reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc babeczki :)

zmykam po kawke i nadrabiam wasza wczorajsza produkcje :)

Izabelka pisze:
a te czopki to są przeciwbólowe?

Viburkol to lek homeopatyczny na stany lekowe u niemowlat ( cytat z opakowania) , poprostu taki lek uspakajajocy dla amluszkow, u mnie w aptece zaplacilam za niego 19 zl :)

reklama
Czesc dziewczyny

a Izabelka ;) odkryłam Ciebie tutaj ;) ja do swojego mlekopijcy wstaje od 20 tak 4 razy bo glod jego wybudza, nawet sie przyzwyczailam tylko walcze zeby przy karmieniu nie usnac
a o czopkach tez slyszalam,podobno dobre i nie szkodza bo to homeopatia

a moj to nawet nie chce spac jak ptaszki cwierkaja....no coz, skonczyle sie spacerki spokojne na ktorych synus spal a mama nawet gazetki poczytala w parku na laweczce ::)

milego dnia dla wszystkich!

hej Monika tutaj coś sie zawsze dzieje, u nas na styczniówkach przeważnie pustki ;)
chyba spróbuję te czopki, ale pewnie są jakieś ograniczenia w stosowaniu, tnz w częstości ?
wrócilam ze spacerku bo oczywiście się obudził i krzyk ::) jestem też po wizycie u gina,zmienilam doktora i jestem zadowolona :)
pozdrowionka

Izabelka z co z tamtym bylo nie tak?

ja za to jestem dupa wolowa totalna, bylam u gina po pigulki i chcialam isc do apteki i okazalo sie ze zapomonialam podbic recepte w rejestracji.....szlag by to trafil

w czasie ciazy chcial kase zeby plec dziecka podac; lakoniczny;polslowkami odpowiadal;bolalo mocno przy badaniu itp nie chcialam zmieniac w trakcie bo mnie znal dlugo-pare lat do niego chodzilam;ale sie zmienil;

co???????????????????? a to @##@$@# jak mozna, chyba juz pamietam Twoj post na ten temat....no krew sie buzuje jak sie slucha ze tacy lekarze istnieja
Izabelka pisze:
w czasie ciazy chcial kase zeby plec dziecka podac; lakoniczny;polslowkami odpowiadal;bolalo mocno przy badaniu itp nie chcialam zmieniac w trakcie bo mnie znal dlugo-pare lat do niego chodzilam;ale sie zmienil;

aha i ciagle niby mialam jakies zapalenie i te same globulki- okazalo sie ze nie ma zapalenia..pomyslal teraz ten nowy i dal mi 2 globulki za darmo zebym sprawdzila czy zadzialaja..powiedzial ze powinny, aczkolwiek nie byl pewny dlaczego odczuwam pieczenie...i jak sie sprawdza to mam przyjsc po recepte :) w ogole mily i nie spieszyl sie; delikatnie zbadal, wyszedl zebym sie nie krepowala przy rozbieraniu (za parawan)
zobaczymy :)

extra ze trafilas wreszcie na normalnego, ja mam gina kobietke ale jestem z niej bardzo zadowolona, prowadzila moja ciaze, polecila mi ja kumpela, wczesniej mialam gin co musialam pytac o wszystko

reklama
to super masz :)
maly nie chce spac bez cyca...zostalo mi zjesc zupe i hejka na dwor ;D jest slicznie :) ciekawe czy zasnie ??? spacerowka nie pomogla :(
pozdrowionka

Do góry