reklama
ja tęskniłamMiło,że o mnie pomyślałas,bo już myśłałam,że za mną nikt tu nie tęskni

to Ci zagwostkapowiem, Wam,że mam kolejnego ćwieka wbitego.Brat m. zaproponował mi pracę,miałabym zajmować się ich synkiem do kompletu z moim ich jest młodszy od Stasia o 7 mcy i miałabym zacząć dopiero za jakiś czas ale propozycję już złożyli i czekają na odpowiedź a my rozmyślamy![]()

Asiulinka słodziaki obydwa

no to udanej randki kofana;-);-)Wpadłam Wam powiedzieć jeszcze dobranoc bo jutro ciężki dzień i mam randke z własnym męzem, niania załatwiona i idziemy na randkę tam gdzie sześć lat temu już nie mogę się doczkać;-)
![]()
Ale nerwówa, wysłałam na mojego Gieorgija kilka esów i mam nadzieję że nie odpadnie![]()

Sikoreczka Mała Sikoreczka lachon pierwsza klasa

Bodzia słoneczny Lolek to facet z klasą

Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Hej Cara, jak chcesz sie dobrowolnie poddac ocenie to zapraszam na wątek Jak sie nie ubierać. Koło południa będziemy przyjmować interesantów;-);-);-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
czy ktos moze mnie oswiecic co znaczy ppp i ppd?
cara swietne fotki, ja Ci daje 23-4 lata!
u nas ok, mały sie zrobił mega maruda.... znów mamy problemy brzuszkowe... chciałam go pomału od piersi odstawiac i zaserwowałam mu pepti, ale nagle pojawiła sie wysypka, brak kupy i niespokojnosc małego... co prawda juz trzeci dzien bez pepti zyjemy ale problemy brzuszkowe nadal sie utrzymują... wiem ze powinnam go karmic conajmniej do roku, ale marzy mi sie juz taki mały odpoczynek... chce dojść do siebie przed drugą dzidzią...
bodzia ja tez dopiero co pidżame zdjełam

cara swietne fotki, ja Ci daje 23-4 lata!

u nas ok, mały sie zrobił mega maruda.... znów mamy problemy brzuszkowe... chciałam go pomału od piersi odstawiac i zaserwowałam mu pepti, ale nagle pojawiła sie wysypka, brak kupy i niespokojnosc małego... co prawda juz trzeci dzien bez pepti zyjemy ale problemy brzuszkowe nadal sie utrzymują... wiem ze powinnam go karmic conajmniej do roku, ale marzy mi sie juz taki mały odpoczynek... chce dojść do siebie przed drugą dzidzią...
bodzia ja tez dopiero co pidżame zdjełam

PPD Perfekcyjna Pani Domu, PPP Pranie Prasowanie i Porządki chybaczy ktos moze mnie oswiecic co znaczy ppp i ppd?![]()

Reniferku a kto ci powiedział, że do roku dziecko trzeba karmić piersią

reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja też jeszcze mam ubranko nocne, ale zaraz muszę iść na zakupy no i co za tym idzie trzeba się ubrać

Ja karmiłam piersią pół roku i potem Maja sama z niej zrezygnowałam, nawet byłam zdziwiona że tak szybko się to skończyło

Ja karmiłam piersią pół roku i potem Maja sama z niej zrezygnowałam, nawet byłam zdziwiona że tak szybko się to skończyło

Podziel się: