reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Helol....
Właśnie listopadówki moje dajecie D3 jeszcze?
ja już nie daje tzn na jesień wznowie podawanie teraz jest ciagle na dworzu i słoneczko na niego świeci wiec naturalna wit D jest
Anula wszystkiego naj ipowodenia w naciganiu .ładnego cos se kup ,i dzieki za dobre slowo ,szczesliwego zakonczenia sporu i bu mezowi klapki z oczu opadlyDzień dobry Kobiety my już na nóżkach a zagodzinę już nas nie będzie w domku jak stary wróci to się zdziwi
Ludi trzymaj się Kochana tulę mocno nie wyobrażam sobie siebie w Twojej sytuacji
Marta powodzenia w rozmowach biznesowych;-):-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam!
Spalim dziś w naszym łożu całkiem sami
aż się rano obudziłam jak męż do pracy wychodził i Madzi szukałam
O 7.30 mnie dopiero zawołała i godzinkę jeszcze pospałyśmy na przytulaska
Może się nauczy już spac sama:-)
Ja o witaminkę D pytałam lekarza jak my się szczepiły i powiedział, że teraz mam nie dawac. Dopirero na jesień i to nie samą D tylko taki zestaw witamin (multisanostol np.)
Muszę skończyc śniadanko i ubrac rodzinkę, bo tu piżama day mamy
Nie chce mi się, za oknem pada
Spalim dziś w naszym łożu całkiem sami

Ja o witaminkę D pytałam lekarza jak my się szczepiły i powiedział, że teraz mam nie dawac. Dopirero na jesień i to nie samą D tylko taki zestaw witamin (multisanostol np.)
Muszę skończyc śniadanko i ubrac rodzinkę, bo tu piżama day mamy

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
A wit D dajemy z zestawem innych wiitamin bo tu slonca az tak duzo nie ma.
Ludi - a tam u Ciebie nie ma polskich lekarzy??
Meg - witaj kochana. Superanckie fotki mojego siostrzenca.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
A wit D dajemy z zestawem innych wiitamin bo tu slonca az tak duzo nie ma.
Ludi - a tam u Ciebie nie ma polskich lekarzy??
Meg - witaj kochana. Superanckie fotki mojego siostrzenca.
Powodzenia w sępieniuPierwsza;-).
.
Ja dzisiaj pracowity dzień mam,bo z kumpelą z trójki grupowej po farby i plastelinę do paczek na Dzień Dziecka śmigamy.Jest u nas producent to zawsze taniej a może wysępimy darowiznę dla przedszkola.

Anula szerokiej drogi;-)Dzień dobry Kobiety my już na nóżkach a zagodzinę już nas nie będzie w domku jak stary wróci to się zdziwi![]()

no Wawel i krużganki widze jaHelol....
A teraz zagadka...co Kuba tu zwiedza? ;-)

Bodzia bidna koffana a co wam rura pękła czy jakBodzia nie śpi od 5,45 ale Męz na pózniej do pracy to go nie drażniłam.A poza tym w nocy mieliśmy potopik a teraz musze PPD w tym umyć naczynia w dwóch miskach bo nie mam wody w zlewie![]()

My już dawno na nogach ale taka zimnica w domu ze palce mi przy klawiaturze z rana marzną

zbieram się pod prysznic bo na zakupy trzeba by na rynek skoczyć

reklama
no to z rana miałaś PPD nie dość że przymusowe, to jeszcze konkretneNie rura na szczęście nie ,ale wezyki od wody przy zlewie, lało się az miło a mi się szum śniłW ogóle to jak nie ma słońca to nawet jak posprzatam na błysk to mam wrażenie,że brud w domku.

Podziel się: