reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj tragedia, tragedia, tym bardziej że wcześniej mówili że to jest dla niej szansa na przeszczep - od córeczki:-:)-(
A mój M zabrał małą i pojechali do teściowej, więc ja sobie sama siedzę w domciu:tak::tak::tak:

reklama
Kompiel i spanko...A taki fajny leniwy dzionek dzis...........
Mam ochote na jedzonko....Tylko nie wiem na jakie:confused::confused::confused:

Hejo!
U nas lejeeeeeeeee:szok::szok::szok: Małż poszedł do sklepu po szampanka (;-);-):-p) i przyszedł mokry:huh: Po przedszkolu poszliśmy na plac zabaw i posiedzieliśmy dwie godzinki. Dzieciaczki się wylatały i teraz Madzia jest mega śpiąca. Właśnie się kazała tacie rozebrac i chyba czeka na kąpiel. Przetrzymam ją chwilkę, bo nie ma sensu teraz jej kłaśc:eek:
Nie będzie która zmywary uruchamiała:confused: bo mam pełny zlew a nie-kce-mi -sie:no2:
Acha za chwilkę zapraszam na ciasto z truskawkami:nerd::rolleyes2::laugh2::yes:

Ja pomyju naczynka jutro rankiem wczesnym.Zmywarka oglosila strajk:-p:-p:-p:-p
Sikoreczka kochana nie szalejcie z tym szampnem co by suwaczek sie ostatni ni zmienil;-);-);-)

Hejo!
U nas lejeeeeeeeee:szok::szok::szok: Małż poszedł do sklepu po szampanka (;-);-):-p) i przyszedł mokry:huh: Po przedszkolu poszliśmy na plac zabaw i posiedzieliśmy dwie godzinki. Dzieciaczki się wylatały i teraz Madzia jest mega śpiąca. Właśnie się kazała tacie rozebrac i chyba czeka na kąpiel. Przetrzymam ją chwilkę, bo nie ma sensu teraz jej kłaśc:eek:
Nie będzie która zmywary uruchamiała:confused: bo mam pełny zlew a nie-kce-mi -sie:no2:
Acha za chwilkę zapraszam na ciasto z truskawkami:nerd::rolleyes2::laugh2::yes:
Sikoreczka owocnej nocki kochana zycze,mam na mysli szampanka rzecz jasna:-):-):-):-):-):-):-)

Heloł

A ja oglądam "Barwy szczęścia", później "Na wspólnej" no i oczywiście na koniec dnia Szubidu Wielki Finał :tak:

Nadal zero nauki, jutro ostatni dzień...Niech mnie któraś kopnie w doopsko cobym chociaż jutro się pouczyła :blink:

Heloł

A ja oglądam "Barwy szczęścia", później "Na wspólnej" no i oczywiście na koniec dnia Szubidu Wielki Finał :tak:

Nadal zero nauki, jutro ostatni dzień...Niech mnie któraś kopnie w doopsko cobym chociaż jutro się pouczyła :blink:
Inna zrob se prezent i odpoczywaj,zdolna jestes zdasz,a filmy tez bym ogladnela:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Amanda zasnęła mi dziś bardzo szybko nawet nie zdążyłam poczytać jej bajki bo po zjedzeniu przy cysiu zaczęła przysypiać :tak:więc odłożyłam ją do łóżeczka a ta nawet nie za jęknęła tylko poszła w kimono :laugh2::laugh2: śpiucha już 40 minut :tak::tak::-D
a teraz zmuszę się ubrać i iść do sklepu po chleb bo małżonek nie będzie miał z czego jutro sobie kanapek zrobić:baffled::nerd:

reklama
My z Julem zaliczyli Zamośc i paczkę odebrali.bo by przywieźli jutro w godzinach rannych,bo im samochód się zepsuł:baffled:.Odebrałam o 13:50 a dopiero przyszło mi potwierdzenie SMS-em:baffled::szok:.
Dawac naczynia bo nmi do całego wsadu brakuje a na pusto nie będę załączac;-):tak::-D.

Do góry