reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula Madzia najpierw przemieszczała się turlaniem, potem jeżdziła na pupie, potem pełzała a potem raczkowała:-D Podobno takie jeżdżenie na pupce to też rodzaj raczkowania:tak:;-)

reklama
KObiety - pADAM!!

Mlody zaliczyl pobudki o 00.30 i o 3 i to strasznie rryczace, dopiero moja mama go uspokoila.

Mnie jeszcze meczy alergia i non stop kicham i lzawia mi oczy :-(

Anula Madzia najpierw przemieszczała się turlaniem, potem jeżdziła na pupie, potem pełzała a potem raczkowała:-D Podobno takie jeżdżenie na pupce to też rodzaj raczkowania:tak:;-)
to super bo już myślałam,że ten mój syn to niczego się nie nauczy;-):tak:
Dobrze,że z zębem lepij ale jakby co to patrz co Marta ociotowanym wrzuciła;-):-D
Terrorysta w koncu zasnął i nareszcie mam trochę spokoju:tak::tak::tak:

Sikoreczka ja tyz lubie z malym na doworku.Tylko ja mam tendencje do wylicznia sobie wszystkiego i wyrzutow i wymagania od siebie Bog wie czego.A sa dni, ze sie nie da tak na tip top.Po poledniu na pewno bedziemy dworek okupywac.Teraz nareszcie ciasto w piekarniku HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aluska tulaski i caluski dla was:tak:
Ludziska teraz zrobic obiad i wreszcie bede sie mogla z domu ruszyc;-);-)

HEY

u nas w koncu sie przebiła druga górna jedynka - za pare dni wiec bede miała spokój... obrzuciałam sie papierami i teraz w nich tone... szczerze mówiac nie wiem za co sie zabrac i z tego powodu mam doła...mąż oczywiscie do niczego sie nie poczuwa i wraca dopiero wieczorem, a ja głupia ciągne jego firmę, moją była prace, ząbkowania, sprżatania, prania, srania i generalnie ciągle mam poczucie winy ze sie nie wyrabiam... :baffled::baffled::crazy: ponadto jestem "pies ogrodnika" bo bardzo przydałaby mi sie niania do domu, ale nie chce obcej kobiecie dac mojego bąbla... chyba czas na psychiatre :baffled::baffled::baffled::baffled:

HEY

u nas w koncu sie przebiła druga górna jedynka - za pare dni wiec bede miała spokój... obrzuciałam sie papierami i teraz w nich tone... szczerze mówiac nie wiem za co sie zabrac i z tego powodu mam doła...mąż oczywiscie do niczego sie nie poczuwa i wraca dopiero wieczorem, a ja głupia ciągne jego firmę, moją była prace, ząbkowania, sprżatania, prania, srania i generalnie ciągle mam poczucie winy ze sie nie wyrabiam... :baffled::baffled::crazy: ponadto jestem "pies ogrodnika" bo bardzo przydałaby mi sie niania do domu, ale nie chce obcej kobiecie dac mojego bąbla... chyba czas na psychiatre :baffled::baffled::baffled::baffled:
gratulujem ząbka:tak::tak::tak::tak:a z tym psem ogrodnika to chyba każda trochu tak ma;-):-D

No Bodzia mam nadzieję że się na świeże ciacho załapiemy;-)
Reniferku gratulujemy wam zęboka:tak:
A ja wrzucę kilka foteczek:
mój mały rowerzysta
bo mój chłopiec piłkę kopie
polowanie na śllimaki:laugh2:
a kuku cioteczki;-)

reklama
Do góry