reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Martyna Ty chudziaczek jesteś ja widzę na tych zdjęciach:szok::tak::tak:
Bodzinka najbardziej podobają mi się zdjątka z superowym komentarzem ale fajna kurta i fajna czapka:rofl2::-D:-D:-D

reklama
dobra wy i tak wywiane , pewno wszystkie PPD:dry::dry: to ja uciekam na spacer a potem pewnie na odkurzacz i mopa. się odezwę:tak:;-)

My dziś się domkujemy.Młody śpia ja się bawie fotkami.Pogoda brzydka, więc mi się pupy nie chce ruszać.Może potem się coś zmieni..Do tego boli mnie łepek...

Martynka ja Ci mówie, kochana ona się wywaliła w tym mini zoo jak zrobili z Karolem larmo o ten traktor:tak:A tam podłoże dziwne..Teraz wyglada lepiej???????
Sandałki Lolka
No też mi się wydaje, że w tym mini zoo podczas walki o traktorek :-D A wygląda gorzej, wczoraj w czasie kąpieli rozmiękło i znowu krew leciała :sorry2:.
Sandałki cuuuudne :tak:

Nam tez smutno:tak::-D:-:)-:)-(
Nawet bardzo :-:)-(
Martyna Ty chudziaczek jesteś ja widzę na tych zdjęciach:szok::tak::tak:
Bodzinka najbardziej podobają mi się zdjątka z superowym komentarzem ale fajna kurta i fajna czapka:rofl2::-D:-D:-D
Tiaaaaaaaaaaa...Chudziaczek...A z której strony jesli można wiedzieć:sorry2::dry:??

Fotki super, ja jeszcze może też coś znajdę i powrzucam
A tak w ogóle, to widzisz w końcu Bogna te zdjęcia co ja wklejałam czy nadal nie :baffled:

Mnie z rana lekkie PPD dopadło, pomyłam prawie wszystkie naczynia, poskładałam ciuchy z obydwu suszarek, rozwiesiłam pranie, nastawiłam następne, uprzątnęłam biurko (które teraz Oliwka wyciera, grzeczne dziecko), ugotowałam ryż i zaraz chyba pójdę kapuchę wyparzyć i porobię te gołębie :tak:. Z krupnika nic nie wyszło bo u nas wczoraj w sklepach to jak po tajfunie - puściutko (chodzi mi o mięsne i warzywniaki).
I moje biedne dziecko nie ma co jeść, bo nawet nie mam żadnego słoiczka na czarną godzinę :dry:

Dzień doberek! My już pospacerkowane, Madzia ma dziś humorek na krzykacza:dry: Jestem mega śpiąca, bo mnie w środku nocy syrena łobudzła:baffled:
Bodzia fotki fantastiko:tak::laugh2:

Ja z doskoku z okna;-),poprasowałam,talerze się pomyły a teraz firany się piorą.
Ciocia Jula pilnuje i z kuchennego okna już daleko widac,teraz Olkowe,przy kompie.
Krzyczec na GG;-):tak:.

Inna dziewojo dawaj ja tu ja mam pyszny rosołek:tak:
Maiałam wielkie plany zrobić dziś....gołabki:-pAlemoje wrodzone lenistwo mnie dopadło.Nie nie widze fotek:crazy:Za to ponieważ dziecko śpi ja się bawie fotkami:rofl2:
Aaa Oliwianna mi sie sniła...

reklama
Do góry