reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:Normalnie zatłukę,poszłam po te zasrane karteczkę,to menda powiedziała,że mi nie da,bo były telefony,że WIELKI REMONT robiłam i SAMOCHÓD mamy:szok:.To z wielką łachą wypisała mi na 10 paczek makaronu.:baffled:

:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:Normalnie zatłukę,poszłam po te zasrane karteczkę,to menda powiedziała,że mi nie da,bo były telefony,że WIELKI REMONT robiłam i SAMOCHÓD mamy:szok:.To z wielką łachą wypisała mi na 10 paczek makaronu.:baffled:
Bosze jacy ludzie są zawistni:baffled:U nas to wygląda jeszcze lepiej.Sąsiadka, ta w ciaży z opieki nie dostanie nic bo jej były mąż nie złożył papierów o dotacje a wymeldowac go nie chcą.
A Cyganka jak pójdzie to dostanie na wszystko.A oni samochodami sie rozbijają, dzieci poubierane w twkie ciuchy,że oko bielej, praktycznie każdy facet na czarno gdzies robi, okna w plastikach, telefony wsio.Alkoholik jak przylezie to też zamiast jedzenia to ciężkoa kase dostaje, a jak pójdzie potrzebujący to ochłpap mu z łaską rzucą.

Kobiety ja wlasnie znalazłam u mlodego 2 gorke kielki ;-)
SUPER:rofl2::rofl2::rofl2:
Lolowi ostatnia trójka wyłazi juz ze dwa miechy.Do tego sądząc z głębokości wpychania palców piatki zaczynaja ruszać...Ale jak pisze Kasia piatki i potek koniez ząbkowania:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Bosze jacy ludzie są zawistni:baffled:U nas to wygląda jeszcze lepiej.Sąsiadka, ta w ciaży z opieki nie dostanie nic bo jej były mąż nie złożył papierów o dotacje a wymeldowac go nie chcą.
A Cyganka jak pójdzie to dostanie na wszystko.A oni samochodami sie rozbijają, dzieci poubierane w twkie ciuchy,że oko bielej, praktycznie każdy facet na czarno gdzies robi, okna w plastikach, telefony wsio.Alkoholik jak przylezie to też zamiast jedzenia to ciężkoa kase dostaje, a jak pójdzie potrzebujący to ochłpap mu z łaską rzucą.

Tak jest zawsze.
I zawsze sie znajdzie jakas zawistna osoba, ktore pusci jezyk byle by ktos nie mial lepiej od niej. Bo z jakiej racji?@

to co oni wyprawiają to sie w głowie nie mieści:angry: Ludzie w potrzebie nie dostają a jak tam jestem to widzę jak wyglądają ci "potrzebujący". Ja biorę wychowawczy a patrzą na mnie jakby z własnej kieszeni na mnie dawały:wściekła/y:

reklama
A Ty ją Sikoreczko szukasz i szukasz:rofl2:Qurcze ja odstawiłam we srode, @ przylazła wczoraj..Brzuch mnie boli, rozbita taka jestem...MAlutek lula jak wstanie to pójdziemy papa ale po połedniu się nie ruszam z chałupki...Zapomniałam,że brzuch tak może bolec....
A to dla Cię i Męża.Dużo szczęścia, miłości i aby kolejny wasz wspólny rok był jeszcze szczęśliwszy

dzyrafy5hd.gif

ddiddl48xv.gif

obrazek491qn7.gif

Do góry