reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to maminki dużo radości z macierzyństwa :-)

Sewa 100 LAT!
Sikorka udanych następnych wspólnych lat :-)

Ja dziś odpoczywam (chociaż zakupy i jedno pranie już czekać nie mogło) bo muszę ;-). Kręgosłup lepiej ale muszę uważać. Kuba waży 13 kg i czasem jak na podwórku mi zwieje jak wczoraj muszę go wziąć na ręce bo uparciuch nie wróci. A w momencie jak mnie kłuje w pośladku nie dam rady. Na obiad dziś jakaś pizza co ją kupiłam będzie a Kubie uduszę na parze kawałek kuraka...

Melduje sie z UK. Na razie jest ok. Jedrek zaklimatyzowal sie rewelacyjnie. Opisze Wam, jutro wiecej, bo dzis mam jeszcze meza w domku, to za bardzo nie mam czasu.

Dziekuje za zyczenia urodzinowe :tak::-)

Dla wszyskich mam najlepsze zyczenia w dniu naszego swieta.

Do jutra. Pozdrawiam Was serdecznie.

Cześć Mamusie
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Sewa sto lat i spełnienia marzeń i oby dobrze Ci było na wygnaniu
Sikoreczka dużo miłości i zadowolenia z m.
Madzia nonie dałam rady napisać wczoraj ale wszsystko Ci podesłałam wieczorkiem znalazłaś?
Anaconda taka pesymistyczna zniżka formy to chyba przez przesilenie bo mnie też strasznie dopada i z dnia na dzień jest gorzej.
Bodzia super fota.
My od rana pojecvhaliśmy do mojej mamy z rafaello i życzeniami,niestety tylko na chwilę bo zameka kiosk i dziś m.praktycznie ostatni dzień w pracy.Nowej nie znalazł i zastanawiam się jak to dalej będzie...Strasznie się boję..
Z małym lece na 17.45 do lekarza bo kaszel mu się tylko pogarsza :wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry::angry:
Do teściowej nie dzwoniłam,a wczoraj z premedytacją nie odbierałam domowego telefonu i okazało się,że miałam czuja bo to ona dzwoniła:tak::tak::tak:
Teraz Mały Lula ja Was nadrobiłam i biorę się za sprzątanie ogólne (zwane po łebkach)nie mam motywacji na więcej
:no::no::no:

reklama
Do góry