reklama
A
ada04
Gość
Dziewczyny a myślałam,że tylko mi mój mąż nie pomaga bo co z kim gadałam to pomaga a mój posiedzi maks 30 minut i ucieka nic nie zrobi zresztą mi powiedział,że co ja niby takiego robię zmienie pieluszkę i dam mleczko
kiedyś mu zostawię na cały dzień zobaczymy jak to ogarnie wsio....

agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witajcie
ahh kobietki bo faceci tak maja znajdzie sie jakis rodzynek co robi wsioo w domu a reszta jak wykuma ze żonce lepiej idzie to daje jej sie wykazać
wiec głowy do góry jest nas wiele
i nic z tym nie zrobimy no chyba ze damy porządny ochrzan i na jakis czas pomaga i to sporo u mojego to działa zwykle teraz nie zadziała bo na 2 końcu polski jest wiec radze sobie sama ale brakuje mi tu kogos by pogonic
ahh kobietki bo faceci tak maja znajdzie sie jakis rodzynek co robi wsioo w domu a reszta jak wykuma ze żonce lepiej idzie to daje jej sie wykazać
wiec głowy do góry jest nas wiele
i nic z tym nie zrobimy no chyba ze damy porządny ochrzan i na jakis czas pomaga i to sporo u mojego to działa zwykle teraz nie zadziała bo na 2 końcu polski jest wiec radze sobie sama ale brakuje mi tu kogos by pogonic
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
megusek racja ja tez zawsze walczę
choć ponoć duziii faceci sa juz nie refolmowani
choć ponoć duziii faceci sa juz nie refolmowani
anaconda27
styczniówka2006
Ja też ze swoim walczę, ale to jak walka z wiatrakami:-):-):-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Ja też ze swoim walczę, ale to jak walka z wiatrakami:-):-):-)
tak ale trzeba walczyć bo jak sobie odpuścimy to lipka jeszcze o piwko poproszą meczyk ogladając
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja to i tak swojego nieźle wyszkoliłam, nie mam na co narzekać, a że nie jest doskonały to w końcu wina tego że jest chłopem i doskonały nigdy nie będzie:-);-)

Podziel się: