reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Tak sobie przeglądałam stare filmiki i aż mi trudno uwierzyc że Madzia w zeszłym roku była takim bąblem:
Video of A ja będę chodzic!!! - Photobucket - Video and Image Hosting
Fajna. Nie mogła się decydować -iść, czy nie.;-) -Prawdziwa kobietka.;-)Tak sobie przeglądałam stare filmiki i aż mi trudno uwierzyc że Madzia w zeszłym roku była takim bąblem:

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ależ jestem 

I powiedzcie mi - to ja mam jakieś schizy czy mój małż przesadza?? Bo: rozumiem, że J. może być zmęczony, po pracy itd. ale wie że nie cierpię, nienawidzę jak jego starsza córka "zażyczy" sobie żeby położył się z nią spać bo ona sama nie chce
a on wziął Oliwkę i poszedł spać z Młodą. A ja zostałam sama
To ja jestem nienormalna czy on ??

sikoreczka79
Inna tulę mocno
Te chłopy to tak chyba mają że za córami głupieją

potworek.pl
Iwonka, owszem, głupieją, ale ta jego starsza to ma 11 lat i nie wiem czego ona się może bać przy zasypianiu??
Tzn domyślam się, że chodzi o to, żebym ja znowu nie spała w jednym łózku z jej tatusiem, ale na litość, to on jest dorosły i on powinien decydować a nie ta gówniara 

I niech sobie nie myśli że jutro rano wysępi ode mnie jakiegokolwiek buziaka!!! NEVER

I niech sobie nie myśli że jutro rano wysępi ode mnie jakiegokolwiek buziaka!!! NEVER

potworek.pl
Dobranoc, moje drogie 

sikoreczka79
ech niestety takie małolaty są cwane jak nikt. Potrafią okręcic rodzica dookoła paluszkaIwonka, owszem, głupieją, ale ta jego starsza to ma 11 lat i nie wiem czego ona się może bać przy zasypianiu??Tzn domyślam się, że chodzi o to, żebym ja znowu nie spała w jednym łózku z jej tatusiem, ale na litość, to on jest dorosły i on powinien decydować a nie ta gówniara
I niech sobie nie myśli że jutro rano wysępi ode mnie jakiegokolwiek buziaka!!! NEVER![]()

sikoreczka79
No to ja też dobranocki powiem
Mus się kąpnąc i nogi łogolic
Coś mnie pierś boli, chyba mi sie zastój zrobił:-(

reklama
Dzień Dobry
Więc najpier
Asiulinka chopaki przystojniaki.
Sikoreczka Twe dzieci są takie....śliczne
Po mamusi
No prosze jak Madzia nadaje
Lalol, cudnie
Moje dziecię jak widzi obie Sikoreczki to woła "dzieci".

Ja tylko na moment bo musiałam poczte sprawdzić, mieliśmy cięzką nocke, więc zaraz ide jeszcze poleżeć.PPD nie zajć, nie ucieknie
Do potem
Więc najpier
Asiulinka chopaki przystojniaki.
Sikoreczka Twe dzieci są takie....śliczne

No prosze jak Madzia nadaje

Ja tylko na moment bo musiałam poczte sprawdzić, mieliśmy cięzką nocke, więc zaraz ide jeszcze poleżeć.PPD nie zajć, nie ucieknie

Do potem

Podziel się: