reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze u was juz 1 sza ,u mnie 12 ale ten czas leci ,matko kochana,napraewde szok,idziem spac ,kolorowych snow,moga byc nawet erotyczne,sobie i tobie zycze kochana

reklama
Bodzinka znam to sama kazda kocha swoje dziecko ale potrzeba nam chwili wytchnienia i czasami pobyciia saama z soba ,ja tu nie mam takiej mozliwosci,a czasem nawet 2 godziny cuda moga zdzialac,mowisz ze masz dola kochana,a ja ci powiem tak ja 2 tygodnie temu wrocilam z kraju i od tego czasu wyje codziennie w poduszke i w dzien i w nocy ,rozchorowalam sie ,teraz maly jeszcze i kombinuje jakby tu do kraju wrocic ,samolotem w tym stanie nie moge/astma mi dokucza/musze sie ustabilizowac,autobusem to 36 godzin jazdy z dzieckiem nie dam rady,no to siedze i mysle,maz nie moze nas autem odwiesc bo mu urlopu nie dadza a ja czuje sie bardzo zle i nie wiem co dalej robic,lekarze tu to porazka,jutro mam wizyte ,nie wiem co ona mi da,najbardziej w swiecie to chcialabym wrocic do domu do polski ,widzisz Bodzia sa ludzie ktorzy maja gorzzej od ciebie
Ludi tulaski koffana:tak:moja najkochańsza i najlepsiejsza przyjaciółka jest w podobnej sytuacji w londynie więc wiem jak Ci może być trudno i źle i niefajnie:-(
świeżytki jeszcze może być z wiaderka?:-D:-D:-D:-D;-):-D:-D:rofl2:
:-D:-D:-D

A z czego on:confused:,bo mój stryjek to z pomidorów pędził:tak::-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Już jestem!
Chłop mi tak młode uśpił że musiałam dupeczkę ruszyc i do akcji wkroczyc:sorry2: Madzia latała po mieszkaniu z wózeczkiem i śpiewała:laugh2:
:-D:-D:-Dleżę jak sobie wyobrażę:rofl2::rofl2:

Mój się właśnie na mnie obraził, bom mu wytłumaczyła że ten grzaniec to na katar a nie dla tego że coś od niego chcę
:dry::dry:faceci, mój dzisiaj Mołdawska Dolinę przyniósł i pewno relacje rodzinne chce budować:dry::-D

a ja właśnie wrąbałam staremu pomidora od Mamusi a popołudniu do kawy winogronko tyż od mamusi:-D:-D:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DAnulaaaaaaaaaaaaaa:rofl2: żeby Ci tylko nie zaszkodziło:baffled:

a mi sklep zamkneli u ciapatego pakistanca na dole

A tak z ciekawości spytam - jaki rozmiar pampków używacie?
trójeczki jeszcze:tak::tak:

My jutro na kontrol biegniemy:dry: Mam nadzieję że bydzie oki:tak:
trzymam kciuki żeby wreszcie paskudy się od beboków odczepiły:-):-)

Kurde, ja mam kolokwium w niedzielę z psychologii rozwojowej i osobowości a nic nie umiem:no::baffled: :szok:
dobrze będzie, Martyna ciągle narzekasz, że nie zdasz a potem śmigasz z piątkami w indeksie:dry:;-);-)

Tylko chciałam podejrzeć z wieczora co tam u was a tu naklikane:szok::szok:a uśmiać to się dawno tak nie uchichrałam:rofl2::rofl2::rofl2: Szymonek własnie się na jedzonko obudził więc mleczusio mieszam.
Dobrej nocki Lachony

Ludi tulaski koffana:tak:moja najkochańsza i najlepsiejsza przyjaciółka jest w podobnej sytuacji w londynie więc wiem jak Ci może być trudno i źle i niefajnie:-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

:-D:-D:-Dleżę jak sobie wyobrażę:rofl2::rofl2:

:dry::dry:faceci, mój dzisiaj Mołdawska Dolinę przyniósł i pewno relacje rodzinne chce budować:dry::-D

:-D:-D:-D:-DAnulaaaaaaaaaaaaaa:rofl2: żeby Ci tylko nie zaszkodziło:baffled:

trójeczki jeszcze:tak::tak:

trzymam kciuki żeby wreszcie paskudy się od beboków odczepiły:-):-)

dobrze będzie, Martyna ciągle narzekasz, że nie zdasz a potem śmigasz z piątkami w indeksie:dry:;-);-)

Tylko chciałam podejrzeć z wieczora co tam u was a tu naklikane:szok::szok:a uśmiać to się dawno tak nie uchichrałam:rofl2::rofl2::rofl2: Szymonek własnie się na jedzonko obudził więc mleczusio mieszam.
Dobrej nocki Lachony
to dobranoc chociaz teraz juz na trzezwo,sklepu nocnego tu ni ma niesety a w domu puchy,maz nima nawt jednego malego pyffka,podlosc ludzka nie ma granoic,dobrrrranoc

Pierwsza;-):laugh2::laugh2:.
Bodzi chyba karolek zaspał i jaeszcze jej nie ma:dry:.
Ja dzisiaj pracowity dzień mam,bo z kumpelą z trójki grupowej po farby i plastelinę do paczek na Dzień Dziecka śmigamy.Jest u nas producent to zawsze taniej a może wysępimy darowiznę dla przedszkola:dry::tak:.

Dzień dobry Kobiety my już na nóżkach a zagodzinę już nas nie będzie w domku jak stary wróci to się zdziwi:tak::-D:-D:-D
Ludi trzymaj się Kochana tulę mocno nie wyobrażam sobie siebie w Twojej sytuacji
Marta powodzenia w rozmowach biznesowych;-):tak::-)

witajcie kobietki widze tu ciężko nadrobić zaległości
no mi sie nie udaje tu zbyt posiedzieć pogoda dopisuje
no i chyba maluszek ma ten katarek sienny lub uczuleniowy bo po nocy jest oki a jak tylko wracamy ze spacerku to leje mu sie dostałam porade by po spacerku od razu go przebierac w inne ubranka wsioo i zobaczyc bo alergeny zostaja na ubranku oby to pomogło bo wieczorami się męczy a w końcu na spacerki nawet musimy chodzić
nie daje już mu wit D bo słoneczko za darmo daje mu wit D czy wy dajecie jeszcze it D???
całuski dla waszych pociech a dla was poranna kawka :p tylko nie wiem jak sie fotke wkleje i nie mogę dodać:p wybaczcie musze sie nauczyć

Witam z rana
U nas fatalnej pogody ciąg dalszy, zimno na dodatek, więc nie mam ochoty nawet zakupów zrobić. Czyżby długi weekend zapowiadał się taki zimny i deszczowy?

reklama
No ja też bym chciała piękną pogodę bo do mamy jedziemy:tak::tak:
Ale się dziewczyny wczoraj rozpisałyście, myślałam że już was nie doczytam. Teraz spadam robić małej śniadanko, ale będę was podczytywać. :tak::tak::tak:
Faktycznie Bodzia zaspała. Bodzia budź się bo już ranek;-);-);-)

Do góry