reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kochane!

oczywiscie nie nadrobie wszystkiego ale postaram sie wpadac częsciej !

buziaczki dla starej gwargii i nowych mamus

reklama
Wpadłam powiedzieć dzień dobry życzyć miłego dnia i uciekam bo PPD i PPP mnie czeka i jeszcze goście i wyjście z m. a doba ma tylko 24 h.Więc miłego dnia:-):-):-)

Ja również witam z rana
Moje dziecko od dwóch dni zgłupiało i nie chce zasnąć przed godz.24, normalnie paranoja, już ja ją położę w ciągu dnia aż się zdziwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś pogoda się popsuła a ja miałam jechać autobusem do teściowej - chyba nic z tego nie będzie;-);-);-)

Lolnek zasnąl wtulony we mnie.Chyba jednak pora na PPD:tak:
U nas juz nie tak słoneczne ale dośc ciepło.

Dzień doberek.
Anula wysłałam Ci wiadomość na gg, i sprawdź maila ;-)

Idę się myć a później do mamusi lecę.

paaaaaaaaaaaaaaaa

1565.gif
jestem. ide zrobić sniadanie i ponadrabiać:tak::tak:Renifer fajnie, że jednak jesteś;-):-)

Dzień dobry.:-)
My już pośniadani. Maciek ogląda bajki (żadna nowość-niestety:dry:), a Grzesiek juz włączył tryb awaryjny.:baffled:
Za oknem ładnie słoneczko świeci.:tak:

Renifer witaj po przerwie.:-)

reklama
Do góry