafkach a nie wynajdował nowe rzeczy do prasowania:angry::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Szymek już ze 3 miesiące reaguje na swoje imię, najbardziej na wersję Szymonek bo jak mówię szym albo Szymon to udaje że nie słyszy ale widzę jak się łobuz uśmiecha:tak::laugh2::laugh2::-D:-D
Bodzia miłego sapania:-D
a co naszą inną podstarzałą matką Matrusią:confused::confused:
Wywiesiłam pranie na dwór niech przewieje troszku zanim te nawałnice nadciągną;-);-)jeszcze zlew mnie wciąga i śniadanie mężu do pracy mus zrobić bo pojechał z autkiem do mechanika.

reklama
Witam z rańca:-D Odprowadziłyśmy Adrianka do peckola i musiałam wracac bo pies ledwo zipał:szok: Zjadłyśmy śniadanko napiję kawki i wyskoczymy do sklepiku. Wyczaiłam dziś przepis na inną zupkę pomidorową i mus wypróbowac. Jak wyjdzie to rzucę przepisem;-) Wiecie co ja mam dośc nocek z moją panną:angry: Budzi się toto kolo północy i wyje dopóki jej do naszego łoża nie dam. Potem jak tylko zdołam zasnąc włącza jej się wyjec:-:)szok: Nie da się wogóle uspokoic:no: Ani przytulic ani podnieśc ani pic nie weżmie:wściekła/y: To już trwa z tydzień a ja mam dośc:crazy: Podejrzewam że zębiska tylko nie mogę zajrzec do gębusi- grozi to utratą palca:laugh2:
zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
GRATULASKI! Fajne uczucie co;-)

Cześć Kobiety.wczoraj zniknęłąm bo odpowiedź pisałąm 20 min i nie miałam już cierpliwości.
Sikoreczka gratki dla Madzi
Madźka gratki dla Szymka Ty dumna Mamo;-):tak::-D:-D:-D
Staś obudził się dziś o piątej więc w domu mam już wszystko zrobione;-);-);-)za to zasypiam w każdej pozycji:rofl2:
a wózek mam taki
GRAPI BUGGY LUX STRIPE GREY MEGA PROMOCJA Hit 2008 (367914728) - Aukcje internetowe Allegro
taki sam wózek miała Madzia ale po mojej terenowej jeździe nie nadawał się do użytku:zawstydzona/y: Szwagierka go używa nadal:tak:

Witam z rana nie wyspana:-p:baffled:

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
YouTube - Postępy Amandy

Pogoda zapowiada się upalnie bo już na termometrze jest 25 stopni:szok::szok: czeka mnie dziś trochę prasowania ale ja lubie prasować więc to nie problem:tak: za to nie lubię gotować :baffled:dobrze że wczorajsza zupa została to dziś sobie gotowanie obiadu daruję:tak::tak::tak::-)
Amandzia piękna i jaka silna:szok: aż trudno uwierzyc ze dopiero pół roczku ma, hmm sprawdź może w akcie urodzenia:rofl2:
Ja mysle, ze to uczulenie na .......................MEZA:-D:-):-)
Aluska brawa dla Amandy.
Kochana ja bym na Waszym miejscu lozeczko dala na sam dol juz....Amandzia bardzo ruchliwa i silna dziewczynka jest.:tak::tak::tak::tak::tak:
no tak to by wyglądało na uczulenie na męża:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2:
BODZINKO zapowiadają u nas pogodę możliwą na spotkanko, więc jeśli ci nadal pasuje dzień jutrzejszy to ja też chętna:tak: Jak męż wróci to sprawdzę autobusik i sms ci wyślę na którą będę:-) Chyba sobie rano Adrianka do przedszkola zaprowadzę i pojadę tylko z Madzikiem:-D

Sikoreczko kochana ja jezdem bardzo chetnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-DJuz malzonkowi zapowiedziala,ze sie jutro trace:tak::tak::tak::tak:

Dzień Dobry Babeczki!!!

Dziś znów będzie upał, a popadać to troche niechce, a przydałoby sie, taka susza, trawa mi usycha normalnie:crazy: a tyle wody leje.

Madźka Gratulaski
Podlewaj wieczorem albo wcześnie rano,wtedy mniej wody wyparuje:tak:.WIELKA PANI STUDENTKA ROLNICTWA Ci mówi;-):tak:.

Za oknem już gorąc, ale ja tak lubię, oby nic się nie zmieniało, a jeśli chcecie deszcz to pozwalam tylko w nocy:-):-)
Lepiej ,żeby wieczorem:tak:,bo jak w nocy to ściezka do przedszkola mi nie wyschnie:no: i na około mus zasuwac:wściekła/y::angry:.

A ja dostane hopla z tym moim katarem
155.gif

Moze ja na cos uczulona jestem bo to jest przeciez niemozliw.Katar i kicham jak z armaty
brzdac.gif
Topola pyli:tak:.

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
YouTube - Postępy Amandy
Ale szprytna synówka mi się trafiła:tak::happy::happy2::rofl2:.

Ach Lolkowi sie bardzo podobala.Wolal "Dzidzia" i zaczepial Amandzie:-D:-D
Lolo to niech Oliwianki pilnuje:tak: a nie do Julowej Amandzi sie dobiera:no:;-):-D:laugh2:.

a co naszą inną podstarzałą matką Matrusią:confused::confused:
Toż pisało w opisie na GG że do peczkola poszłam:angry:.Po drodze bułeczki,masło i truskawy zakupiłam:tak:.U nas po 4-4,50 a po ile u Was są:confused:?
Poza tym czekaju na przesyłkę,ten namiocik na urodzinki Gabrysia,tym razem DHL wiezie:baffled:.
Jul śpi więc PPP mus:wściekła/y:,bo zapas się uprasownych kończy:zawstydzona/y::tak:.

reklama
no to supe jesteśmy na jutro zmówione. Ja siętylko cały czas zastanawiam nad tym przedszkolem:confused: Nie wiem czy go zaprowadzac czy zabrac:baffled:
Mie on przeszkadzac nie bydzie:tak::tak::tak:

Martusia u nas od wczoraj truskawy za 3 lecą :-)
3-3,5 zalezy gdzie:-D:-D:-D
Teletubisie się skończyły, kawusia się kończy więc zaraz do sklepu pójdziom. Szybko mówta co komu kupic:tak:
TRUSKAWKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry