reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Alez tu pusto ...

Inna czy Ty widzisz w czyms takim mojego Kubka? :dry:ja kochana znam wszystkie ceny parasolek z allegro na pamiec ;-) INGLESINA TRIP!SUPER CENA! POLSKA GWARANCJA! (348358439) - Aukcje internetowe Allegro
Anula spokojnie...adin dwa tri...
Meg, wiem, że to różowy, tylko ja się bardziej zastanawiam czy to normalne żeby aż taka różnica w cenie była ?? Ze względu na kolor czy jak ??
BTW, niebieski jest za 345 zł. To co, zielony jaką miałby cenę?? Jakieś takie to dziwne... :-p

Moja siostrzyczko bliźniacza z okazji Twoich urodzin i imienin

życzę Ci aby
małe dziecko które masz w duszy nie dorosło,
żeby ludzie za Twoje dobro dla nich odpowiadali tak samo i Tobie,
żeby udzielała się wszystkim Twoja radość życia,
abyś była zdrowa
i to wszystko o czym marzysz
i żebyś uwierzyła że możesz góry przenosić!!!!

bukiet.jpg
Dołączam się :-) Całuski cukiereczki ciasteczka

Oliwka nawet ładnie spała,biorąc pod uwagę katar i szczepienie.
Poza tym mieliśmy jechać do Rybnika do serwisu, ale nie wiadomo czy pojedziemy, bo J. sam w pracy. Prosił bratową żeby przyszła, ale ona da znać później...Tylko nie wiem czemu mam wrażenie że specjalnie to robi, bo wie, że nam zależy żeby jechać...

Idę się umyć, dziecku zapodam Mini Mini żeby głupstwa jej do głowy nie przychodziły ;-)

reklama
życzę Ci aby
abyś była zdrowa

bukiet.jpg

Dolaczam sie

Wczorajsza wizyta u eks tesciowej calkem mila... Chociaz malo rozmawialysmy na TEN TEMAT... Mimo ze powinnysmy :-(

W czawartek wizyta M tutaj... BOJE SIE PANICZNIE GO ZOBACZYC :-(... Znowu bede sie kleic i ryczec :-(

Aha!! Zbliżają się wakacje i rozpoczynamy poszukiwanie wózka parasolki - prawdopodobnie to będzie wózek na jeden wypad, do Chorwacji. Po pierwsze - musi się składać do jak najmniejszych rozmiarów. Po drugie - nie może być za drogi. I to chyba tyle wymagań. Jakbyście znały taki wózek, to dajcie znać

No i teraz ide się myć, bo zaraz jedziemy :-):tak:
Do później papapa buziaków 102 !!!

Martyynaaaa a Ty się na mnie gniewasz jeszcze za te kluskiiiiii :dry::confused::confused:bo ja Cię bardzo lubię za te kulinarne odchyły :rofl2::-D:-D nie gniewaj się coooooooo;-)
19.gif

życzę Ci aby
abyś była zdrowa

bukiet.jpg

I ja dołańczam się do życzonek! Wszystkiego naj naj naj !!!

Witam, ja dopiero do was zaglądam, wcześniej nie mogłam, musiałam zaprowadzić Pati do szkoły na 8, a potem sklepiki, zakupiki, pogaduchy i dopiero zlądowałam w domu.

Cara dobrze że wizyta u eks teściowej przebiegło spokojnie:tak:
Oby w czwartek też było spokojnie.Bądź silna, będzie dobrze.;-):-)

Meg przyjemnego pobytu u teściów, bawcie się dobrze. Pakowanie, wiem coś o tym, współczuje.:baffled::-D

Dzień dobry,my dopiero się zwlekliśmy z łóża:-):-)noc prawie spokojna z jednym tylko alarmem więc ok.
Kasiu wszystkiego najlepszego,zdrówka,radości,spełnienia marzen i grzecznego Stasia:tak::-D

Załączniki

• 5584_58455584_881.jpg
    5584_58455584_881.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 25
Zyczymy Tobie Kasiu: zdrowia chroniacego jak tracza; milosci, ktora jak rzeka pokona gory i doliny zycia; wiary, ze wszystko ma sens; przychylnosci wszechswiata; czystego ognia w sercu co rozpali wszystko w okol Ciebie szczesciem i radoscia; zwolnienia oddechu; nabrania dystansu do tego co w okol; niech wszytsko czego sie dotkniesz, stanie sie pomocne w spelnieniu marzen, w kazda najmiejsza nawet czynnosc przybliza Ciebie do bycia najszczesliwsza i najbardziej usmiechnieta osoba sposrod wszytskich ludzi!

baer003.gif

reklama
Do góry