reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
GRATKI
3z.gif

Ja na to czekalam 14 miesiecy prawie:blink::blink:

reklama
GRATKI
3z.gif

Ja na to czekalam 14 miesiecy prawie:blink::blink:
dzięki Bodzia:tak:teraz ojciec dziecko naciska żeby TATA wziąć na warsztat:rofl2:no i oczywiście teściowa z tym swoim odwiecznym'baba powiesz pierwsze baba prawda" a jak sobie pomyslę, że go nie chciała to mi się wścięłość wezbiera i uszami paruje:wściekła/y:sorrry to echa wczorajszego wieczoru z teściową:zawstydzona/y:

Madzka a parasola nie mialas???Najlepiej tego wielkiego, ogrodowego:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
U nas to tata uczyl Lolka mama mówic:-D:-D:-D:-):-):-):-)Bo juz mial dosc ciaglego "tata,tata,tata" buhahahahahahahaha:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzień dobry:-)

Pobudkę Grześ zrobił o 6:wściekła/y:Wraca juźż do zdrowia jak tak wcześnie wstaje:-)
U nas znow gorąco się robi
bodzinka narobiłaś apetytu tym ciastem że hooo:-)Chyba będę musiała zrobić:-D
Pora na śniadanko:-)

Witam z rana
A moja Maja coś się w nocy budziła z płaczem i mówiła że ją brzuszek boli, więc ja trochę niewyspana:-(
Za oknem już gorąc, ale ja tak lubię, oby nic się nie zmieniało, a jeśli chcecie deszcz to pozwalam tylko w nocy:-):-)
Zaraz biorę się za śniadanko i trzeba chyba pranko nastawić:tak::tak::tak:

Witam

Chyba jednak nie dam rady nadrobić, więc wybaczcie, a jeśli mnie coś ominęło to niech któraś streszczenie walnie ;-)

Wczoraj upał był nie do wytrzymania, a dzisiaj zapowiada się jeszcze gorzej :baffled:

Idę sobie jakieś śniadanko zrobić i będziemy wyruszać do mamy. A później jakiś spacerek może, nie wiem jeszcze :blink:

No to do później papa

A ja dostane hopla z tym moim katarem
155.gif

Moze ja na cos uczulona jestem bo to jest przeciez niemozliw.Katar i kicham jak z armaty
brzdac.gif

reklama

Madźka Gratulaski

Madźka gratki dla Szymka Ty dumna Mamo;-):tak::-D:-D:-D
dziękuję bardzo. duma mnie rozpiera aż strach:tak::tak::-)
Anula Stś po prostu zadbał żeby maa PPD w upale najgorszym nie musiała uskuteczniać i dlatego taką pobudkę zarządził:tak:;-):laugh2::laugh2:Wózio fajny.

Madzka a parasola nie mialas???Najlepiej tego wielkiego, ogrodowego:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nie miałam wtedy jeszcze sumienia na parasol za to teraz nie mam skrupułów na walec:laugh2::-p
Anaconda kiedy wyjeżdżacie:confused::confused:

właśnie oglądam Dzień Dobry tvn i burze u nas nadają i pogorszenie pogody od jutra:confused2:

Do góry