reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A Lolek sie własnie obudził i od razu z uśmiechem i przytulaskami.Ja się strasznie "zaniedbałam" bo jestem w piżamie i robie nic:rofl2::rofl2:

reklama
Miło,że o mnie pomyślałas,bo już myśłałam,że za mną nikt tu nie tęskni
ja tęskniłam:tak::tak::-)

powiem, Wam,że mam kolejnego ćwieka wbitego.Brat m. zaproponował mi pracę,miałabym zajmować się ich synkiem do kompletu z moim ich jest młodszy od Stasia o 7 mcy i miałabym zacząć dopiero za jakiś czas ale propozycję już złożyli i czekają na odpowiedź a my rozmyślamy:tak::tak::tak::tak::tak:
to Ci zagwostka:dry:ale może na Stasia młodsze towarzystwo dobrze wpłynie:confused:tylko kiedy Ty będziesz lachonić Anula:confused::confused: Fotki Stasia suuper, a najlepsza jest ta zawzieta minka przy chodzeniu:rofl2::-D:-Dma chłopak temperament;-)

I już zapodaję obiecane foteczki.:-)
Maciuś na swoim motorku:

Na pożyczonym "dużym" rowerku też nieźle sobie radził:

A oto Grzesio:
Asiulinka słodziaki obydwa:tak::tak::-D

Wpadłam Wam powiedzieć jeszcze dobranoc bo jutro ciężki dzień i mam randke z własnym męzem, niania załatwiona i idziemy na randkę tam gdzie sześć lat temu już nie mogę się doczkać:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D
no to udanej randki kofana;-);-)

Ale nerwówa, wysłałam na mojego Gieorgija kilka esów i mam nadzieję że nie odpadnie :no:
:-D:-D:rofl2:Martyna to też mój faworyt:tak::tak:nie wiem tylko co tam robi ta chuda doopa Justyna laska jest nieestetyczna:dry:

Sikoreczka Mała Sikoreczka lachon pierwsza klasa:tak::-)ale Ty jesteś do mamy podobna:szok::-D
Bodzia słoneczny Lolek to facet z klasą:tak:a ogrodniczki ma odjazdowe:blink:

Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam:dry::dry::baffled:

Hehehe jak wygladam :-) gdzie naszer ekspertki od ubioru?
No i ile latek mi dacie :-)

attachment.php

77277d1210231421-mamy-siedzace-w-domach-z-dziecmi-obraz-295-1.jpg

attachment.php

attachment.php

attachment.php

czy ktos moze mnie oswiecic co znaczy ppp i ppd?:happy::sorry2:

cara swietne fotki, ja Ci daje 23-4 lata!:tak:

u nas ok, mały sie zrobił mega maruda.... znów mamy problemy brzuszkowe... chciałam go pomału od piersi odstawiac i zaserwowałam mu pepti, ale nagle pojawiła sie wysypka, brak kupy i niespokojnosc małego... co prawda juz trzeci dzien bez pepti zyjemy ale problemy brzuszkowe nadal sie utrzymują... wiem ze powinnam go karmic conajmniej do roku, ale marzy mi sie juz taki mały odpoczynek... chce dojść do siebie przed drugą dzidzią...

bodzia ja tez dopiero co pidżame zdjełam :rolleyes::rolleyes:

Reniferku ja nadal nie zdjełam ale tak mi z tym dobrze....
Moje roześmiane maleństwo siedzi mi na kolnakach i nadaje :-Dreffffddffdfddddddd

czy ktos moze mnie oswiecic co znaczy ppp i ppd?:happy::sorry2:
PPD Perfekcyjna Pani Domu, PPP Pranie Prasowanie i Porządki chyba:dry::-D:-D

Reniferku a kto ci powiedział, że do roku dziecko trzeba karmić piersią:confused: Kluczowe są pierwsze 3 miesiące a potem to już tylko dobra wola obu stron. Szymcio już tylko nocki ma z cycem ale do konca miesiąca przesiadamy sie całkiem na butlę. Tulaski dla Mikiego:tak:Dołączam do piżamowych :rofl2::-Dale zaraz mus się ogarnąć i na rynek śmignąć:tak:;-)

reklama
Ja też jeszcze mam ubranko nocne, ale zaraz muszę iść na zakupy no i co za tym idzie trzeba się ubrać:tak::tak::tak:
Ja karmiłam piersią pół roku i potem Maja sama z niej zrezygnowałam, nawet byłam zdziwiona że tak szybko się to skończyło:dry::sorry2::dry::sorry2:

Do góry