reklama
ja z doskoku.
poczytałam, ale nie pamiętam.
:-)

przyłanczam się do życzeń.:-) I jakbym później zapomniała, to już teraz życzę udanej randki.ANULKA kolejnych wspólnych, szczęśliwych lat
![]()

I
iiwka
Gość
cześć lachonki:-
-
-(
I
iiwka
Gość
No i jak zwykle,jak ja jestem to nikogo nie ma
buuuuu
Ciężko mi na sercu....
Ciężko mi na sercu....
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
cara - Twój avatorek mnie zgubił! :-):-):-) a ile masz latek?
na logike w nicku cyferka 87 to Twój rocznik czyli powinnas miec ok 21 lat; ale z drugiej strony masz juz duze dziecko, wiec dlatego palnełam 23-4 lata!!

madźka nam alergolog kazał karmic conajmniej do roku... mamy podejrzenie azs... co prawda pieknie teraz wyglądamy, ale podobno słoneczko pomaga...
iiwka - ja jestem
ojej, laseczki, mówiłyście ze tu juz nie ma ruchu jak w paryżu... a jednak jest! obawiam sie ze cały czas bede w plecy i nie bede nadazac... ale zawsze rano powinnam sie zameldowac...
buziaczki:-):-)
na logike w nicku cyferka 87 to Twój rocznik czyli powinnas miec ok 21 lat; ale z drugiej strony masz juz duze dziecko, wiec dlatego palnełam 23-4 lata!!

madźka nam alergolog kazał karmic conajmniej do roku... mamy podejrzenie azs... co prawda pieknie teraz wyglądamy, ale podobno słoneczko pomaga...
iiwka - ja jestem
ojej, laseczki, mówiłyście ze tu juz nie ma ruchu jak w paryżu... a jednak jest! obawiam sie ze cały czas bede w plecy i nie bede nadazac... ale zawsze rano powinnam sie zameldowac...

buziaczki:-):-)
I
iiwka
Gość
cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam się:-)
Mały lachon na mych kolanach siedzi i pisanko utrudnia
Wybaczcie więc błędy;-)
Bodzia ach te twoje nózie
a jaki masz motór

Reniferu witaj po przerwie:-) Dla Mikołajka buziolki na brzusio
Ech może mu w końcu się unormuje
Biedni jesteście z tymi alergiami wstrętnymi:-(
A PPP to dokładnie oznacza: Perfekcyjna Praczko-Prasowaczka. Jest bardzo zarażliwe i trudno się z tego wyleczyc
Szczególnie niebezpieczne dla osób posiadających balkony, tarasy, ogrody lub jak ja strychy.
Dobrze powiadam Meg?
Anula miłej randeczki
I życzę ci wielu lat przepełnionych mega szczęściem i wielką miłością
Anaconda no przeca masz 18 latek
;-)
Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna
Jak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku
Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusia
A masz duży nadmiar mleczka? Bo moja Madzia się jeszcze raz w nocy budzi z takim mega krzykiem
Najgorsze jednak że się francka na mnie obraziła i nie mogę jej nawet wtedy przytulic
tylko tata
No ale rano dostaję na dzień dobry takiego ogromnego buziaczka ze od razu mi lepiej. Mam tylko jedną pierś sporo większą od drugiej
mam nadzieję że do komunii się to jakoś wyrówna
Iiwka tulę mocno
Muszę iśc luuknąc co me dziecie czyni bo zapadła bardzo niepokojąca cisza
Mały lachon na mych kolanach siedzi i pisanko utrudnia

Bodzia ach te twoje nózie

Reniferu witaj po przerwie:-) Dla Mikołajka buziolki na brzusio

A PPP to dokładnie oznacza: Perfekcyjna Praczko-Prasowaczka. Jest bardzo zarażliwe i trudno się z tego wyleczyc

Anula miłej randeczki

Anaconda no przeca masz 18 latek

Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna

Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusia

Iiwka tulę mocno

Muszę iśc luuknąc co me dziecie czyni bo zapadła bardzo niepokojąca cisza

Podziel się: