reklama
A
ada04
Gość
DObrze ,że nie tylko ja mam lewego męża...mały marudzi od 3.00 a ten wychylił głowę z pod poduszki i mi rady daję stwierdzając,że nie umiem wychować dziecka jego szczeście że nie miałam nic ciężkiego pod ręką... a dziś wolne to pewnie będzie musiał odpocząc przed komputerem bo biedaczek z niego....
Witam...
Znowu pobudka przed 6 a wnocy Paweł ogladał TV także o 24 obudziły mni ryki zywych trupów i nici ze spania do 2...CO ja mam zrobić z tym dzieckiem żeby spało dłużej.....
Komp włączony bo filmy
Może
moja mamusia przyjedzie to troche się rozerwe.
SIKORCZKO ja Cie podziwiam z całego serca i az czasem mi wstyd i wyrzuty mam....Moje dziecko nadal nie lubi jak mu czytam a najukochańsza zabawa to wspinanie się po mnie..Ja w ogóle to nie umiem sie z nim bawić a tak bym chciała:-
-
-
-
-(
Znowu pobudka przed 6 a wnocy Paweł ogladał TV także o 24 obudziły mni ryki zywych trupów i nici ze spania do 2...CO ja mam zrobić z tym dzieckiem żeby spało dłużej.....
Komp włączony bo filmy

moja mamusia przyjedzie to troche się rozerwe.
SIKORCZKO ja Cie podziwiam z całego serca i az czasem mi wstyd i wyrzuty mam....Moje dziecko nadal nie lubi jak mu czytam a najukochańsza zabawa to wspinanie się po mnie..Ja w ogóle to nie umiem sie z nim bawić a tak bym chciała:-
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana, my już na nogach bo niedługo się zbieramy do wyjazdu, pogoda nadal kiepska, ale chociaż nie pada
Hellol!
Bodzia i ja już na nogach..mąż chciał wstawać ale kazałam mu jeszcze pospać...ma się w dzień Kubą zajmować to może ja potem coś poleżę ;-)
Czytałam o Waszych chłopach...oj ja też mam tego z wymierających gatunków, może nie gotuje ale przy Kubie zrobi wszystko, posprząta jak trzeba, zakupy umie zrobić takie że jestem zadowolona (i to bez listy zakupów
) poza tym wszystkie urzędowe i bankowe sprawy załatwia bez problemów...może już nie będę pisać więcej? 

Marta - kurierzy podobno nie chodzą w sob ale słyszałam że jakaś kons. dostała paczkę w sob :-) Poproś ich o nr przesyłki i sprawdź na stronie UPS jaka jest jej droga :-)
Bodzia i ja już na nogach..mąż chciał wstawać ale kazałam mu jeszcze pospać...ma się w dzień Kubą zajmować to może ja potem coś poleżę ;-)
Czytałam o Waszych chłopach...oj ja też mam tego z wymierających gatunków, może nie gotuje ale przy Kubie zrobi wszystko, posprząta jak trzeba, zakupy umie zrobić takie że jestem zadowolona (i to bez listy zakupów

Marta - kurierzy podobno nie chodzą w sob ale słyszałam że jakaś kons. dostała paczkę w sob :-) Poproś ich o nr przesyłki i sprawdź na stronie UPS jaka jest jej droga :-)
Mój też Kuba też nie lubi jak się mu czyta....nie zwraca w ogóle uwagi jak czytam na głosy "Chatkę Puchatka"..Bodzia gadasz głupoty z tego niewyspania...kawkę? ;-)Bawisz się z nim świetnie!...a zdjęcia to czyje nam wklejasz? sąsiadów ?Witam...
SIKORCZKO ja Cie podziwiam z całego serca i az czasem mi wstyd i wyrzuty mam....Moje dziecko nadal nie lubi jak mu czytam a najukochańsza zabawa to wspinanie się po mnie..Ja w ogóle to nie umiem sie z nim bawić a tak bym chciała:--
-
-
-(

anaconda27
styczniówka2006
A moja znowu tak jest od dawna nauczona że przed spaniem zawsze muszę przeczytać jej 2-3 książeczki, i naprawdę ona tego słucha, nieraz to już mi się nie chce, ale w końcu sama tego chciałam no i teraz muszę być konsekwentna w tym co robię

Meg kawki plisss
Ja po prostu pamiętam,że mój brat jak był w wieku Lola był bardziej zabawowy
No ale kazde dziecko inne, Michał mi nie dawał takich słodkich buziaczków.
Ja na NK wstawiam mojej mamie kocie fotki bo moja mam to kociara.Zaraz wam pokaże jaka fotke wygrzebałam...Kot je kukurydze...

Ja po prostu pamiętam,że mój brat jak był w wieku Lola był bardziej zabawowy

Ja na NK wstawiam mojej mamie kocie fotki bo moja mam to kociara.Zaraz wam pokaże jaka fotke wygrzebałam...Kot je kukurydze...
Marta1981
Rodzyneczka
Jul przebudził się o 4-ej
,dałam mu jeśc i bawic się chciał to się nakryłam po uszy i stare uspało Jula
.W nagrodę ugotowałam klusi lane na mleku na śniadanie
,teraz szaleją we trzech w sypialni
a mi net muli

.Ludzie zamiast na procesję do Kościoła to na kompie siedzą
!
A patrzyłaś Bodziu na Wesoło nam;-)?

A patrzyłaś Bodziu na Wesoło nam;-)?
reklama