reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć wieczorową pora ..ja tylo na chwilunie uśmiechy wieczorne powysyłać ;D ;D ;D ;D
.. bo od rana panowały u niektórych złe nastroje ::)

A pozatym sprzedaje wszystko co mi w łapy wpadnie na alegro....chyba sie uzależniłam

reklama
witam cie i ja Kalinko
hej dziewczyny widze ze " na wspolnej " popularne taki porod gdyby kazda z nas miala ale zrobili hihihi komedje dzisiaj z ty rodzeniem choc co prawda wszedzie mozna rodzic jak ja rodzilam toske to ( ja urodzilam o 4 nad ranem) to rano przywiezli dziewczyne co urodzila w "WANNIE" u siebie w domu !!!!!!! i co wy na to !!!
mysle ze jutro ara dopisze i humory beda lepsze
pozdrawiam ciepluchno wszystkie mamuski i dzieciaczki

heheh co do porodow to wcale sie sobie nie dziwie ze mialam przed nim potworny strach i chcialam cesarke, po obejrzeniu tego typu glupkowatych filmow to az chce sie zaciskac nogi ;)

no widze zeShady jestes jeszcze czyzby nocny dyzur???

a ja ci musze powiedziec ze trzy razy rodzilam o wlasnych silach i co kolejny to byl lzejszy choc srodkowy najbardziej przezylam po ale wsymie to niejest takie straszne choc te bule daj trochew 'kregoslup'ale co sie nie wytrzyma dla tak cudnej potem niuni czy niunia ???
dlamnie najgorsze to bylo szycie po porodzie ale tez jak dali znieczulenie to i to sie wytrzymalo

ja troszke wiem co to porod bo najpierw rodzilam silami natury ale potem jak sie okazao ze tepo idzie to poszlam na cesarke! ale wiecie w filmie nie maja czasu zeby to wydluzyc! hihihi jak ja staralam sie rodzic to przywiezli dziewczyne co urodzila normalnie w ciagu 5 minut!!!!!!!!na fotel nie chciala wejsc bo sie bala a juz wiedziala co ja czeka bo trzeci porod jak weszla tak chluplo tylko z niej nawet jej nie nacinali bo dzidzia nie cale dwa kilo wazyla! ona bardzo zdziwiona byla! a ja se siedzialam i siedzialam i siedzialam i darlam sie jeszcze z godzine!!!!!!!!! ale potem jak juz bylo po to jak bubulka zobaczylam to............zreszta same wiedzie dobrze co!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poczułam się jak w domciu po waszych postach. :laugh:
U mnie pachnąć dzis będzie szarlotką, zamierzam upiec do kawy.
Szarlotka wspaniale działa na moje ja, nastawia mnie romantycznie...a jeszcze talerzyk porcelanowy, i filiżaneczka, i coś do poczytania. I juz się czuje jak zrównoważona kobieta, nie jak robot domowy do gotowania, sprzatania, ubierania i co tylko.
A ogród...o ogrodzie mogłabym godzinami. Lubie czuć ziemię w palcach. Lubę te roślinki, którym jest wszystko jedno, co mam na sobie, jakie wlosy, humor itd.
I koty, koty lubię. Ale to juz wiecie. Biedronko, moje tez siedzi, ale moje starsze o miesiąc. Ulubione zajęcie- bebnieniełyzką o stół przy śniadaniu. wszyscy przekrzykujemy sie do siebie, bo nikomu na myśl nie przyjdzie zabrac łyzke dziecku- tak slicznie bebni, niech sobie pobebni...to moja tesciowa. Bo ja teraz z teściami mieszkam, po pól roku ze Stanów wrócili i sa zachwyceni wnukiem. a ja z rozczuleniem się zgadzam i złosliwie troszke. teraz teściowa zupę z soczewicy gotuje ( bo tak jej się chce polskiego jedzenia pogotować).

kalina fajnie ci! ja tez chcialabym miec ogrod! ale ja zielonego pojecia nie mam co przy nim robic! jak by tak ktos dla mnie dbal o to to moglabym miec bo znajac siebie pewnie doprowadzilabym go do ruiny! ale bardzo lubie!

reklama
Dzień dobry kobietki :)
Mordziulka wstałam jak zwykel o 6 ale nie miałam siły do kompa siąść :) ;D
Wypadałoby się przedstawić Kalince :) Witam od jakiegoś czasu przesiaduję z kobietkami :) zapraszam jako pierwsza na kawusię :) z mleczkiem? I już po dzisiejszym poście widzę, co dziewczyny chciały przekazać o Twoim romantycznym stylu pisania,ładny jezyk :)
mały się odzywa...........uuuuuuuuuuu hihi
a ja wczoraj mialam babski wieczór :) i zabalowałam -do 0.30 :) dlatego ledwo żyje :)
idę po kawusię :)

Do góry