reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dostane hopla z tym moim katarem
155.gif

Moze ja na cos uczulona jestem bo to jest przeciez niemozliw.Katar i kicham jak z armaty
brzdac.gif
no własnie miałam pisać, że może alergia jakaś:baffled:

reklama
Witam z rana nie wyspana:-p:baffled:

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=xBCmrc30hCU"]YouTube - Postępy Amandy[/ame]...................

Pogoda zapowiada się upalnie bo już na termometrze jest 25 stopni:szok::szok: czeka mnie dziś trochę prasowania ale ja lubie prasować więc to nie problem:tak: za to nie lubię gotować :baffled:dobrze że wczorajsza zupa została to dziś sobie gotowanie obiadu daruję:tak::tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
Aluśka Amandziajest bosska.Super silna dziewczynka.Zazdroszczę Ci mój synu tak nie umie:no: gratki dla niej.
Dla mnie ta pogoda mogłaby się już skończyć bo mam już dosyć:tak::tak::tak::tak:mogłoby tak być do 25 stopni i byłoby ok

Ostatnia edycja:
A pogorszenie pogody nu nas zapowiadaja od zeszlej soboty...Hmmm jak 30 st w cieniu to pogorszenie to ja nie chce widziec ladnej pogody:-p:-p:-p

zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
Gtatulację dla Szymka :-):-):-)zdolny chłopak z niego:tak::tak:
Ja mysle, ze to uczulenie na .......................MEZA:-D:-):-)
Aluska brawa dla Amandy.
Kochana ja bym na Waszym miejscu lozeczko dala na sam dol juz....Amandzia bardzo ruchliwa i silna dziewczynka jest.:tak::tak::tak::tak::tak:
Bodzia ale u nas już jest na samym dole :szok: tylko mamy dosyć gruby materac i dlatego tak to wygląda:tak:
Dziękuję w imieniu Amandy za komplementy i brawa :tak::-):-)
Anula, Madźka dziękuję za komplementa :-):-):-);-)

My za niedługo jedziemy do mojego tatusia bo mleko zostawiłam u nich ostatnio a w domu mi się skończyło:confused:
Moje dziecko ostatnio do perfekcjiopanowało otwieranie szaf wszelakich i po jednym znosi mi do pokoju ciuchy do prasowania:szok:chyba jest w zmowie z tatusiem;-) i ślicznie reaguje na swoje imię jak broi patrzy na mnie uśmiecha się udaje,że już nie robi a jak tylko się odwrócę to robi z powrotem to co mu bezczelnie przerwałam.:-D:-D:-D

reklama
Aluska przepraszam bo u mnie to ono jest duzo nizej:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:Ale pewnie od lozeczka zalezy, i jak piszesz od materaca.A ja zdziebko przewrazliwiona jestem.Wiecie w koncu podstarzala mamuska ze mnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ach Lolkowi sie bardzo podobala.Wolal "Dzidzia" i zaczepial Amandzie:-D:-DAle bardzo silna dziewoja z niej.Mlode zasypia.....Bossko wreszcie odsapne;-);-);-)A jak wstanie to robimy myku, myku:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry