reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Zara luknę;-).Czytałyście na albumierodzinnym UWAGA NA DZIECI? dobra idziem jeść
sikoreczka79
Fanka BB :)
brrrr Anula ciarki po plecach przechodzą jak się takie rzeczy czyta:-(
Idę robic rosołek z lanymi kluchami z jednego jajka
Idę robic rosołek z lanymi kluchami z jednego jajka
Okropne i bardzo prawdziwe....Na dzieci teraz trzeba bardzo uwazac...I okropne jest to,ze trzeba dzieci pozbywac tej cudnej ufnosci........Dla ich wlasnego dobra:------(Czytałyście na albumierodzinnym UWAGA NA DZIECI? dobra idziem jeść
anaconda27
styczniówka2006
My też już po spacerku:-):-)
Maja nie miała swojej koleżanki Oli i chciała do domu już po godz.12 wracać, więc zrobiłyśmy jeszcze rundkę po osiedlu i wróciłyśmy, teraz śpi a ja wyjęłam obiad z zamrażalnika, więc mam spokój i chwilkę dla siebie.
Maja nie miała swojej koleżanki Oli i chciała do domu już po godz.12 wracać, więc zrobiłyśmy jeszcze rundkę po osiedlu i wróciłyśmy, teraz śpi a ja wyjęłam obiad z zamrażalnika, więc mam spokój i chwilkę dla siebie.
Marta1981
Rodzyneczka
Okropne,jak wybieramy się na zakupy do większego sklepu to chłopaki w wózkach siedzą,bo nie sposób potem odnaleźc w alejkach sklepowych.Sąsiadka ma synka młodszego o 2 tygodnie od Olka i samego do sklepu puszcza,siedzi w oknie i patrzy jak idzie.Ja Olka nie puszczam samego,bo się boję,bo dużo psów się kręci a on boi się psów.
agga143
Entuzjast(k)a
Cześć Kobitki!!!
Zaraz niewyrobie , wczoraj nie miałam kiedy tu zaglądnąć a tu prosze, szok pędzicie jak oszalałe teraz nie zostaje mi nic innego jak siedzieć i czytać.
Wczoraj moja wkońcu mnie ubłagała i rozłożyłam jej basen, nawet przyjemnie sie troche tak ochlapać w te upały, dziś znowu słońce daje niemiłosiernie, u Was też?
No nic, odezwe sie jak Was troche poczytam
Zaraz niewyrobie , wczoraj nie miałam kiedy tu zaglądnąć a tu prosze, szok pędzicie jak oszalałe teraz nie zostaje mi nic innego jak siedzieć i czytać.
Wczoraj moja wkońcu mnie ubłagała i rozłożyłam jej basen, nawet przyjemnie sie troche tak ochlapać w te upały, dziś znowu słońce daje niemiłosiernie, u Was też?
No nic, odezwe sie jak Was troche poczytam
spoko tylko może mi naczyń w kuchni braknąćMadźka,mus ze 2 dni poczekac,bo właśnie się bełtają naczynia a u nas to 2 x w tygodniu się nastawia.I 2 metry ciepłej wody zaoszczędzone mieliśmy:-).
nom i dobrze bo mam czarna sukienkęfiufiu Lachonie to będziesz piknie brązowa na te chrzciny;-)
gratuluję wytrwałości i samozaparcia w pieczeniu;-)pyszne ciacho:-)Teraz nareszcie ciasto w piekarniku HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Wszem i wobec oświadczam,że klęczę przed Wami....bo Jul wywlókł mi fotel do salonu.
Witam w klubie podłogowego klikaniaDzięki
sikoreczka co tak skąpisz na te kluchyIdę robic rosołek z lanymi kluchami z jednego jajka
a propos lanych - gdzie Martynka
Reniferku gratuluję Mikiemu zębolka nowego, a ciebię tule mocno - taka chandra to chyba norma jak ktoś w domu siedziprzejdzie:-)
uffff, jak goraco u nas
reklama
Staś najedzony broi.
Jest to masakra.Zawsze jak idę do tescu to albo sama albop z m. co by miał cały czas oko na Stasia no chyba,że mam małego w nosidle.wtedy też i on i ja najbezpieczniej się czujemy.Jak ja byłam mała to cały dzień smam na dworze byłam i tylko pies mnie pilnował.Teraz Stasia się boję zostawiać samego na tym samym ogrodzie.
Stare wraca do domu.Kurde wcześnie trochę miałbyć na wpół szóstej.Znowu będzie dupą rzucał bo obiadu nie ma.A co ja wróża>?
Jest to masakra.Zawsze jak idę do tescu to albo sama albop z m. co by miał cały czas oko na Stasia no chyba,że mam małego w nosidle.wtedy też i on i ja najbezpieczniej się czujemy.Jak ja byłam mała to cały dzień smam na dworze byłam i tylko pies mnie pilnował.Teraz Stasia się boję zostawiać samego na tym samym ogrodzie.
Stare wraca do domu.Kurde wcześnie trochę miałbyć na wpół szóstej.Znowu będzie dupą rzucał bo obiadu nie ma.A co ja wróża>?
Podziel się: