reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale wam kochane zycze humorow i udanych spokojnych spacerkow i milych vchwilek

Izabelka te czopki sa dobre my tez uzywalismy juz nawet przy starszy (8 lat temu)ale moze twoja dzidzia chce tez zmiany miejsca snu moze przeluz jej glowke na druga strone lozeczka moze to pomoze ja tak tez robilam i pomoglo moze i twojemu tez

Mija wiecej cierpliwosci choc czasem naprawde jej cho....nie duzo potrzeba ale czasem warto poprostu moze poustalajcie pewne reguly z Przemkiem zeby on wiedzial ze pewne zeczy sa konieczne a pewne moga poczekac i trzeba przedewszystki na dobro Nonka patrzec i musisz mu to wbic to mlodej glowki ;D ::)

reklama
witam z ranka! u nas jak juz justus pisala pogoda beee ale moze cos sie poprawi! hubcio dal dzis pospac do 7.30!!!!!!! a bylam naprawde padnieta! no dzis biore sie troszke za sprzatanko mieszkania juz tak do konca po tej wymianie okien a na wieczor znajomi bo mecz chlopaki beda ogladac!!!!!!!! o sloneczko zaswiecilo!!!!

aha izabelka na zabki to jeszcze sa takie dobre granulki moja siostra je ma wiec napisze wam nazwe sa naprawde dobre! jak bardzo mu dokuczaja to tez mozesz sprobowacv ale najpierw polecam viburkol!
justus podaj nazwe tych granulek!!!!!!!!

no juz jestem z nazwa tych granulek juz chyba komus kiedys o nich pisalam to sa homeopatyczne a teray napisye wztwornie

wytwornia DAGOMED PHARMA Sp. z o.o.
Warszawa
nazwa CHAMOMILLA DAGOMED numer w yoltzm kolecyku 44 i napisane BOLESNE ZABKOWANIE

MOJA TOSKA COPS MI POCHSZANILA Z KLAWIATURA ALE MYSLE ZE OKI SOBIE PORADZILAM

Cześć kobitki :)

justus coś jest z tymi humorami ja dziś wstałam lewą nogą i wszyscy mnie od rana denerwują ::) a wczoraj wściekałam się na to że cały dzień mi porządki zajeły...a Przem się spisał bo zabrał małego kiedy już mnie nosiło :)

mordziulka ciesze się ... ale się też smieje że jak byłam sama to miałam więcej czasu :D

Izabelka to tak ząbki w kość dają ??? a może jeszcze mu coś dokucza

U nas też się chyba zaczynają zembole
mam nadzieje że nie będzie wstawał częsciej przez to bo i tak 3 razy w nocy to minimum...dziś znowu z 6-7 razy..ale można sie przyzwyczaić

Witam!
U nas pogoda też nie specjalna, zanosi sie na deszczyk.

jsorbek musiałam zmienic bo sie przeprowadziłam po slubie z krakowa do dabrowy a dojezdzac za kazdym razem do ginekologa to mi sie nie chciało.

chciałam wczoraj kupic małemu jakis krem z duzym filtrem, chodziłam po aptekach i wszedzie słyszałam jedno jeszcze nie ma...to kiedy bedzie jak lato sie skonczy czy jak...

Własnie sie zastanawiam czy nie straciłam 200zł, kupiłam ten wózek na allegro ale wczoraj wieczorem dostałam meila od jakiejs babki ze ten facet to oszust, facetowi zamknieto konto. Wczoraj dzwonił do mnie i mówił ze to przez konkurencje i pytał sie jaki kolor chce wózka...no ciekawe...a te wózki to kupiło ponad 30 osób...wczoraj wieczorem miał wysłac kurierem....no zobaczymy

Kunda kurcze mam nadzieje że wszystko będzie ok... wiesz jeśli miał do tej pory dużo pozytywów to raczej nie jest oszustem.
Tylko zastanawia mnie jedno z kąd ta babka miała tel. do Ciebie ??? przecież dane dostają sprzedający

reklama
a na alegro są udostępnione e-maile ??? wydawało mi siuę że tylko jak sprzedajesz a nie jhak kupujesz 8)

Do góry