reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia dziękuję,ale Ty się uparłaś ne te stópki dzisiejsze są super
Stanisław zasnął lecę się lachonić i sprzątać póki śpi Łobuziak jeden

reklama
ja z doskoku.:sorry2: poczytałam, ale nie pamiętam.:sorry2:

ANULKA kolejnych wspólnych, szczęśliwych lat

kwiat_brokat_1.gif
przyłanczam się do życzeń.:-) I jakbym później zapomniała, to już teraz życzę udanej randki.:tak::-)

Małagosiunia pozdrawia - pucuje bidna chałupke na przyjazd meża:sorry2:Anula
1968.gif
żeby zawsze było jak na samym początku, albo jeszcze lepiej i żebyscie się wzajemnie swoim ciepełkiem ogrzewali długo i szczęsliwie;-)

cara - Twój avatorek mnie zgubił! :-):-):-) a ile masz latek?
na logike w nicku cyferka 87 to Twój rocznik czyli powinnas miec ok 21 lat; ale z drugiej strony masz juz duze dziecko, wiec dlatego palnełam 23-4 lata!! :-p:rofl2::rofl2::rofl2:

madźka nam alergolog kazał karmic conajmniej do roku... mamy podejrzenie azs... co prawda pieknie teraz wyglądamy, ale podobno słoneczko pomaga...

iiwka - ja jestem

ojej, laseczki, mówiłyście ze tu juz nie ma ruchu jak w paryżu... a jednak jest! obawiam sie ze cały czas bede w plecy i nie bede nadazac... ale zawsze rano powinnam sie zameldowac...:happy:

buziaczki:-):-)

cholera,wiecie nawet nie wiedziałam ze tak ciężko jest się rozstać z M na miesiąc-nie mieć z nim żadnego kontaktu. A jak pomyślę że to ma trwać 9 miesięcy to już wogóle załamka... Nawet siły zająć się małym nie mam...

reklama
Witam się:-)
Mały lachon na mych kolanach siedzi i pisanko utrudnia:tak: Wybaczcie więc błędy;-)
Bodzia ach te twoje nózie:laugh2: a jaki masz motór:szok::-D
Reniferu witaj po przerwie:-) Dla Mikołajka buziolki na brzusio:blink: Ech może mu w końcu się unormuje:zawstydzona/y: Biedni jesteście z tymi alergiami wstrętnymi:-(
A PPP to dokładnie oznacza: Perfekcyjna Praczko-Prasowaczka. Jest bardzo zarażliwe i trudno się z tego wyleczyc:baffled: Szczególnie niebezpieczne dla osób posiadających balkony, tarasy, ogrody lub jak ja strychy.:sorry2: Dobrze powiadam Meg?
Anula miłej randeczki:tak: I życzę ci wielu lat przepełnionych mega szczęściem i wielką miłością
am-heart14.jpg

Anaconda no przeca masz 18 latek:-p;-):-D
Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna:tak: Jak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku:baffled:
Madzka Szymonek pogodził się już z brakiem cycusia:confused: A masz duży nadmiar mleczka? Bo moja Madzia się jeszcze raz w nocy budzi z takim mega krzykiem:szok: Najgorsze jednak że się francka na mnie obraziła i nie mogę jej nawet wtedy przytulic:sad: tylko tata:hmm: No ale rano dostaję na dzień dobry takiego ogromnego buziaczka ze od razu mi lepiej. Mam tylko jedną pierś sporo większą od drugiej:dry: mam nadzieję że do komunii się to jakoś wyrówna:unsure:
Iiwka tulę mocno:frown:
Muszę iśc luuknąc co me dziecie czyni bo zapadła bardzo niepokojąca cisza:eek:

Do góry