reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witac sie z Wami witac kochane Matki Polki w Dniu Naszego Swieta.
JUz chyba zapomnialam co i komu mialam napisac....
Sikoreczko najlepszego w dniu rocznicy i z powodu pomyslnego zdania tesciku.:)
Bodzia - Ty juz wisz co. (fotka siuperowa)
yyy Meg zaginela, widzial ja kto??
Cara - gratulacje dla Adasia. I do gina marsz. Jak @ nie ma to zle, ale jak za duzo to tyz zle.
Marta - hmm, szkoda ze nie wiesz kto taki byl mily i uprzejmie doniosl, walec by sie przydal.

to co oni wyprawiają to sie w głowie nie mieści:angry: Ludzie w potrzebie nie dostają a jak tam jestem to widzę jak wyglądają ci "potrzebujący". Ja biorę wychowawczy a patrzą na mnie jakby z własnej kieszeni na mnie dawały:wściekła/y:
Najlepiej,żeby Jul w tygodniowym pampersie chodził,obsrany,zasmarkany,Olek z głodu farbę ze ściany zeskrobywał,stary szczał po kątach i tłukł mnie do upadłego.:angry::angry::crazy:

Sewuś:
Kochana, stu lat w miłości
i zdrowiu oraz szczęścia,
emocji, szaleństwa, radości,
przyjaźni, zabawy, rozkoszy,
uniesień, charyzmy, sukcesu,
spełnienia i wszystkiego,
czego jeszcze zapragniesz.

rose-and-birds.gif

Najlepiej,żeby Jul w tygodniowym pampersie chodził,obsrany,zasmarkany,Olek z głodu farbę ze ściany zeskrobywał,stary szczał po kątach i tłukł mnie do upadłego.:angry::angry::crazy:
no to kochana do dzieła:tak: My mieliśmy kiedyś bardzo trudną zimę i małż poszedł po bony na węgiel, oczywiście nie dostał:no: To się wprost spytał czy ma rzucic pracę, zacząc chlac i naklepac jeszcze 5 dzieci:baffled::crazy:

Opieka dla opieki i już.Jak masz tam wtyki to Ci wszystko załatwia a tak patrzą jak na śmieci...

reklama
Opieka dla opieki i już.Jak masz tam wtyki to Ci wszystko załatwia a tak patrzą jak na śmieci...
Jak były paczki to stary przyjeżdżał samochodem firmowym(Lublin Track z oknami na bagażniku)),żeby LUDZIE widzieli i w roboczych ciuchach a DAMY to pod same drzwi podjeżdżały i pytały się czy mleko jest,to brały kartonami jak dla całego osiedla

Do góry