reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale przed chwilą znowu się wściekłam :wściekła/y: Tydzien temu kupiliśmy cyfrową ramkę Philipsa, ale jakoś tak zeszło, że dopiero dzisiaj ją rozpakowałam, i co się okazało ?? Że w środku brak ramki i zasilacza :wściekła/y:. Prawie 400 zł daliśmy :crazy:. Najprawdopodobniej trafiło nam sie pudełko z którego ramka była wyciągnięta na wystawę :wściekła/y:. I teraz nie wiadomo czy uznają nam reklamację czy nie... Ja pitolę, nauczka na przyszłość - zawsze sprawdzać w sklepie takie rzeczy :wściekła/y:. No, ale może jak policzą wszystkie ramki i sprawdzą stan w komputerach to zobaczą, że coś nie gra, bo sprzedana ramka a w sklepie o 1 za dużo :dry:. Mam przynajmniej taką nadzieję :sorry2:. Kurde, kurde, kurde, kurde, żeby nie powiedzieć gorzej :wściekła/y:
nie fajnieeee:no::no:a masz paragon ??bo bez tego bedzie podwójnie trudno:dry:

reklama
no i kto mi uwierzy,że on bywa nieznośny??????? Debiut Stasia na huśtawce i z Tatusiem

Załączniki

• huśtawka1.JPG
    huśtawka1.JPG
    307,6 KB · Wyświetleń: 17
  • huśtawka2.JPG
    huśtawka2.JPG
    223,1 KB · Wyświetleń: 20
Anula alez Stasiek ma piekny uśmiech:-D:-D
Od rana mi się w głowie kręci...Ręce mi sie trzęsą....Słabo mi ...Boszeeee..A małż do mamy pojechał kabine im pomóc składać...
Madzka mnie się tam podobją:-DTylko sukienka będzie za kolanko....A jak mi sie podobja kabaretki do rybaczek mmmmm
Inna oj współczuje.Może uda się coś załatwić:tak:

Od rana mi się wgłowie kręci...Ręce mi sie trzęsą....Słąbo mi ...Boszeeee..A małż do mamy pojechał kabine im pomóc skaładac...
a magnez zaczęłaś pić???
Madzka mnie się tam podobją:-DA jak mi sie podobja kabaretki do rybaczek mmmmm
bodzia i to najwazniejsze:tak::tak:dobre samopoczucie dodaje pewności siebie a ta potrafi rzucac na kolana. więc na weselichu bodzinka wszystkie chopy twoje:-D:-D:rofl2:

Anula ale ty masz slicznego Stasia:-D:-D no i faktycznie nie wyglada na marude co za uszami swoje ma:no::no:ale to tak jak mój - po prostu public relations maja chłopaki dobre:-D:-D

Skończył mi się magnez:-:)-(Zapomniałak kupic...:dry::dry:
Madzka starczy mi mój chop...Co za dużo to wątroba nie strzyma:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
No PR to podstawa:rofl2:
Madzka a małżowi sie bardzo podoba...Jego "sprzęt" okazał to w 100%:-p:-p:-p:-pOj jeszcze na weselu się córeczki dorobimy;-)
Bo Pawlak chodzi i marudzi,że już by drugie chciał.Więc mu powiedziałm,że jak sobie sam urodzi to prosze bardzo.Ja jeszcze poczekam:sorry2::sorry2:

nie fajnieeee:no::no:a masz paragon ??bo bez tego bedzie podwójnie trudno:dry:
No na szczęście paragon jest :tak: i to przez przypadek bo zapomniałam rano wywalić śmieci ze stołu :sorry2:

no i kto mi uwierzy,że on bywa nieznośny??????? Debiut Stasia na huśtawce i z Tatusiem

Fotki mi wcięło aaaaaa
Śliczny Stasiek, mąż też niczego sobie :-D

Dżizas Potwór już się obudził :no:. Ja to się zaczynam zastanwiać czy ona gdzieś po katach napojów energetyzujących nie pija :dry:

reklama
No Martyna już nas w niedziele widze z tymi nadpobudliwymi listopadziatkami.Będziemy zamiast statecznyk krokiem się przechadzać i szeptem wymieniac uwagi ,biegać za nimi w szalonym pędzie i pokrzywkiwać do siebie:laugh2::laugh2::laugh2:Ale za to jakie fotki będą.
Wiecie a ja ostatnio jechała autobusem i jechał taki bardzo grzeczny chłopczyk.Stał spokojnie, trzymał sie ale miał taka smutna buzie.No i iwecie co???W wieku mniej więcej Lolka.
Doszłam do wniosku,ze wole wesołego, szczęśliwego, rozbrykanego na maksa i pokrzykujacego Lolka choc czasem doprowadza mnie do białej gorączki.Widać, przynajmniej,że się zdrowow rozwja:tak::tak:

Do góry