reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja po wizycie u gina,pierwsza byłam,jak już pobrał cyt,i wypisywał receptę to wpadła pielęgniarka,bo druga padaczki dostała i krew leciała jej z głowy:szok:,a z 15 minut zajmowali(2 lekarzy) się nią i 2 zastrzyki dostała,w końcu pogotowie przyjechało.
Znając życie autobus sprzed nosa mi uciekł:wściekła/y::angry:,a przecież z wózkiem nie będę biegła:no:.I mus było jechac do centrum:tak:,przynajmnej o Rossmanna zahaczyłam,bo dupcia Julkowa to od piątku chusteczek nie widziała:no:.
Madźka,podeślij koffana coś na odciotowanie;-),bo teraz na nosie krosta mi wyskoczyła i po rozdrapaniu krew nie przestaje leciec.

reklama
Witajcie koffane:-D
U nas też słoneczko od rana:tak: Tylko wiaterek chłodny:sorry2:Pospacerowałyśmy, nabyłyśmy truskawki a teraz malutka tubisiuje wtulona we mnie:-):tak:
Iiwka ale masz przystojnego wojaka:wink::yes: a mały w łóżeczku słodziaczek:laugh2:
Aluśka gratulaski zębolka:-D
A ja muszę zakupic granatów:dry: Wczoraj poszłam się pluskac, oczywiście Madzia się od razu obudziła, a ja nie mogłam wyjśc:baffled: Wołam chłopa a ten tylko chrapac głośniej zaczął:wściekła/y: Może go granaty następnym razem dobudzą:angry::growl::confused2:

Trochę nadrobiłam :tak:
aluśka :) to wykorzystaj ten czas bez teściowej do maximum;-);-);-);-)
niestety jutro już wraca i nawet się nie zdarzyłam zrelaksować przez tą moją marudę:dry::baffled:
My po występie,moje dziecko powiedziało CAŁE ZDANIE:szok:.Dostałam laurkę z odciśniętymi łapkami,póżniej zeskanuję to się pochwalę:tak:
Marta Gratulaski dla Oleczka:tak::-):-)
Bodzia wszystkie scrapiki bardzo ładne:-) a Karolek uroczy mały spacerowicz:tak::-D:-D:-D
Chceta śpiące dziecko?To łapta Zobacz załącznik 79392;-):laugh2::laugh2::rofl2:
Marta przesłodko Oleczek wygląda:-):-):-)
hey

eh, dziewczynki, ja sie tak zrelaksowałam w tym zakopanym, ze normalnie zrobiłabym wszystko by tylko nie wracac do bydzi.... no i Pan Tata sie przełamał... zaczał zajmowac sie synem i podziwiac jego rozwój... był pod wielkim wrazeniem i nie mógł odlepic sie od mikiego, czym mały był zachwycony /chyba nie musze pisac ze ja równiez/.... podróz miki zniósł fantastycznie... 600 km mamy do zakopca; w pierwsza strone jechalismy 10 h, w druga 11,5 h bo łódź dała nam popalic:wściekła/y::wściekła/y: stracilismy w niej 2 godziny... ogólnie zaliczylismy dolinki i gubałówke ... byłam wniebowzieta.... mały zaczał stawac przy ścianie lub przy czymkolwiek i boje sie ze łeb sobie rozwali jak sie walnie do tyłu, no i kończy nam sie przeżynac górna jedynka....a w raczkowaniu juz nie nadążam go łapac... boje sie ze teraz w domu nie spuszcze z niego oka ...
Reniferku super że wypad do zakopca był bardzo udany i odpoczęłaś od zgiełku codzienności
Cześć Dziewczyny
My mamy kolejną nieprzespaną noc laszel powoli ustępuje,ale popłakiał w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U lekarza dowiedziałam się że to tylko infekcja dostał bactrin syrop prawoślazowy i kropelki na kaszel no i już widać poprawę:tak::tak:My dzisaj czekamy na m. i mus na zakupy bo w lodówce światło:szok::szok:
Miłego dnia
anula biednyStaś:-:)-( dużo zdróweczka mu życzę:tak:
Jak się dziś czuję?
Miłych spacerków dziewczynki:tak: Ja muszę troszkę PPD. Nie bardzo mi się chce bo się moja @ odnalazła i bardzo mocno zaznacza swą obecnośc:dry::dry::angry:
Moja się dzisiaj w końcu odnalazła:laugh2::laugh2::-p
A zapomniałam wam napisa że moja córcia wczoraj miała randkę:tak: Podszedł do niej chłopczyk (2,3 miesiące starszy) najpierw dał jej czesc, potem ją zaczął głaskac po buzi, a potem się całowali:laugh2::rofl2: Jak się już wycałowali zrobili sobie papa i każde ruszyło w swoją stronę. Szkoda żenie miałam aparatu:-D
Sikoreczka to musiało rozkosznie wyglądać:tak::-):-)
kochana w małżeństwie (związku) wredna teściowa to matka faceta:tak:, natomiast matka kobiety to kochana mamusia:rofl2:
Mnie czeka i jedna i druga rola:tak::-p;-)
To ja jestem kochaną mamusią:laugh2::laugh2::laugh2::-p
MOja mamuska oszalala i juz mi kupila prezent urodzinowy :-) Torebke i pierscioneczek :-)

Stwierdzilam tez ze zareczynowy sprzedam
Cara super :tak: dobrą masz mamusię:tak:;-):-)
Nio zrobiłam notkę z dzisiejszego występu na Adrianka blogasku:tak:Zapraszamy:-D
19262313098.jpg
Sikoreczka super foteczka :tak::-):-):-)ślicznie Madzia wygląda a Adrianek widać że wczuł się w "rolę":tak::-D...sweet:-):-):-)

Witam Kochane po bardzooooo długiejjjj przerwie:-)

U nas troszke sie zmieniło tak jak i u Was ale nie będę w stanie nadrobić wszystkiego;-);-)Wybaczcie:tak:Grzes rośnie jak na drozdzach i ząbki w końcu ma:-)

Pozdrawiam i teraz częsciej będę Was odwiedzała.

reklama
Do góry