anaconda27
styczniówka2006
Ja też nie mam ochoty wyjść z domu, zimno i brzydko, wolę kisić się w domu, tylko kto chleb mi kupi, może któraś z was chętna?:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anaconda ja i tak musze po zakupy więc jaki - wiejski czy z ziarnamiJa też nie mam ochoty wyjść z domu, zimno i brzydko, wolę kisić się w domu, tylko kto chleb mi kupi, może któraś z was chętna?:-):-):-)
Kasiu jest jedna pani doktor i czekam na wizyte w ten czwatek jade ,juz od miesiaca ,niestey jeszcze przed wyjazdem do kraju,nie wiem jak to bedzie ale jak na razie to nic lepiej nie jest i malutki mi sie rozchorowal,wczoraj dostal paracetamol ,dzis ide ze soba to moze cos mu zapisza ,a jutro ta wizyta u polskiej lekarki,tylko ze to maz nas zapisal,ona jest na nhs wiec nie wiem czy pierwsza wizyta bedzie u pielegniarki czy juz z lekarzem bo tu tak jest ,nie wiem czy ona prywatnie przyjmuje nawet bo tel odbiera szkodzka pielegniarka czy recepcjonistka nie wiem ,i nie ma szans zeby pania doktor poprosila niestety,ani tel do niej dac nie chca ,co za kolchoz bosche,czasami wyc sie chceDzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
A wit D dajemy z zestawem innych wiitamin bo tu slonca az tak duzo nie ma.
Ludi - a tam u Ciebie nie ma polskich lekarzy??
Meg - witaj kochana. Superanckie fotki mojego siostrzenca.
My nie dajemy, a na jesień będziemy podawać zestaw witaminekHelol....
Właśnie listopadówki moje dajecie D3 jeszcze?
A teraz zagadka...co Kuba tu zwiedza? ;-)
A no bo u nas chyba 5+ nie ma w ogóle, a przynajmniej ja nie widziałamDzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
Siłacz....
Iiwka ja Ci nie pomogę bo my właśnie przez kablówkęcześć Laseczki!
Mam pytanko. Chodzi mi o internet do laptopa. A tak dokładniej to się na tym nie znam i nie rozumię ofert. Chodzi mi o to by było tanio... Dostępu do kablówki nie mam...
Ja osobiście tych wszystkich wynalazków z sieci komórkowych nie polecam, bo żeby net hulał to trzeba majątek wydać.cześć Laseczki!
Mam pytanko. Chodzi mi o internet do laptopa. A tak dokładniej to się na tym nie znam i nie rozumię ofert. Chodzi mi o to by było tanio... Dostępu do kablówki nie mam...
No wiesz co, nabijasz się z osiołkaMartyna namiociki superalne a osiołnormalnie zestaw jak z domku na prerii;-);-)
Już se skoczyłam na zakupy na spacer na wszystko - lejekiblujemy w domu. Mam nadzieje, że tym razem mnie synuś nie rozniesie
idę mu zapodać żelazo i lulać na spanie a zaraz potem wracam
;-)
We krwi mamy kupowanie na promocjach :-)Dzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
.
nio zgadłaś :-)no Wawel i krużganki widze ja;-)
jakbym Kubę widziała...on też wszystko by nosił ;-)Siłacz....
Oj wiedziałam że masz krótki wzrok MartynaMy nie dajemy, a na jesień będziemy podawać zestaw witaminek
Meg, pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie to taka, że Kuba wybrał się na pielgrzymkę do Częstochowy
A dzisiaj przyszedł prezent od chrzestnego dla Oliwki, o taki :
NAMIOT dla DZIECI -WIGWAM+IGLO+TUNEL-super PREZENT (361012960) - Aukcje internetowe Allegro
ale ja jestem jakaś tępa i nie umiem tego iglo złożyć. Wigwam złożony, tunel doczepiony a iglo leży i leży
I jeszcze zamówiliśmy Olince takiego osła:
MEGA ZABAWA GUMOWY OSIOŁ DO SKAKANIA MEGA HIT !! (361923690) - Aukcje internetowe Allegro
powinien niedługo przyjść. Fajna zabawka, Oliwka miała okazję na tym ośle skakać i było tyyyle śmiechu że szok![]()
internet do laptopa nie różni się niczym z tym do normalnego stacjonarnego kompika ;-) Jeżeli chcesz mieć bezprzewodowo to musisz mieć urządzonko z antenką .cześć Laseczki!
Oj dużo zdrówka mężowi Ewcia!czesc wam mamuski,,,
Dawno mnie nie bylo,,mam meza w domu,,chora ma noge,lata wlasnie po lekarzach,badania robi,,i takie tam,,dwa tygodnie jest,,tzn do niedizeli jeszcze,,,
Pogoda super,,my non stop na wsi,,teraz wolne,,i super
milego,,i pozdrawiam,,goracoo,,,