reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Ewcia:tak:.Aleś się wylachoniła na suwaczku;-):-D.To fajnie,że mężusia masz w domku i Matu też pewnie się bardzo cieszy:tak::happy:.

My po prawie zakupach,bo zamówiłyśmy w hurtowni papierniczej i na wtorek ma wszystko byc:tak:.A właściciel ma też wytwórnię prażynek ziemniaczanych to Julowi dał paczkę i teraz ją kończę:tak:.
A że nad hurtownią ciuszki po zeta dzisiaj były:tak: to kupiłam bluzę Julkowi i kurteczkę dla chrześnicy Mirka.

reklama
Właśnie miałam wyjść po chleb a tu deszcz leje za oknem:szok::szok::szok:
Namiocik świetny i wcale nie drogi, spodziewałam się ceny koło 200zł, chyba sama o takim pomyślę dla mojej panny:tak::tak::tak:

czesc wam mamuski,,,
Dawno mnie nie bylo,,mam meza w domu,,chora ma noge,lata wlasnie po lekarzach,badania robi,,i takie tam,,dwa tygodnie jest,,tzn do niedizeli jeszcze,,,
zdrówka dla męża:tak::tak:Ewcia widzę nową fryzurę:-):-)a miałaś się pochwalić jak wrócisz od fryzjera a Ciebie wetło na dłuuuugi czas:dry:

No wiesz co, nabijasz się z osiołka :unsure::hmm::huh:. Nieładnie tak, nieładnie :no:
a w życiu się nie nabijam zestaw wakacyjny w sam razik:tak::tak:co ja poradzę, że mi się z domkiem na prerii skojarzył:sorry2::-D

Marta Ty to matka jesteś - Julowi prażynki wyjadać:no::-D:-D:-D

Moje dziecko jak na porę spacerową przystało nie chciało zasnąć w łóżeczku ale w wózku śpi:baffled::-D:-Dtylko stoi mi teraz w przedpokoju i nie za bardzo moge coś zrobic w chałupie bo go obudzę:dry:no to mus przed kompem:-D:-D;-)

Ło matko mam takiego mega lenia że aż wstyd Nic mi się nie chce, no ale dżwiam się i ubieram małe. Trzeba cuś na obiad nabyc.Mali się tak fajnie dziś bawią. Wcale ich nie widac:laugh2:
Meg Kubuś ślicznie zwiedza, ale pojęcia nie mam co:no:
Bodzia strong man supcio.
Inna fajne zakupki. Podoba mi się taki namiot, tylko mieszkanko za małe:-p
Ewcia miło cię znów zobaczyc, zdrówka dla męża:tak:

Ło matko mam takiego mega lenia że aż wstyd Nic mi się nie chce,
Sikoreczka leżenie do góry brzusiem jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Obraz_031_resize.jpg
zwłaszcza, że pogoda sprzyja:tak::tak:

reklama
Do góry