reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amandziu rośnij duża i zdrowiutka
aniolek03.gif

Sikoreczki regałowe są gicio:tak::tak::-D:-DA Magdulka jaki kitek boski ma :szok::-):-)

Wrócilim od teściów, wykąpusiali Szymciunia, tata zaśpił a ja wygrzałam się w wannie:tak::tak:teraz męż grzeje mleczko i lody przynosi i szubidubi będziemy obglądać;-):tak:

My długi weekend w domku siedzimy a ja mam wolne:-p bo męż się wszystkim zajmuje - w piąt mam wychodne na solarkę, zakupy i co tylko mi do głowy przyjdzie:dry::dry:Bo w kwestiach męzowych to ja mam ideał w domu:tak::tak:tylko czasem się zawiesza to trzeba huknąć między łopatki to zaraz trybi;-):-D Tata kąpie, nocne karmienie i spaćkowanie też ma opanowane. i nie ma problemu żeby panowie sami zostali tylko potem wieksze sprzatanie jest:sorry2:na codzień to męz nie ma czasu ale jak przychodzi weekend to gotuje i zajmuje się młodym żebym ja też odczuła że sobota i niedziela czymś róznią się od reszty:-D

Dobrej nocy koffane

reklama
Madziu a powiedz jakie oprogramowanie ma zainstalowane ten twój męż bo może bym coś takiego nabyła dla mojego:szok::-D A tak poważnie to gratuluję boś ty chyba na wymierający gatunek natrafiła:tak:

Amandziu rośnij duża i zdrowiutka
aniolek03.gif

Sikoreczki regałowe są gicio:tak::tak::-D:-DA Magdulka jaki kitek boski ma :szok::-):-)

Wrócilim od teściów, wykąpusiali Szymciunia, tata zaśpił a ja wygrzałam się w wannie:tak::tak:teraz męż grzeje mleczko i lody przynosi i szubidubi będziemy obglądać;-):tak:

My długi weekend w domku siedzimy a ja mam wolne:-p bo męż się wszystkim zajmuje - w piąt mam wychodne na solarkę, zakupy i co tylko mi do głowy przyjdzie:dry::dry:Bo w kwestiach męzowych to ja mam ideał w domu:tak::tak:tylko czasem się zawiesza to trzeba huknąć między łopatki to zaraz trybi;-):-D Tata kąpie, nocne karmienie i spaćkowanie też ma opanowane. i nie ma problemu żeby panowie sami zostali tylko potem wieksze sprzatanie jest:sorry2:na codzień to męz nie ma czasu ale jak przychodzi weekend to gotuje i zajmuje się młodym żebym ja też odczuła że sobota i niedziela czymś róznią się od reszty:-D

Dobrej nocy koffane
na mojego to tylko ciezka altyleria dziala,ale jesli o wychodzenie chodzi to mi ,,pozwala wyjsc,,to jego slowa do kolegow odpoczac od malego ,teraz ma wolne tylko niedziele,ale ja se zawze mykne choc na troche ,jak sie dobrze czuje ,bo z moim zdrowiem to ronie jest,i sobie radza jakos,tylko ze maz wtedy daje malemu jesc wszystkie zakazane rzeczy ,chipsy ostre itp,po ktorych go egzema lapie ,bo maly jak juz pisalam alerg silny ale moj stay i tak zawsze go czyms durnym nakarmii takze czasem to nie chce mi sie isc bo wszystkiego nie przewidze ,a zgotowaniem to moj chlop jest oki ,umie duzo ,bo jakis czas mieszkal sam,tyle ze musi mu sie chciec,o co trudno ostatnii czasy

No nic to ja życzę ciepłych senków i do kąpusianka pomykam:tak:
smiesz_zdj16_16sm.jpg
Jutro gościów mam to musim z rana co nieco popsiątac:-) no i ciacho upiec;-)

Naczynka się myją,ja zamówiłam kosmetyki dla chrześnicy Mirka na urodziny:tak: i sprzedałam :-(i musiałam drugie zamówienie składac:tak:,może dojdzie na piątek lub sobotę:dry:?Meg a w soboty dostarczają?Bo dzisiaj to przed 15-tą był kurier:happy:.

reklama
Witam nocną porą:tak:
Amanda nie dawno mi zasnęła :crazy: chciała mnie chyba nerwowo wykończyć:dry::szok:
Wczoraj tak ładnie udało się ją uspać w łóżeczku a dzisiaj za ch...rę nie chciała tylko darła się jak opętana :no: :szok::szok::szok:

Dziękuję za życzenia dla Amnadzi:tak::tak::tak:

A co do wyręczania to Przemek mi powiedział że za nim jeszcze się poznaliśmy i miał na 5.00 do pracy to jego matka wstawał po 4.00 i mu kanapki robiła:szok::szok::szok: na szczęście jej powiedział żeby nie robiła z niego kaleki bo sam świetnie sobie da radę i nadopiekuńczość się skończyła:laugh2::tak:( teściowa też na początku małżeństwa mi powiedział że tak robiła a Przemuś nie chciał jej pomocy:dry::laugh2::laugh2::laugh2::-p)

Do góry