reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zmywarka wykonała swoją prace a ja zaraz ide paćku:-D:tak::tak:
Loluniek je śniadanko.
Bo jedna kanapka to za mało!!!

Może jestem małpką????

Mama daj szkopta!!!!

Mmmm pycha

bierz ile kcesz Koffana:-D:tak:
Mali psią:-) ufffffff:-p
Sikoreczka to fajnie masz ,bo moje dziecie nawet nie przejawja zainteresowania snem wogole,a spal do 4 .30 po poludniu,mezowi nie mowie bo on sie wscieka ze go nie budze wczesniej np po 45 min drzemki,wtedy gdy zmeczony padnie pozno na popoludnoiowa lulu

Jupi jupi Amanda zasnęła wciągu 5 minut :biggrin2::tak::tak: ciekawe tylko czy da się wyspać w nocy :dry: bo dzisiaj strasznie była marudna i płaczliwa coś mi się zdaje że to jednak przez tą szczepionkę taka rozdrażniona się zrobiła:baffled::dry: za każdym razem taki uboczny efekt po wszczepienny występował i to samo jest i tym razem no i do tego jeszcze te zęby:baffled::szok: masakra:crazy:

A na dworku spędziliśmy dziś ponad 4godziny:tak::biggrin2::biggrin2: trochę mała odpoczęła po spała i po zwiedzała.....aż mnie nogi zaczęły boleć i w brzuchu burczeć:sorry2:

Marta super foteczka:tak::-D:-D
:
sloneczko.jpg
Sikoreczka ślicznie Madzia wygląda w tych okularkach
Katrinm witaj:tak::-):-):-)
Aluśka gratki za pierwszego zębola:tak::tak:nam się chyba szykują wreszcie bo Szymonek kiepsko sypia, popłakuje przez sen i goracą buźkę ma:dry:viburcol wcale nie pomaga:baffled:
Madźka dzięki:-):tak::tak:;-)
Mmmm truskaweczki....Musze zakupic wreszcie:rofl2::rofl2::rofl2:
Paweł przytargał dziś do domu pare zł za fuche, grube odłożył na wesela a drbne położyła na stole.Na to Karol podbiegł wziął dwie 10 i trzyma.Wołam Krolku daj mamie.Więc grzeczny synek z pieniążkami do mamusi.No i dostał kase od taty.Kupiłam mu piłke z Zygzakiem z Carsów:sorry2::sorry2::sorry2:
Bodzia wie Karolek że to mama powinna kase trzymać:tak::-D:-D
Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu:no::no::no::crazy:.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli:baffled::dry:?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....
Marta ach te chłopy:sorry2: z nimi źle..... bez nich jeszcze gorzej:dry:
strzel mu dziś porządnego focha niech wie że nie ma pobłażania :crazy::dry:
Bodzia foteczki przeurocze:tak:;-):-):-)

reklama
Sikoreczka to fajnie masz ,bo moje dziecie nawet nie przejawja zainteresowania snem wogole,a spal do 4 .30 po poludniu,mezowi nie mowie bo on sie wscieka ze go nie budze wczesniej np po 45 min drzemki,wtedy gdy zmeczony padnie pozno na popoludnoiowa lulu
U mnie to bardzo żadko się zdarza żeby tak póżno padła:sorry2: Zazwyczaj 12-13 odpływa i śpi tak z 1,5 godzinki:tak: A ten twój chłop to nerwowy jakiś;-) Mój jak śpiący to pada i atom go wtedy nie ruszy. O jakimś sam na sam w tygodniu mowy nie ma, bo tak zmęczony jest. Mnie to w sumie pasi mam czas dla was;-)

Do góry