reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak wchodzisz na strone gdzie sa komentarze to tam z boku masz napisane wyslij meil czy cos takiego i wysyłasz przez allegro. W każdym razie nie masz adresu ale meil przez allegro do ciebie dochodzi

reklama
witam ponownie wlasnie siedzimy u bubusia i mordziulki nakarmilysmy dzieciaki serkami zaraz pujda sobie lulu a my poplotkujemy
moja toska zabawia bubusia mordziulka wstawia obiadek a ja wam zdaje relacje
pogoda nam sie troszki poprawila tylko strasznie wieje ale da sie wytrzymac moj tygrysek zaraz wruci ze szkulki i tez do nas dolaczy
no dziewczyny mi sie troszki humorek poprawil jednak jakas gadka z kims bliskim pomaga trochi lepiej mysle ze jeszcze wytrzymam i poprawi mi sie na dobre najlepiej to by bylo se cos kupic na humorek ale brak funduszy :p
KUNDA no wspulczuje ale moze bedzie oki w sumie to jak by chcial tyle ludzi oszukac to hyba nie bo troche za duzo na raz bedzie oki

Witam w ten pikny dzionek :)KUNDATRZYMAM kciuki zeby wozek doszedł,moze jak dzwoniła ten facet to nie jest oszustem bo tak nie robił by sobie zachodu zeby zadzwonic..........ja na podgrzewacz czekałam 1,5 tyg a tez kurierem był puszczony........a na lezaczek 2 tyg :p

ach te zabki tez podaje Dawidkowi viburkol jak tak super mocno płacze no i oczywiscie przed szczepieniem tez bo to jest koszmar :( mały az sztywnieje i jest bordowy od płaczu

dzisiaj idziemy na kontrol z bioderkami pediatra stwierdziła ze ma super zdrowe ale sprawdzic nie zaszkodzi wy tez byłyscie 2 razy

Nam ortopeda kazał przyjść jak Oskar zacznie siadać.
Mały wali w zabawki :) jak go biorę do piersi to się sam podciąga :)

o firmach kurierskich lepiej nie pisac. mysmy na komputer czekali ponad tydzien bo kurierowi nie chciało sie dojechac,ech....

ja tez mam nadzieje ze to nie oszust, w koncu po co by wczoraj dzwonił i sie pytał o kolor, w koncu mógł wogole przestac sie odzywac...pozyjemy zobaczymy...

reklama
dokladnie Kunda,szkoda nerwów ;)
u nas ladna pogoda a ja boję się wytknąć nos z moim krzykaczem ;) czekam na tatę razem damy radę hihi

Do góry