reklama
katrinm5
Fan(ka)
Witam:-)
Grzes śpi to mama chwilę
Rozpisane jak zawsze jestescie kochane
Dobrze ze moj jeszcze sam nie chodzi bo by była gonitwa po sklepie
Jeszcze siedzi w wozku ale to juz niedługo potrwa
Ja też nie będę sama Grzesia puszczała do sklepu az strach.Rożne rzeczy sie przeciez dzieja.
Widzę że wszystkie obiady gotuja a mi się nie chce
Sama dziś jestem to nie muszę cos tam dziubnę i tyle
Grzes śpi to mama chwilę

Rozpisane jak zawsze jestescie kochane

Dobrze ze moj jeszcze sam nie chodzi bo by była gonitwa po sklepie

Ja też nie będę sama Grzesia puszczała do sklepu az strach.Rożne rzeczy sie przeciez dzieja.
Widzę że wszystkie obiady gotuja a mi się nie chce

Marta1981
Rodzyneczka
Ja mykam,bo mus ciut PPD nim ciocia przyjdzie i po Olka,rzecz jasna.Jak fajnie z samego poniedziałku kasiorkę dostawac
;-),żeby to jeszcze dla mnie było a to na prezenta na koniec roku dla grona w przedszkolu
.Kupujemy(czyt.ja zamawiam na Allegro) obrazy ze skóry,jeden większy i 3 mniejsze.Duży musiałam na życzenie zamówic,bo nie było na Allegro.
Madźka,Szymcio po zestawie anemika ma wzmożone kopy,bo Jul to 3 razy dziennie i takie rzadsze
?

Madźka,Szymcio po zestawie anemika ma wzmożone kopy,bo Jul to 3 razy dziennie i takie rzadsze

anaconda27
styczniówka2006
Staś najedzony broi.
Jest to masakra.Zawsze jak idę do tescu to albo sama albop z m. co by miał cały czas oko na Stasia no chyba,że mam małego w nosidle.wtedy też i on i ja najbezpieczniej się czujemy.Jak ja byłam mała to cały dzień smam na dworze byłam i tylko pies mnie pilnował.Teraz Stasia się boję zostawiać samego na tym samym ogrodzie.
Stare wraca do domu.Kurde wcześnie trochę miałbyć na wpół szóstej.Znowu będzie dupą rzucał bo obiadu nie ma.A co ja wróża>?
Ja też się boję swoją samą zostawić na ogrodzie, a wiem że ja to w tym wieku sama się bawiłam, a babcia tylko od czasu do czasu przez okno na mnie wyglądała

Amanda marudzi bo chce jej się spać ale nie ma zamiaru tego zrobić
jak uparty osiołek:-(
Zupkę pomidorową zrobiłam i trochę w pokoju poodkurzałam....
Pogoda na dworku super....

Reniferku Gratulaski dla Mikołaja za ząbeczka
:-):-)

Zupkę pomidorową zrobiłam i trochę w pokoju poodkurzałam....

Pogoda na dworku super....

Sikoreczka świetne foteczki:-):-):-)
no przyznam szczerze że mi też się nie raz tak zdarza.
Wszem i wobec oświadczam,że klęczę przed Wami....bo Jul wywlókł mi fotel do salonu.

Reniferku Gratulaski dla Mikołaja za ząbeczka

wiesz co, 2 dziennie to norma ale objętościowo to nawet i na 4 by starczyłoMadźka,Szymcio po zestawie anemika ma wzmożone kopy,bo Jul to 3 razy dziennie i takie rzadsze?

ZAPOMNIAŁAM - Sikoreczka beboki kontra ślimaki cudaśne a Madzik prosto za drzewa słodycz sama

Szym dokłada po obiedzie soczkiem a ja składam pranie i szykuję sobie następna porcję prasowania. jak Mały pójdzie na poobiednią to mus wykończyć;-)
agga143
Entuzjast(k)a
Aluśka gratulaski drugieg zębolka
Marta super namiocik-ciuchcia. I nie klękaj kobito, monitor i klawiature zrzuć na podłoge i tyle, chyba że oda ci fotla.
Sikoreczka śliczne fotki, cudne. Podeślij troszku rosołku,mniam.;-)
Bodziazaraz wpadam na ciasto
, zostało jeszcze?
Kasia coś ostatnio rzadko tu bywasz
, zmówiłaś się z siostrą czy co?
Anula hulajnoga świetna, sama bym taką chciała;-)
Reniferku gratulaski z okazji przebicia się ząbka
, a m walcem;-)
Marta szok
że sąsiadka puszcza samego 4-letniego synka do sklepu

Niestety wszystkiego nie pamietam, wybaczcie jak kogoś pominełam
Ide rozwiesić kolejne pranie.PA

Marta super namiocik-ciuchcia. I nie klękaj kobito, monitor i klawiature zrzuć na podłoge i tyle, chyba że oda ci fotla.

Sikoreczka śliczne fotki, cudne. Podeślij troszku rosołku,mniam.;-)
Bodziazaraz wpadam na ciasto

Kasia coś ostatnio rzadko tu bywasz

Anula hulajnoga świetna, sama bym taką chciała;-)

Reniferku gratulaski z okazji przebicia się ząbka

Marta szok

Niestety wszystkiego nie pamietam, wybaczcie jak kogoś pominełam

Ide rozwiesić kolejne pranie.PA
Ostatnia edycja:
Widzę nowe przepisy w kucharskiej...może się wezmę ...ale od jutra ;-) Aaaa Sikorka mam bardzo podobny przepis mojej mamy (tylko troszkę inne proporcje i dzieli się na 3-y równe części i dokłada po każdym składniku i miksuje) i zawsze wyjdzie...a z tym pudrem do posypania....to czasem dziewczyny po prostu nie zdążycie przed żarłokami ;-)
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
kobitki kochane, co mozna kupic 10 letniej dziewczynce na urodziny??? bo ja kompletnie nie mam pomysłu... ubranka odpadają, bo rozmiaru nie znam... 
monopol jej juz kupilam...

Podziel się: