reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iiwka ja Ci nie pomogę bo my właśnie przez kablówkę:sorry2::sorry2:a jak znosisz rozstanie z mężulkiem?

Dzięki że pytasz. Już jest lepiej niż na początku.... W niedzielkę się widzieliśmy,było cudownie... Za dwa tygodnie przysięga więc mam nadzieję że szybko minie.

dzięki dziewczyny za pomoc.

reklama
Dzięki że pytasz. Już jest lepiej niż na początku.... W niedzielkę się widzieliśmy,było cudownie... Za dwa tygodnie przysięga więc mam nadzieję że szybko minie.

.
minie minie:tak::tak:przy Małym pewnie masz co robić, do nas musisz częściej zaglądać;-);-) i zleci. a często się widujecie?

no... narazie raz się widzieliśmy ale to i tak 2 godzinki bo ja byłam u niego bo przewd przysięgą nie wypuszczą go.
Papiery już zostały złożone w sprawie kasy od wojska i dostawać będę 870zł
Lipa,ale jakoś trza se radzić i w dodatku raty mam150 zł.... ale trudno,trzeba przeżyć...
Brakuje mi internetu i chciałabym sobie go założyć. U szwagra(pokój za ścianą) jest internet ale nie bardzo chciałabym iść w łaski do teścia.... I w dodatku usłyszałam od szwagra że jego komputer by chodził o połowę wolniej więc widzicie jak to jest....:-:)-:)-(

Mój bąbelek śpi...I ja chyba zaraz zalegne z nim..Jestem dzis leniuszkiem...Choć wypiłam napój kawopodobny:blink:
Czytam zaraz o zabobonach:rofl2:
Agatka witaj:-D:-D:-D

BOSZEEEEEEEEE:szok::szok::szok::szok:
Przecież one moga krzywde dzieciaczkowi zrobic kąpiąc w jakimś zielu:no::no::no:

Reszta zabobonów mnie śmieszy i tyle:rofl2:Kokardkwe Lolo miał bo mu babcia założyła a ja stwierziłam,że nie zaszkodzi a jak babcia się lepiej czuje:blink::blink::blink:A cała reszta hihihihihihihihihih

U szwagra(pokój za ścianą) jest internet ale nie bardzo chciałabym iść w łaski do teścia.... I w dodatku usłyszałam od szwagra że jego komputer by chodził o połowę wolniej więc widzicie jak to jest....:-:)-:)-(
bzduraaaaa:tak: jakby sieć lokalna założył i rozszczepił internet na 2 kompy to wszędzie by tak samo śmigał internet:tak:żona informatyka Ci to mówi:-):-)

Przecież one moga krzywde dzieciaczkowi zrobic kąpiąc w jakimś zielu:no::no::no:
:dry:chciałam im doradzić na urok przecieranie brudnymi majtkami ale se siana dałam:rofl2::-D:-D

reklama
Bodzinka moga ,moga ,a swoja droga dziwne bo ja tez tano ten watek czytalam ,bo mnie zlowo ociotowani zaciekawilo,ale kurde nie wiedzialm ze takie cos istnieje ma swiecie ,ciemnogrod normalny

Do góry