reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamuli mojeje życzenia wczora złożyłam, do teściowej dzwoniłam pojedziemy tam jutro albo pojutrze.Dziś ma i tak sporo gości, córka z narzeczonym i syn z rodzinką.Na 40m to i tak niezły wynik:sorry2::sorry2:
A mnie boli brzuch, @ i zrobie święto sobie......

reklama
Witam po przerwie:-):-):-)
Pogoda piękna, tylko szkoda że kilka dni temu tak nie było, no ale przecież ja mam wolne więc będę się nią cieszyła cały dzień. Jakoś ostatnio pesymistyczne myśli mnie nachodzą, kto ma na to jakieś lekarstwo?

Dla wszystkich domówek wiosenne kwiatki na Dzień Matki
2.gif

Ja od światu na nogach - męża do Warszawy wyprawiłam, pranie na dwór wywiesiłam a pościelowe kotłuje się pralce. Ogólnie jakoś dzisiaj energicznie z rana bo słonko wreszcie zaświeciło:tak::-)i jest cieplusio aż chce się żyć i śpiewać i konwalie wąchać;-):-D
idę pozbierac porozrzucane przez męża skarpetki:dry:

Sewa z okazji 18 urodzin;-) ślę Ci życzenia by spełniły się Twoje marzenia , żeby nowe okazało się lepsze a przynajmniej proste, dziecię wzrastało w zdrowiu i radości a Ty, żebyś miała miliony okazji do uśmiechu:-):happy:
urodziny17.gif

Sewa z okazji 18 urodzin;-) ślę Ci życzenia by spełniły się Twoje marzenia , żeby nowe okazało się lepsze a przynajmniej proste, dziecię wzrastało w zdrowiu i radości a Ty, żebyś miała miliony okazji do uśmiechu:-):happy:
urodziny17.gif
Dołączamy się:-D:-D:-D
U nas słonko było rano.Teraz znowu chmury i zimno:dry::dry::dry:Jak tak dalej pójdzie to mój bąbel nie będzie w sandałack i krótkich gatkach latał:dry::dry::dry::dry:

Dzięki koffana:rofl2::rofl2::rofl2:
My czekamy na 10, az biblioteke otworzą i idziemy połazić.Pod warunkiem,że Młode nie zasnie bo podejrzanie się zachowuje:sorry2:

reklama
A my wybywamy zaraz do biedronki na zakupy, albo jak mi się zachce to przejdziemy się jeszcze trochę dalej i wylądujemy w realu:-):-):-):-)

Do góry