reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrocilim...Slonca nie ma ale duchota straszna...Juz lepiej jak byl upal:baffled::baffled::baffled:Moje zakaloszowane dziecko kapalo swojego Smoka w kaluzach, biedny smok bo on z gatunku roslinozernych i ziemnych a nie wodnych smokow:-p:-p:-p:-p

reklama
Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.

[*]
[*]
[*]

Dzisiejsze wiejskie foteczki: Olgierd z tatem na przyczepie
Ciąg dalszy: tym się rozbijamy;-):tak::-D Zobacz załącznik 80188 Kalamonki x 5 Zobacz załącznik 80189 były raz sobie 4 słonie... Zobacz załącznik 80190 Zobacz załącznik 80191
full wypas ;-):-DZobacz załącznik 80192
I już ostatnie: Julianek i Olgierd Zobacz załącznik 80193 z Azorem Zobacz załącznik 80194 Noemi Zobacz załącznik 80195 Z wujkiem Tomkiem,tatusiem Noemi Zobacz załącznik 80196 z wujkiem Mariuszem ,narzeczonym cioci Asi Zobacz załącznik 80197
Martucha wszystkie foteczki super:tak::-D:-D urocza z Was rodzinka:-):tak:
Nasz Potwor

Moi chlopcy

Bodzia
fajne scrapiki:-):tak::-) ładna z Ciebie mamusia Karolo przydał się do Ciebie:tak::-):tak:
Dobra zdjęciów kilka zapodam:tak:
10392213099.jpg

22382613098.jpg

mały miś
22514713098.jpg

tygrysek większy
22574413098.jpg
Sikoreczka uroczy makijaż ma Madzia z Adriankiem :-D widać że by bardzo im się podobało:-):-)
Mamy ząb !!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Madźka gratulaski dla Szymonka za zębola:tak::tak::-)
Witam:-):-):-)
A co to takie pustki? Nikogo z rana jeszcze nie było?
Pięknej pogody ciąg dalszy, a my jedziemy kupić bilety, bo nic wam jeszcze nie pisałam, ale 14.06 wyjeżdżam z córcią do Włoch - ja będę pracować a mała pójdzie do włoskiego przedszkola. Boję się trochę jak to zniesie ale moja siostra (mieszka tam) podtrzymuje mnie na duchu. Wrócimy za 3 m-ce. Trzymajcie za nas kciuki
Anaconda kciuki zaciśnięte :tak::-) będzie dobrze;-):tak: nie martw się na zapas:tak::tak:
Wlasnie w wiadomosciach podali ze zmarla Agata Mróz, polska siatkarka, ktora od 17 roku zycia zmagala sie z rakiem. Osierocila 2,5 miesieczna coreczke. Zmarla w 10 dniu po przeszczepie szpiku.
[*]
[*]
[*]
Reniferek strasznie przykra wiadomość:-:)-:)-( (*) (*) (*)

Umyłam okno u siebie w pokoju i zawiesiłam już firankę.... łojoj tera:szok: mnie ręce bolą od tego zadzierania do góry:baffled::crazy:
Teraz musimy się zebrać i iść na spacerek:tak::tak:

[*]
[*]
[*]
:-:)-:)-(włos mi się zjeżył:-(straszna tragedia....
wróciliśmy ze spaceru z ciotką z porodówki;-);-)nogi mi odpadną zaraz a Szymek dokazuje na całego:baffled:. dzisiaj u nas ciepło ale wieeeeeeeeeeeje okrutnie, sama nie wiem co lepsze - upał czy ten wiatr:confused:zupka dla Szymcia się podgrzewa, zerkne jeszcze co tam Ptaszyna do księgi wrzuciła i idę karmić Tygryska:tak::-)

Tragedia wielka..Ale moze mnie zlinczujecie ale ja brdziej wspolczuje biednemu Bartusiowi..I 9 latkowi, ktorego matka zabila w Bytomiu i wszystkim tym biednym dzieciom..
I tak sobie mysle, ze gdyby Agtata Mroz nie byla zana siatkarka nikt by o niej nie wspomnial..
(*)(*)

Tragedia wielka..Ale moze mnie zlinczujecie ale ja brdziej wspolczuje biednemu Bartusiowi..I 9 latkowi, ktorego matka zabila w Bytomiu i wszystkim tym biednym dzieciom..
I tak sobie mysle, ze gdyby Agtata Mroz nie byla zana siatkarka nikt by o niej nie wspomnial..
(*)(*)
Bodzia myslę, że nie ma co wartościować - tragedia wielka, ale czasem jest wynikiem ludzkiej głupoty i zła, które toczy ludzką dusze jak gangrena i tutaj łzy gardło zaciskają ale chyba w odczuciach złość przeważa i wściekłość.

Bodzia piękne zdjątka:tak::tak:a Lolek nad kałużą jakiś taki zadumany fajnie:tak:;-)

reklama
Do góry