reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Musiałam iśc do dzieci. Madzia się przebudzila i nawet dała się zaśpic :tak: Strasznie mają gorąco w pokoju aż łepki spocone. Ja się jednak troszkę boję zostawiac na noc okno uchylone:baffled: A czy wy zostawiacie uchyłki maluffom na nocki:confused:
My wietrzymy przed spaniem i jak gorąco to uchylamy a jak zimno to przymykam i rozszczelnione jest okno:tak:

Martusia karniaczek for u
bere016.gif

A ja się pochwaliłam już mam Madzika w łóżku:baffled:
Gracjas,stare ściągnęło grę w Rolnika i żniwa mnie dziś zastały,alem,się kombajnem najeździła,ufff;-).

Sikoreczka gratulaski dla Madzi za pierwsze WC posiedzenie:tak::tak:ale Ci tej czekolady zazdroszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jedna z moich ulubionych a musze pożyć bez jakiejkolwiek jeszcze 2 tygodnie:baffled::baffled:fajnie, że z wyjazdem wszystko dograne oby pogoda dopisała:tak::tak:
Bodzia no Lolek w wersji poprawinowej:szok::szok:fiuuuuuuuuuuuu-fiuuuuuuuuuu. Ale Martyna zięcia sobie wybrała przystojnego;-)
Marta widzę ,że jak roboty w kuchni brak to jeszcze po polu kombajnem szalejesz choćby wirtualnym;-):laugh2::laugh2:
Anula jaki wózio masz:confused::confused:
Ewcia pech to pech z tym mandatem. u nas na mieście teraz tyle narozstawiali, że nawet człowiek 4 nie zdoła na mieście wrzucić;-);-)

My wieczór u babci męza spędziliśmy na nasiadówie urodzinowej.teściowa mnie rozgrzała na resztę wieczoru:wściekła/y::wściekła/y: na Szymonie MAjewskim na kanapie odleciałam i się pospałam ale mnie męz zwlókł:angry::angry:a jak tak lubię na tej kanapie zasypiać:zawstydzona/y::laugh2:zbieram się paćku bo jutro pracowity dzionek się szykuje a nadawali jakiś mega upał:baffled::baffled:chętnie bym odpoczęła jeden dzień od tego ciepełka:tak:

pięknych senków wszystkim

puzzlekot2.jpg

Musiałam iśc do dzieci. Madzia się przebudzila i nawet dała się zaśpic :tak: Strasznie mają gorąco w pokoju aż łepki spocone. Ja się jednak troszkę boję zostawiac na noc okno uchylone:baffled: A czy wy zostawiacie uchyłki maluffom na nocki:confused:
My caly dzionek witrzymy a noc tylko w malym pokoju uchyone, tam gdzie spimy zamkniete bo za glosno na ulicy i spac sie nieda:baffled::baffled:
A w ogole to Dzien Dobry koffane:rofl2::rofl2::rofl2:
Lolo dziekuje za komplamanta.Mojemu M tak ciasto zasmakowalo, ze chyba dzisiaj bedzie powtórka z rozrywki:happy2::happy2::happy2:
W sobote jak bedzie ladnie sie do dziadka na ogrod
wreszcie wybieram.
Wiem, ze powinno popadac ale jakos wolalabym,zeby pogoda sie taka ladna utrzymala.No w nocy moze padac:tak::tak::tak:

Good%20morning%20creature.bmp
Dzień dobry :tak::tak:spokojna i długa nocka za nami bo Szymonek przespał calusieńką noc bez przebudzenia od 21 do 7 :szok::tak:ale jakaś zmęczona się obudziłam. może dlatego że o 7 na termometrze za oknem było 24 stopnie:baffled::baffled::baffled:ciężki dzień się zapowiada. chyba pójdziemy na spacer przed południem bo normalnie się roztopimy:confused:
My zostawiamy okno uchylone najczęściej w kuchni wtedy małemu bezpośrednio nie wieje a w domku jest tak fajnie rześko. no chyba że jest ogromny upał, wtedy uchylamy okno w sypialni:tak:
zbieram się o kupy i idę plamy po marchewce odplamiaczem potraktować:angry::angry:i pranie wstawić

reklama
Do góry