reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja dziś na aero nie poszłam bo ślubny musiał dopracować 1 h w pracy, ale i tak siły nie miałam bo Kuba dziś szalał okropnie.

reklama
Udaje sią na spoczynek, tu i tak pustki dziś, zmęczone pewnie jesteścia także pchły na noc, karaluchy pod poduchy:-D:-D:-D:-D
10.gif

Dziewczyny a myślałam,że tylko mi mój mąż nie pomaga bo co z kim gadałam to pomaga a mój posiedzi maks 30 minut i ucieka nic nie zrobi zresztą mi powiedział,że co ja niby takiego robię zmienie pieluszkę i dam mleczko:dry: kiedyś mu zostawię na cały dzień zobaczymy jak to ogarnie wsio....

witajcie
ahh kobietki bo faceci tak maja znajdzie sie jakis rodzynek co robi wsioo w domu a reszta jak wykuma ze żonce lepiej idzie to daje jej sie wykazać
wiec głowy do góry jest nas wiele :p
i nic z tym nie zrobimy no chyba ze damy porządny ochrzan i na jakis czas pomaga i to sporo u mojego to działa zwykle teraz nie zadziała bo na 2 końcu polski jest wiec radze sobie sama ale brakuje mi tu kogos by pogonic :p

reklama
Ja to i tak swojego nieźle wyszkoliłam, nie mam na co narzekać, a że nie jest doskonały to w końcu wina tego że jest chłopem i doskonały nigdy nie będzie:-);-):tak::-D

Do góry