reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A niejaka pani Bodzinka nk okupuje i nawet tu nie zajrzy:no::no::no::no::no::no::no::no:

już ją pogoniłam na NK:tak::tak:
Jezdem, jezdem.Pogoda u nas cudna a mysmy mieli ciężką noc i mój mózg odmówił rano posłuszeństwa.ALe Was podczytuje:tak:
Dzieweczki cudne foteczki:-D:-D:-DFotke na NK wrzucałam, co byście wiedziały po kim synus taki CUDNY jest.No i z dzisiejszego spaceru zgrywałam.Mieliśmy iść na plac ale Lolo sie pospał..Ale oo cóz chciec cały spacer na nóżkach:tak:A w

Hej boskie fotki Mamusie
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęk:no:a
Ludi trzymaj się.Kiedy przyjeżdżasz do kraju?
Marta zajefajna laurka a Olo jaki elegancki
Sikoreczka Madziucha nieźle się komponuje z przedszkolakami wygląda jakby pierwszoplanową grała;-):-D:-D:-D:-D:-D

Hej boskie fotki Mamusie
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęk:no:a
Ludi trzymaj się.Kiedy przyjeżdżasz do kraju?
Marta zajefajna laurka a Olo jaki elegancki
Sikoreczka Madziucha nieźle się komponuje z przedszkolakami wygląda jakby pierwszoplanową grała;-):-D:-D:-D:-D:-D
chcialam juz jutro leciec,ale bilety drogie strasznie,dostalam leki z Polski od mamy wiec moze wreszcie troche lepiej sie poczuje ,mam nadzieje ze szybko,bo tu juz na glowe idzie dostac ,zazdroszcze wam Polskiego ciepelka,truskawek swierzych i pachnacych,słoneczka ,tam nawet ptaki inaczej spiewaja,bo tam jest moj dom................

Melduję się!
Wróciłam umęczona jestem i jako wyrodna matka nakarmiłam głodne potomstwo truskawkami ze śmietaną i cukrem. Sądzę że będę musiała jednak kolację zrobic:sorry2: To jednak za chwilkę teraz kawusia i mały choc relaksik:-p:tak:

Melduję się!
Wróciłam umęczona jestem i jako wyrodna matka nakarmiłam głodne potomstwo truskawkami ze śmietaną i cukrem. Sądzę że będę musiała jednak kolację zrobic:sorry2: To jednak za chwilkę teraz kawusia i mały choc relaksik:-p:tak:
Sikoreczko jak ja bym chciala takie nasze truskawki,moga byc nawet bez smietanki,u nas sa caly rok te plastiowe,i w czerwcu tak samo smakuja jak w grudniu ,one nadaja sie tylk do zdjec i to nie zawsze,czlowiek zaczyna na obczyznie doceniac rzeczy male i wielkie,o ktorych nie zdawal se sprawy ze je mial ,dopiero jak braknie to sie odczuwa

Melduję się!
Mmmm truskaweczki....Musze zakupic wreszcie:rofl2::rofl2::rofl2:
Paweł przytargał dziś do domu pare zł za fuche, grube odłożył na wesela a drbne położyła na stole.Na to Karol podbiegł wziął dwie 10 i trzyma.Wołam Krolku daj mamie.Więc grzeczny synek z pieniążkami do mamusi.No i dostał kase od taty.Kupiłam mu piłke z Zygzakiem z Carsów:sorry2::sorry2::sorry2:

Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu:no::no::no::crazy:.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli:baffled::dry:?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....

Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu:no::no::no::crazy:.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli:baffled::dry:?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....
Kochana te chlopy tak maja ,ze im sie co jakis czas przypomina ze moze jeszcze mlodzi sa,i z kolesiami na pyfko ,ciekawe jakby kobieta sie tak po pracy zawieruszyla na jakis dluzszy czas a oni z dziecmi w domu czekali...........:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:

reklama
Ja tam zawsze mowie,z mezczyzni Panu Bogu nie wyszli ,ale tyle zrzeczy mu wyszlo ze to jedno to mialo prawo,Marta1981nie łam sie ,tylko mu na wycieraczce posciel:crazy:

Do góry