reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też nie mam ochoty wyjść z domu, zimno i brzydko, wolę kisić się w domu, tylko kto chleb mi kupi, może któraś z was chętna?:-):-):-)

reklama
Dzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
A wit D dajemy z zestawem innych wiitamin bo tu slonca az tak duzo nie ma.
Ludi - a tam u Ciebie nie ma polskich lekarzy??
Meg - witaj kochana. Superanckie fotki mojego siostrzenca.
Kasiu jest jedna pani doktor i czekam na wizyte w ten czwatek jade ,juz od miesiaca ,niestey jeszcze przed wyjazdem do kraju,nie wiem jak to bedzie ale jak na razie to nic lepiej nie jest i malutki mi sie rozchorowal,wczoraj dostal paracetamol ,dzis ide ze soba to moze cos mu zapisza ,a jutro ta wizyta u polskiej lekarki,tylko ze to maz nas zapisal,ona jest na nhs wiec nie wiem czy pierwsza wizyta bedzie u pielegniarki czy juz z lekarzem bo tu tak jest ,nie wiem czy ona prywatnie przyjmuje nawet bo tel odbiera szkodzka pielegniarka czy recepcjonistka nie wiem ,i nie ma szans zeby pania doktor poprosila niestety,ani tel do niej dac nie chca ,co za kolchoz bosche,czasami wyc sie chce

Helol....
Właśnie listopadówki moje dajecie D3 jeszcze?

A teraz zagadka...co Kuba tu zwiedza? ;-)
My nie dajemy, a na jesień będziemy podawać zestaw witaminek :tak:
Meg, pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie to taka, że Kuba wybrał się na pielgrzymkę do Częstochowy :laugh2::laugh2::-D:-D

Dzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
A no bo u nas chyba 5+ nie ma w ogóle, a przynajmniej ja nie widziałam :no:. Mój brat też był zdziwiony że albo 5 albo 6 bo Julka używa 5+ :sorry2:.
BTW, Julka ma 2,5 roku i ciągle lata z pampersem :sorry2:, bo w żłobku na nocnik nie sadzają, on widuje się z nią w weekendy, a jego już prawie była żona zajęta chyba bardziej fagasem niż córką :dry:. Ale jak zrobi kupę to mówi : "tato, chyba zrobiłam kupę" :-D:-D
A wiecie co moja była bratowa wymyśliła?? Że jak będą robić urodziny Julki to jej fagas też będzie :szok:. Porąbało ją całkowicie :crazy:. Oczywiście, mój brat powiedział, że nie radzi, a jak mimo wszystko się zdecyduje, to niech wie, że fagas może cało z tych urodzin nie wyjść. Ja Wam powiem, że w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła, no bo jak można kogoś w takiej sytuacji stawiać :sorry2:. Tym bardziej, że pewnie jak zwykle będą też ich wspólni znajomi i podejrzewam, że nikt nie wiedziałby jak ma się zachowywać. A w końcu to mają być wesołe urodziny dziecka a nie chore spory między dorosłymi :dry:

Pogoda do doopy :wściekła/y:. Planowaliśmy na dzisiaj grilla, bo jutro moje kochanie ma wolne, ale przy takiej ulewie to sobie możemy o grillu pomarzyć :baffled:

A dzisiaj przyszedł prezent od chrzestnego dla Oliwki, o taki :
NAMIOT dla DZIECI -WIGWAM+IGLO+TUNEL-super PREZENT (361012960) - Aukcje internetowe Allegro

ale ja jestem jakaś tępa i nie umiem tego iglo złożyć :dry:. Wigwam złożony, tunel doczepiony a iglo leży i leży :sorry2:

I jeszcze zamówiliśmy Olince takiego osła:
MEGA ZABAWA GUMOWY OSIOŁ DO SKAKANIA MEGA HIT !! (361923690) - Aukcje internetowe Allegro

powinien niedługo przyjść. Fajna zabawka, Oliwka miała okazję na tym ośle skakać i było tyyyle śmiechu że szok :laugh2:

cześć Laseczki!

Mam pytanko. Chodzi mi o internet do laptopa. A tak dokładniej to się na tym nie znam i nie rozumię ofert. Chodzi mi o to by było tanio... Dostępu do kablówki nie mam...

:tak:no strongman:-D:-D

cześć Laseczki!

Mam pytanko. Chodzi mi o internet do laptopa. A tak dokładniej to się na tym nie znam i nie rozumię ofert. Chodzi mi o to by było tanio... Dostępu do kablówki nie mam...
Iiwka ja Ci nie pomogę bo my właśnie przez kablówkę:sorry2::sorry2:a jak znosisz rozstanie z mężulkiem??

Martyna namiociki superalne a osioł:szok::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-Dnormalnie zestaw jak z domku na prerii;-);-)

Już se skoczyłam na zakupy na spacer na wszystko - leje:angry::angry::angry::angry:kiblujemy w domu. Mam nadzieje, że tym razem mnie synuś nie rozniesie:dry::dry:idę mu zapodać żelazo i lulać na spanie a zaraz potem wracam:tak:;-)

czesc wam mamuski,,,
Dawno mnie nie bylo,,mam meza w domu,,chora ma noge,lata wlasnie po lekarzach,badania robi,,i takie tam,,dwa tygodnie jest,,tzn do niedizeli jeszcze,,,
Pogoda super,,my non stop na wsi,,teraz wolne,,i super
milego,,i pozdrawiam,,goracoo,,,

cześć Laseczki!

Ja osobiście tych wszystkich wynalazków z sieci komórkowych nie polecam, bo żeby net hulał to trzeba majątek wydać.
My mamy Neostradę + Livebox, czyli bezprzewodowo i można kilka kompów podłączyć. Tylko nie wiem jak to cenowo... Ale internet śmiga jak trzeba.
Są też radiówki, popytaj w swojej okolicy czy ktoś nie prowadzi czegoś takiego, tylko wtedy albo trzeba mieć router żeby odbierać sygnał, albo kartę bezprzewodową w kompie. No i u nas na przykład radiówki nie są drogie, ok.40 zł miesięcznie, czasem taniej, czasem drożej.

Martyna namiociki superalne a osioł:szok::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-Dnormalnie zestaw jak z domku na prerii;-);-)

Już se skoczyłam na zakupy na spacer na wszystko - leje:angry::angry::angry::angry:kiblujemy w domu. Mam nadzieje, że tym razem mnie synuś nie rozniesie:dry::dry:idę mu zapodać żelazo i lulać na spanie a zaraz potem wracam:tak:;-)
No wiesz co, nabijasz się z osiołka :unsure::hmm::huh:. Nieładnie tak, nieładnie :no:

reklama
.
We krwi mamy kupowanie na promocjach :-)

no Wawel i krużganki widze ja:tak:;-)
nio zgadłaś :-)

jakbym Kubę widziała...on też wszystko by nosił ;-)

My nie dajemy, a na jesień będziemy podawać zestaw witaminek :tak:
Meg, pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie to taka, że Kuba wybrał się na pielgrzymkę do Częstochowy :laugh2::laugh2::-D:-D

A dzisiaj przyszedł prezent od chrzestnego dla Oliwki, o taki :
NAMIOT dla DZIECI -WIGWAM+IGLO+TUNEL-super PREZENT (361012960) - Aukcje internetowe Allegro

ale ja jestem jakaś tępa i nie umiem tego iglo złożyć :dry:. Wigwam złożony, tunel doczepiony a iglo leży i leży :sorry2:

I jeszcze zamówiliśmy Olince takiego osła:
MEGA ZABAWA GUMOWY OSIOŁ DO SKAKANIA MEGA HIT !! (361923690) - Aukcje internetowe Allegro

powinien niedługo przyjść. Fajna zabawka, Oliwka miała okazję na tym ośle skakać i było tyyyle śmiechu że szok :laugh2:
Oj wiedziałam że masz krótki wzrok Martyna:-p:-D:-D:-D
Namiot i osioł git! Czy to ma cuś wspólnego z wycieczka do zoo? :-D:-D:-D:-D

cześć Laseczki!

internet do laptopa nie różni się niczym z tym do normalnego stacjonarnego kompika ;-) Jeżeli chcesz mieć bezprzewodowo to musisz mieć urządzonko z antenką .
TP S.A. ma czasem neostrade w ciekawej cenowo ofercie, może Twoi sąsiedzi maja np internet radiowy albo jest jakiś lokalny dostawca sieci? Może mogłąbyś się dołaczyć i płacić z kimś na pół

czesc wam mamuski,,,
Dawno mnie nie bylo,,mam meza w domu,,chora ma noge,lata wlasnie po lekarzach,badania robi,,i takie tam,,dwa tygodnie jest,,tzn do niedizeli jeszcze,,,
Pogoda super,,my non stop na wsi,,teraz wolne,,i super
milego,,i pozdrawiam,,goracoo,,,
Oj dużo zdrówka mężowi Ewcia!

Do góry