reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No też mi się wydaje, że w tym mini zoo podczas walki o traktorekMartynka ja Ci mówie, kochana ona się wywaliła w tym mini zoo jak zrobili z Karolem larmo o ten traktorA tam podłoże dziwne..Teraz wyglada lepiej???????
Sandałki Lolka

Sandałki cuuuudne

Nawet bardzo :-Nam tez smutno:-
-
-(
Tiaaaaaaaaaaa...Chudziaczek...A z której strony jesli można wiedziećMartyna Ty chudziaczek jesteś ja widzę na tych zdjęciach
Bodzinka najbardziej podobają mi się zdjątka z superowym komentarzem ale fajna kurta i fajna czapka![]()

Fotki super, ja jeszcze może też coś znajdę i powrzucam
A tak w ogóle, to widzisz w końcu Bogna te zdjęcia co ja wklejałam czy nadal nie

Mnie z rana lekkie PPD dopadło, pomyłam prawie wszystkie naczynia, poskładałam ciuchy z obydwu suszarek, rozwiesiłam pranie, nastawiłam następne, uprzątnęłam biurko (które teraz Oliwka wyciera, grzeczne dziecko), ugotowałam ryż i zaraz chyba pójdę kapuchę wyparzyć i porobię te gołębie

I moje biedne dziecko nie ma co jeść, bo nawet nie mam żadnego słoiczka na czarną godzinę

sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek! My już pospacerkowane, Madzia ma dziś humorek na krzykacza
Jestem mega śpiąca, bo mnie w środku nocy syrena łobudzła
Bodzia fotki fantastiko

Bodzia fotki fantastiko

Marta1981
Rodzyneczka
Ja z doskoku z okna;-),poprasowałam,talerze się pomyły a teraz firany się piorą.
Ciocia Jula pilnuje i z kuchennego okna już daleko widac,teraz Olkowe,przy kompie.
Krzyczec na GG;-)
.
Ciocia Jula pilnuje i z kuchennego okna już daleko widac,teraz Olkowe,przy kompie.
Krzyczec na GG;-)

Inna dziewojo dawaj ja tu ja mam pyszny rosołek
Maiałam wielkie plany zrobić dziś....gołabki
Alemoje wrodzone lenistwo mnie dopadło.Nie nie widze fotek
Za to ponieważ dziecko śpi ja się bawie fotkami
Aaa Oliwianna mi sie sniła...

Maiałam wielkie plany zrobić dziś....gołabki

Aaa Oliwianna mi sie sniła...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Martusia ty tak nie skacz z tego okna bo nie w tą stronę skoczysz i se coś zrobisz 

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Nie bój żaby,teraz sypialnia
Podziel się: