reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mże,ale gorączki nie ma tylko tyle,że śpi,a że śpi na naszym łóżku mus być przy nim i nic nie mogę zrobić w domu....Jednak jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza;-);-)Takaze mnie wyrodna matka i żona;-):tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Anula śpij póki możesz...potem jak Stach podrośnie to będziesz łazić niewyspana jak my:baffled:
Tematy ginekologiczne dziś...Sikorka dziwne...a nie denerwujesz się czymś? Ja to tak miałam kiedyś że z nerwów dostałam @ i był łagodniejszy (nawet nie pamiętam czy to było w tym tysiącleciu ;-)
Marta...a co to za zastrzyk? hormonalny?Ja to mam ochotę na sexowanie często...

Dobra idę robić PPD i PPP i już sama nie wiem co jeszcze......

hejo

no widze Anula że tobie to dobrze,wyspana?, ale masz racje korzystaj póki możesz.
Mnie tak łep napie... że niewiem, 2 h temu wziełam 2 tabletki a dopiero teraz przestaje mnie boleć.
Widzu że Kasia staneła na wysokości zadania i pyszności zapodała, mniam pycha,
supcio osiemnacha, :-D:-D:-D

Hej wam
Ja jzu mam weekend w koncuuu

odpoczywac ebde,lezec do gory pii.....tararaa..

I solenizantceeeeeeeeeeeee
sto lat sto latttt Kasiuuu

Dzień doberek:tak::tak::tak:
ja tu sobie cytaty zbieram a tu mi komputer się wyłączył, już myślałam że się popsuł bo coś twardziel ostatnio głośno brzęczy :szok::szok: ....ale okazało sie że awaria prądu na całym osiedlu wystąpiła, na szczęście jest już wszystko w porządku :dry:

kurka wodna:angry:rano o świcie prasowałam jak wy spały:dry::dry:ale popołudniu leci druga tura to słać ino migiem;-):-D:-D
Aluśka napisz koniecznie jak tam Amandzia:tak::tak:
wróciliśmy ze spacerku.zimnica dzisiaj, wieje i słonko leniwe:baffled:obiadek teraz dla Szymonka idę nastawić. dla męża w lodówie kapuśniak czeka a ja kuskus z kurczkiem ale to potem;-)
No wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek uboczny :baffled:
ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować :tak::tak::tak:
... mam się znowu pokazać jak mała skończy rok:tak:

:-DKasiu z okazji urodzinek:-D
życzę Ci dużo zdrówka,
uśmiechu od ucha do ucha
:-Doraz pociechy ze Stasia:-D
54fp8.gif

Agga dzięi dzięi;-);-) no obudził się jaśnie pan w końcu spał praktycznie od wczoraj z dwoma godzinnymi przerwami więc naprawdę mnie to zmartwiło ale już gada krzyczy woła tate więc zaraz obiadek i na spacer w końcu bo ile można gnuśnieć w domu

reklama
a u nas leje tak wiec mam czaaaas...nie pójdziemy drugi raz na spacer to w tym czasie porobię resztę w chacie, a tera póki Kuba śpi zapodam sobie Cappucino...ktoś tez chce? ;-)
Anula do twarzy Ci w tym bikini...i nawet pasuje do Twojej figurencji :-);-)

Do góry