reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja siostrzyczko bliźniacza z okazji Twoich urodzin i imienin
życzę Ci aby
małe dziecko które masz w duszy nie dorosło,
żeby ludzie za Twoje dobro dla nich odpowiadali tak samo i Tobie,
żeby udzielała się wszystkim Twoja radość życia,
abyś była zdrowa
i to wszystko o czym marzysz
i żebyś uwierzyła że możesz góry przenosić!!!!

bukiet.jpg

Marta...jak ja uwielbiam jaja ze wsi!!!rzuć mi tu z tuzinek :-) ;-)

Witam Lachonki ;-)
Ja dzis mam trochie roboty bo jutro o swicie jedziemy na dwa dni do tesciow i pol domu musze spakowac...to pakowanie mnie do szalu doprowadza - wszytsko na mojej glowie i listy juz sobie robie zeby nie zapomniec czego ;-)

witam porankowo:tak:sennie u nas, pogoda nie za specjalna, cisnienie niskie, że bez kawy nie podchodź:dry:ja od 7 .00 na nogach ale jakoś tak nie chciało mi się kompa odpalać a męż zabrał mi laptopa :-(
po wczorajszym dniu wyczerpały mi się baterie i zasnęłam na kanpie tuż po na wspólnej. dzisiaj z Szymkowym wyjcem już trochę lepiej ale nie chwalmy dnia...dodatkowo od dziś dzidziuś przestaje dostawać piersiówkę w dzień więc spodziewane są dodatkowe dymy i awantury:sorry2:
Meg szybkiego i sprawnego pakowania Ci życzę:tak::tak:jak wyjeżdżamy na weekend do moich rodziców to zwykle tracę około 2 h na spakowanie i ogarnięcie wszystkiego co powinniśmy zabrać i oczywiście tez wszystko jest na mojej głowie:rolleyes2:my śmigamy na wieś albo jutro albo w piąt. zalezy jak męż się z robotą wyrobi:nerd:
dobra trzeba by cos porobić bo naczynia w kuchni krzyczą, że im ciasno w zlewie:angry::angry:
ciekawe jak tam Sewa??

reklama
Moja siostrzyczko bliźniacza z okazji Twoich urodzin i imienin
życzę Ci aby
małe dziecko które masz w duszy nie dorosło,
żeby ludzie za Twoje dobro dla nich odpowiadali tak samo i Tobie,
żeby udzielała się wszystkim Twoja radość życia,
abyś była zdrowa
i to wszystko o czym marzysz
i żebyś uwierzyła że możesz góry przenosić!!!!

bukiet.jpg
przyłączam się do życzonek Kasiu Irlandeczko nasza koffana ;-)
22.gif

Do góry