reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam:-)
Grzes śpi to mama chwilę:tak:
Rozpisane jak zawsze jestescie kochane:-D
Dobrze ze moj jeszcze sam nie chodzi bo by była gonitwa po sklepie:-DJeszcze siedzi w wozku ale to juz niedługo potrwa:-D
Ja też nie będę sama Grzesia puszczała do sklepu az strach.Rożne rzeczy sie przeciez dzieja.
Widzę że wszystkie obiady gotuja a mi się nie chce:-DSama dziś jestem to nie muszę cos tam dziubnę i tyle:tak:

Ja mykam,bo mus ciut PPD nim ciocia przyjdzie i po Olka,rzecz jasna.Jak fajnie z samego poniedziałku kasiorkę dostawac:tak:;-),żeby to jeszcze dla mnie było a to na prezenta na koniec roku dla grona w przedszkolu:tak:.Kupujemy(czyt.ja zamawiam na Allegro) obrazy ze skóry,jeden większy i 3 mniejsze.Duży musiałam na życzenie zamówic,bo nie było na Allegro.
Madźka,Szymcio po zestawie anemika ma wzmożone kopy,bo Jul to 3 razy dziennie i takie rzadsze:confused:?

Staś najedzony broi.
Jest to masakra.Zawsze jak idę do tescu to albo sama albop z m. co by miał cały czas oko na Stasia no chyba,że mam małego w nosidle.wtedy też i on i ja najbezpieczniej się czujemy.Jak ja byłam mała to cały dzień smam na dworze byłam i tylko pies mnie pilnował.Teraz Stasia się boję zostawiać samego na tym samym ogrodzie.
Stare wraca do domu.Kurde wcześnie trochę miałbyć na wpół szóstej.Znowu będzie dupą rzucał bo obiadu nie ma.A co ja wróża>?

Ja też się boję swoją samą zostawić na ogrodzie, a wiem że ja to w tym wieku sama się bawiłam, a babcia tylko od czasu do czasu przez okno na mnie wyglądała:tak::tak:

Amanda marudzi bo chce jej się spać ale nie ma zamiaru tego zrobić:baffled::no: jak uparty osiołek:-(
Zupkę pomidorową zrobiłam i trochę w pokoju poodkurzałam....:tak:
Pogoda na dworku super....:-D:-D:-D

A ja wrzucę kilka foteczek:
mój mały rowerzysta
bo mój chłopiec piłkę kopie
polowanie na śllimaki:laugh2:
a kuku cioteczki;-)
Sikoreczka świetne foteczki:-):-):-)
.
Wszem i wobec oświadczam,że klęczę przed Wami....bo Jul wywlókł mi fotel do salonu:-D.
no przyznam szczerze że mi też się nie raz tak zdarza:tak::laugh2::-p
Reniferku Gratulaski dla Mikołaja za ząbeczka:tak::-):-)

Madźka,Szymcio po zestawie anemika ma wzmożone kopy,bo Jul to 3 razy dziennie i takie rzadsze:confused:?
wiesz co, 2 dziennie to norma ale objętościowo to nawet i na 4 by starczyło:tak::laugh2::laugh2: a są dni że ze 3 na dzień. a w kwestii konsystencji to takie jak przy karmieniu piersią może ciut gęściejsze:nerd: to żeśmy się wymieniły uwagami rzeczowymi:rofl2::-D:-D:-D
ZAPOMNIAŁAM - Sikoreczka beboki kontra ślimaki cudaśne a Madzik prosto za drzewa słodycz sama:tak::tak:;-)
Szym dokłada po obiedzie soczkiem a ja składam pranie i szykuję sobie następna porcję prasowania. jak Mały pójdzie na poobiednią to mus wykończyć;-)

Aluśka gratulaski drugieg zębolka:tak:
Marta super namiocik-ciuchcia. I nie klękaj kobito, monitor i klawiature zrzuć na podłoge i tyle, chyba że oda ci fotla.:-D
Sikoreczka śliczne fotki, cudne. Podeślij troszku rosołku,mniam.;-)
Bodziazaraz wpadam na ciasto:happy2:, zostało jeszcze?
Kasia coś ostatnio rzadko tu bywasz:tak:, zmówiłaś się z siostrą czy co?:szok:
Anula hulajnoga świetna, sama bym taką chciała;-):-D
Reniferku gratulaski z okazji przebicia się ząbka :tak: , a m walcem;-):-D
Marta szok:szok: że sąsiadka puszcza samego 4-letniego synka do sklepu:szok::no:

Niestety wszystkiego nie pamietam, wybaczcie jak kogoś pominełam:baffled:

Ide rozwiesić kolejne pranie.PA

Ostatnia edycja:
Oj jak mi się nic nie chce....taaaaak mi się nieeeee chce...a tu gary straszą, obiad co prawda prosty dziś i mało roboty aleeee....K na spacer, a mi się marzy to co mam na avatarku ;-)

Widzę nowe przepisy w kucharskiej...może się wezmę ...ale od jutra ;-) Aaaa Sikorka mam bardzo podobny przepis mojej mamy (tylko troszkę inne proporcje i dzieli się na 3-y równe części i dokłada po każdym składniku i miksuje) i zawsze wyjdzie...a z tym pudrem do posypania....to czasem dziewczyny po prostu nie zdążycie przed żarłokami ;-)

reklama
kobitki kochane, co mozna kupic 10 letniej dziewczynce na urodziny??? bo ja kompletnie nie mam pomysłu... ubranka odpadają, bo rozmiaru nie znam... :baffled::baffled: monopol jej juz kupilam...

Do góry