reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia widzę, że pijasz taką jak ja - mleko z kawą w zasadzie:laugh2::-D:-D proszę koffana
10955.jpg
a co do podobieństwa to nie ulega najmniejszej wątpliwości, że Lol urodę po mamusi odziedziczył:tak::tak:zresztą podobno synki są do mamuń podobni z reguły - tylko mój coś tylko geny ojca lansuje:baffled:;-)

reklama
Dzień Doberek!

My już po śniadanku. Ja umyta. Tylko Oliwkę muszę przebrać i ubrać i ruszamy do mojej mamy.
Za oknem słońca brak, dziękuję za wysłuchanie mojej prośby i zgaszenie tej żarówy :-p

A tak poza tym to nie wiem sama co miałam pisać :baffled:

Do później :tak::-)

A ja wcale nie narzekałam na ten upał, było mi z nim dobrze:-):-):-) więc czemu za oknem słoneczka brak:baffled::baffled:
Wczoraj kupiliśmy Mai namiot z tunelem, jak pojedziemy do teściowej na wieś to będzie miała w czym szaleć:tak::tak::tak:. Zresztą pieniążka dostała od babci na dzień dziecka i taki prezent jej wymyśliliśmy:-D:-D
Miłego dzionka wszystkich, ja dzisiaj raczej zabiegana będę:happy:

Madzka dzieki:tak::tak:A z tymi genami i podobienstwem tio ja nie wiem...Bo ja do ojca podobna nie jestem tylko do Mamusi. I na cale szczescie bo nie chcialabym bym byc podobna do kogos kogo nie znam i widzialam ze dwa razy jak mialam dwa latka:-p:-p:-p:confused::confused::laugh2::laugh2:;-);-);-)
Anaconda mnie tez bylo dobrze z ciepelkiem.....
Chyba zalatwianie i spcerek bede musiala przelozyc bo spioch zasypia...Ale lepiej isc z wyspanym, dzieckiem.Bo teraz by marudzil i nie mial ze spceru zadnej radosci.A jak mowi moja Mama z dziecmi sie nie planuje:-p:-p:-p:-p
Sikoreczko droga ja sie ze spcerem do Cie dostosuje :tak::tak::tak:

Dzień doberek!
U nas również była chila oddechu od słonica, była bo widzę że już wyłazi:tak: Madzia skaka mi, bo znalazłam RMF Baby i szaleju dostała:-D no i chyba narazie tyle bo muszę potańczyc:tak:;-):-D

Dzień dobry Kobitki :tak:
Witam po dłuższej przerwie nieobecności:zawstydzona/y: mój mały potworek na razie śpi ale pewnie niebawem się obudzi:baffled: ostatnio strasznie jest dokuczliwa i jak nie śpi to mało mi na głowę nie wejdzie:baffled::szok::crazy:

Zmieniłam jej wczoraj przychodnie bo w tamtej to znają się chyba tylko na pasaniu owiec:wściekła/y::angry:

PPD już też z rana zaliczyłam:tak:
Teściowa myła okna w kuchni i u siebie w pokoju a mi przypadł zaszczyt wieszania firanek bo ją ręka boli:baffled:
Zrobiłam też dwa razy pranie i umyłam podłogę w kuchni:tak: a jak Amanda się obudzi to umyję okno u siebie bo teraz nie chcę jej smrodzić hemikaliami:baffled::tak:

reklama
Do góry