reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Raz w roku jest Dzień Matki, choć mamusiom na co dzień należą się kwiatki, czerwonej róży pączek na dobrego dnia początek, puszyste georginie na marzeń spełnienie, fiołki małe na zdrowie doskonałe, leśne konwalie małe na szczęście trwałe

Więc dla wszystkich mamus kwiatki
kroliczek_z_serduszkiem.gif

xuaiaou2hh.gif

4367md4he6iq1wgo2.gif

81my4.gif

a czym ta kolezanka przebila ten jezyk bo m bardzo cuiekawa
Pdobno igłą wenflonową...Ja podziwiam moja teściową...Ludzie jak się zgodziła na ćwiek w języku to mogła przynajmniej mu postawić warunek,że ma go sobie w profesjonalnym miejscu zrobić.....
A tak w ogóle to Dziń Dybry
Ja od rana ostre PPD i PPP urządzam, jkoś tak mnie wzieło.Za oknem pikne słońce tylko zimno jeszcze.
Meg koffana połóz się i odpoczywaj z kręgosłupem nie ma żartów.
Marta żadne onko moje, klopsztanga na podwórku obok...Ja nie mam takiego ładnego podwórka tylko cos potwornego, w sam raz dla górnika małego:rofl2:

Jul jeszcze dosypia a my szykujemy się do peczokola no i po karteczkę do opieki na czwartkowe paczki;-):tak:.U ans pod blokiem nie mamy placu zabaw:no::-( a jak już jakiś się trafi to wśród psich odchodów:angry::-p,a do najbliższego ogrodzonego to kawałek drogi:tak:.Najczęściej korzystamy ze zjeżdżalni i huśtawek koło Lidla,ale to jakaś wspólnota sobie postawiła i trochę niezręcznie,bo jak jakieś chamidło się trafi to wyprosic może:szok::crazy::rofl2::nerd:.Olo buźki wkleja.Właśnie mi powiedział,że mnie kocha i lubi:tak:,ciekawe na jak długo:dry:,do następnej kłótni:laugh2:?

Marta tam gdzie ten trzepak to poza tym nic nie ma, na pac zabaw trzeba kawałeczek drałować.Bliżej jest ale dla takiego malucha nie bardzo, za dużo wielkich drabinek i wielkich dzieci.:sorry2::sorry2::sorry2:
Posciel zmieniam...Poduszka mi się rozwaliła i lata mi pierze wkoło.Mus męża po nową ciągnąć:rofl2::rofl2:Ale juz nie pierzastą:blink:

reklama
KOCHANE MAMY I MAMUSKI WSZYSTKIEGO NAAAAJ Z OKAZJI NASZEGO SWIETA DUZO:-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry