reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madzia utulaj bawołu i lecim na piwko co? Mój też wyjcuje i już sił mi na niego brak a łeb mi pęk:no:a

Witam w klubie! LEP MI PEKA!!!!
Nie wiem co jest, ale zapowiada sie kolejna wizyta u neurologa! Oszaleje poprostu... Laze juz od 4 godzin z zimnymi okladami na czole, juz ketonal wzielam... Nic... :-/....

Pozdrawiam szpiega z epulsa od klubu niemowlaki :-) hehe

Jul przyczaił biszkopta i wlazł po niego pod nasze łoże w sypialni,zabierając ze sobą wszystkie "koty",teraz dorwał się do swojej szafki i wsio fruwa,pampki,ciuszki.:tak::-D.
Wróciło i przeprasza w tooooooooopie to mam i kasę całą oddał ale nie wzięłam:no:.

Marta na chopa nie ma mocnych, zawsze coś odwinie i jeszcze ofuknie że się czepiasz:dry::crazy:skruchę okazał ale na kanapie jeszcze może w nocy popokutować;-)
Anula piffko się chłodzi

Sikoreczka wszystkim smaka narobiła i co, ani ciutki nie zostawiła;-) - proszę
01_0032.jpg

My już po kąpieli - tata karmi i zasypia bąbla:tak:ciekawe ile dzisiaj nam zejdzie:dry::dry:wczoraj ze 3 godziny wojowaliśmy:baffled:
ja jutro ze świtu musze się zerwać bo na bilirubinę całkowitą jadę do przychodni i pewno nawiedzą mnie rodzice z rana:tak:

Jul przyczaił biszkopta i wlazł po niego pod nasze łoże w sypialni,zabierając ze sobą wszystkie "koty",teraz dorwał się do swojej szafki i wsio fruwa,pampki,ciuszki.:tak::-D.
Wróciło i przeprasza w tooooooooopie to mam i kasę całą oddał ale nie wzięłam:no:.
Kochana kase wez.,ale foccha wal i to ostrego,z kasa sie nie poklocilas tylko z nim,dzieci masz,bo nastepnym razem to ci nie da ,wiem co mowie ,wierz mi :crazy:

Najpierw mnie wołata a potem znikata:rofl2::rofl2:Dzięki za truskawy.Ide zmywarke kopnąć w cztery literki:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry