reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kunda pisze:o firmach kurierskich lepiej nie pisac. mysmy na komputer czekali ponad tydzien bo kurierowi nie chciało sie dojechac,ech....
ja tez mam nadzieje ze to nie oszust, w koncu po co by wczoraj dzwonił i sie pytał o kolor, w koncu mógł wogole przestac sie odzywac...pozyjemy zobaczymy...
kunda jak wszystko będzie ok to napisz do allegro o tej babce bo ona nie ma prawa uzywac twojego maila jesli nie zawirałaćś z nia żadnej transakcji ja dostałam raz ochrzan od allegro bo wysłałam facetowi pisałam wam zreszta o rtych Dada chusteczkach. także ta bab niech ma za swoje że cię nastraszyła a podaj mi likna do tej aukcji
A ta baba jaki miała nick ?
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam! teraz mala zmiana justyna siedzi a ja pisze! obiadek juz gotowy wiec jemy tylko bardzo goracy! dzieci spia! na szczescie bo normalnie urwanie kapelusza z dwojka!
shady
Fanka BB :)
hej dziewczyny wlasnie odebralam paczke dla Alanka....qrcze ale fajny wynalazek dostal....cos a'la raczka od smoczka a do tego mini siateczka jak od warzyw
jsorbek
podejrzewam ze ta baba weszła na aukcje klikneła w mój nick i jua mogła przez allegrowysłac do mnie meil. Facet wczoraj jak rozmawiał przez tel to mówił ze ktos mu robi koło d... bo ma za tanie wózki. konkurencji niektórzy nie lubia.
juz myslałam ze pogoda sie poprawi a tu cały czas tak jakby miało lunac
podejrzewam ze ta baba weszła na aukcje klikneła w mój nick i jua mogła przez allegrowysłac do mnie meil. Facet wczoraj jak rozmawiał przez tel to mówił ze ktos mu robi koło d... bo ma za tanie wózki. konkurencji niektórzy nie lubia.
shady
Fanka BB :)
podaj mi prosze nicka tego faceta....bo ja u paru robilam zalupy wiec moglabym Ci podpowiedziec co niec o
Kunda pisze:jsorbek
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Kunda pisze:jsorbek
to trzeba wstrętnej babie nosa utrzec i napisać do allegro masz przecież jej maila
reklama
Najgorsze jest to ze facetowi zablokowali dzisiaj rano konto, wiec juz sama nie wiem co o tym myslec...
a baba sama pisała ze to prawdopodobnie oszust bo nie przyszedł na spotkanie z nia....tylko mnie jedno zastanawia jak to oszust to dlaczego nikt wczesniej nie dał mu negatywa bo ma same pozytywy. A ja kupowałam ten wózek jako dwudziestaktóras i po tyg trwania aukcji. W każdym razie facet dostał jeszcze cztery pozytywy. No zobaczymy...
a baba sama pisała ze to prawdopodobnie oszust bo nie przyszedł na spotkanie z nia....tylko mnie jedno zastanawia jak to oszust to dlaczego nikt wczesniej nie dał mu negatywa bo ma same pozytywy. A ja kupowałam ten wózek jako dwudziestaktóras i po tyg trwania aukcji. W każdym razie facet dostał jeszcze cztery pozytywy. No zobaczymy...
Podziel się: