reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A musi byc okazja????????????
Marta zle Ci,ze milosc wyznaje;-);-);-);-)
Ja padam..Maly bardzo nerwowy dzis pewnie przez pogode a aj czuje sie nie najlepie.W zeszlym tygodniu to nie byla @ ale teraz jest...Buuuu w tym upale.......I jeszcze mnostwo zalatwiania w zwiazaku z dodatkiem mieszkaniowym.Ide sie doprowadzic do satnu uzywalnosci i nyny.

reklama
KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puchatsp3.gif
mi9ab.gif
kitty0110qe.gif
My cię też koffamy
Wpadłam tylko na chwilę u nas wszystko ok.Stare znalazło pracę i od czwartku zaczyna a Staś w końcu ma ząbek.Buziole.Miłego wieczorku:-D:-D:-D
gratulaski dla dużego i jeszcze większe dla malutkiego
mniami! Gratulaski

To ja idę prasować.:crazy::-(
Jakbym się nie pojawiła, to życzę przyjemnej nocki.:tak:
prasowaj koffana i jakbyco to miłego spanka

A musi byc okazja????????????
Marta zle Ci,ze milosc wyznaje;-);-);-);-)
Ja padam..Maly bardzo nerwowy dzis pewnie przez pogode a aj czuje sie nie najlepie.W zeszlym tygodniu to nie byla @ ale teraz jest...Buuuu w tym upale.......I jeszcze mnostwo zalatwiania w zwiazaku z dodatkiem mieszkaniowym.Ide sie doprowadzic do satnu uzywalnosci i nyny.
nie zazdroszcze:no: mnie sie właśnie kończy

Witajcie Dziewczyny!!! Buziaki

Jejku jak ja sie za wami stęskniłam, nawet nie miałam kiedy do was zajrzeć.Niedam rady chyba tego nadrobić i przeczytać wszystkiego, a napewno sporo sie działo.

A tak to wogule to komunia mojej niuni sie udała, my jesteśmy zadowoleni, goście ponoć też a najbardziej Pati. Było sporo zamieszania przed przyjęciem ale poszło ok, myślałam że będzie gorzej.

Dziś czuje sie kiepsko, mam doła.Odwiozłam wczoraj mojego m do gdańska na lotnisko i znowu nie bedziemy sie widzieć kupe czasu.Tzn widzieć sie bedziemy przez skypa, ale dotknąć sie nie możemy.Mam nadzieje że pojlecimy tam w sierpniu jak on nie dostanie już urlopu.Może wyda wam sie to dziwne ale ja już tesknie.Całe szczeście w październiku zjeżdza na stałe.Ktoś mi kiedyś powiedział że idzie sie do tego przyzwyczaić, nieprawda, my za każdym razem gdy sie rostajemy bardzo to przeżywamy.

No dobra co ja tu takie smutki wale, musze troche poczytać żeby wiedzieć co i jak, co tam u was.

Anula gratulaski z okazji ząbka.

hejka najsamwpierw co komu do czytania (co zapamiętałam):zawstydzona/y::
Anula dobrze,że męż robotę znalazł może wreszcie wróci na ziemię i skończy z fochami;-);-)Stanisławie witaj w gronie gryzoni :tak::tak::-D

Marta zdrówko na trzy tysiączki:tak::-):laugh2:dobrze, że kota pogoniłaś upsowi a za uszkodzenia mechaniczne walcem powinno się ich pogonić - jak ten zapity kurier lazł do ciebie przez Pcim Dolny to jak miało się nie uszkodzić:confused::confused::angry:

Bodzia I love u 2 :-):-)powiało optymizmem spontanicznym na wieczór. suuuper:tak::blink::blink:

Sikoreczka ale Ci męski rodzaj PPD rosnie:szok::szok::-D:-D:-D

S
ewuś ale miło znów Cię czytać:tak::tak:odzywaj się częsciej koffana:-):-)

Asiulinka miłej randki z deską:blink::happy2:

Wylazłam własnie z wanny i postanowiłam zajrzec co tam porabiacie i ku mojemu zaskoczeniu nawet gwarno;-);-)przydałby się jeden dzień chłodku i deszczyku to by wszystkie oddechneły i może nawet impresskę z lachonieniem by się nawet udało skręcic:confused:;-)
My juto na morfologię z rana jedziemy sprawdzić czy anemia się cofnęła, a potem jestesmy z Szymem umówieni z kolegą z porodówki:rofl2:na spacer po parku:-):-)

Dobrej nocki koffane mamuśki

2.gif

Dzien Dopbry mokro i deszczowo.
Oj te co wolaly deszczyk i chcialy slonce wylaczyc sie mi narazily:-p:-p:-pU nas pada ale ochlodzenia raczej nie ma.Zamierzam dziecko kaloszowo wyposazyc i i tak ruszyc w tango:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Bo i naczej rady sobie z nim nie dam;-);-)Moze przez deszcz troche fotkowe szlenstwo nadrobie i na bloga zajrze.Zobacze jak moj len sie sprawowac bedzie:rofl2::rofl2:

witojcie:-)jeszcze się przeciągam i w szlafroku łażę a chłopaki na morfologię pojechali:tak::tak:
Bodzia miłego kaloszowania:happy2:dokładnie nie ma sensu w domu zalegać nawet jak pogoda niespecjalna bo dzidziusie potem roznosi kosmiczna energia - boshe skąd ja to znam:baffled::-D:-DAh i Lolek w kapel uszu w podpisie baardzo letnio wygląda i czaruś ogólnie:tak::-):-)A jaka radosna Bodzinka w awatarku :szok::-):-):-):-)

Marta niedługo miejsca na lodówce braknie na wystawę dzieł Olgierda jak on taką wenę podłapał;-);-)zdolniacha:happy2:

u nas dzisiaj słonko od rana przez okna zagląda ale jakoś temperatura wolniutko rośnie i jeszcze 20 nie ma. to może dzisiajodechu troszkę będzie od skwaru:confused::confused:kawę idę parzyć - zamawiać to podrzucę;-):-D

reklama
Madzka ja poprosze ale z duzzzzza iloscia mleka
:rofl2:
Lolo dziekuje za komplementa a ja uwazam,ze bardzo podobny do buzki na avatarku...Taaaa...zdecydowanie w mamusie poszedl..Moj skarbek koffany:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry