reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My też już po spacerku:-):-)
Maja nie miała swojej koleżanki Oli i chciała do domu już po godz.12 wracać, więc zrobiłyśmy jeszcze rundkę po osiedlu i wróciłyśmy, teraz śpi a ja wyjęłam obiad z zamrażalnika, więc mam spokój i chwilkę dla siebie.:tak::tak::tak:

Okropne,jak wybieramy się na zakupy do większego sklepu to chłopaki w wózkach siedzą:tak:,bo nie sposób potem odnaleźc w alejkach sklepowych:no:.Sąsiadka ma synka młodszego o 2 tygodnie od Olka i samego do sklepu puszcza,siedzi w oknie i patrzy jak idzie:szok:.Ja Olka nie puszczam samego:no:,bo się boję,bo dużo psów się kręci a on boi się psów.

Cześć Kobitki!!!

Zaraz niewyrobie:szok::no::wściekła/y: , wczoraj nie miałam kiedy tu zaglądnąć a tu prosze, szok:szok::baffled::-D pędzicie jak oszalałe:tak::no: teraz nie zostaje mi nic innego jak siedzieć i czytać:-D.
Wczoraj moja wkońcu mnie ubłagała i rozłożyłam jej basen, nawet przyjemnie sie troche tak ochlapać w te upały, dziś znowu słońce daje niemiłosiernie, u Was też?
No nic, odezwe sie jak Was troche poczytam:happy:

Madźka,mus ze 2 dni poczekac,bo właśnie się bełtają naczynia a u nas to 2 x w tygodniu się nastawia:tak:.I 2 metry ciepłej wody zaoszczędzone mieliśmy:tak::-).
spoko tylko może mi naczyń w kuchni braknąć:baffled::-D

fiufiu Lachonie to będziesz piknie brązowa na te chrzciny;-):tak:
nom i dobrze bo mam czarna sukienkę:tak:

Teraz nareszcie ciasto w piekarniku HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
gratuluję wytrwałości i samozaparcia w pieczeniu;-):laugh2::laugh2:pyszne ciacho:-)

Wszem i wobec oświadczam,że klęczę przed Wami....bo Jul wywlókł mi fotel do salonu:-D.
:rofl2::-D:-D

Witam w klubie podłogowego klikania:-D:-D:-D:rofl2:Dzięki
:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Idę robic rosołek z lanymi kluchami:laugh2: z jednego jajka:-p
sikoreczka co tak skąpisz na te kluchy:confused::confused::-D:-D
a propos lanych - gdzie Martynka:confused::confused::confused:
Reniferku gratuluję Mikiemu zębolka nowego, a ciebię tule mocno - taka chandra to chyba norma jak ktoś w domu siedzi:tak:przejdzie:-)
uffff, jak goraco u nas
36_1_68.gif
idę dziecięciu memu obiad zapodawać i zestw małego anemika potem wracam;-)

reklama
Staś najedzony broi.
Jest to masakra.Zawsze jak idę do tescu to albo sama albop z m. co by miał cały czas oko na Stasia no chyba,że mam małego w nosidle.wtedy też i on i ja najbezpieczniej się czujemy.Jak ja byłam mała to cały dzień smam na dworze byłam i tylko pies mnie pilnował.Teraz Stasia się boję zostawiać samego na tym samym ogrodzie.
Stare wraca do domu.Kurde wcześnie trochę miałbyć na wpół szóstej.Znowu będzie dupą rzucał bo obiadu nie ma.A co ja wróża>?

Do góry