reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecie zaspilam niechcacy.A mielismy do Bidrony isc...No coz pojdziemy pozniej:rofl2:
Sikoreczka ciasto z Twojego przepisu GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się że smakuje:tak::-D Ja mam ten przepis chyba z proszku do pieczenia:confused: Ale robię je już tak długo że nie pamiętam:-p Jak będą jagody to spróbuj też jest pyyyyyyyszne:tak:

reklama
Miałam chę wkręcic śrubkę w ....(wózek);-) numer 5 ale w piwnicy nie było nic co by pasowało:no::wściekła/y::angry: i mus po ciocię do Jula było dzwonic:tak:,bo nie mam ochoty zgrywac Pudziana:no:.żeby nie ciocia to bym biedna była,78 lat i jeszcze z Julem wytrzymuje:szok: i jak trzeba to uśpi:tak:.

Marta fajnie,że masz taką ciocię:tak::tak::tak:
Meg zanim przejdzie to weź mnie tylko zaraź bo ja już siły na dziś wyczerpałam;-):-D
Bodzia podziel się plossse

reklama
Do góry