reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wierzę :szok: Nikogo tu od rana nie było :szok:
Pogoda piękna, niedziela do tego to pewnie pogłębiacie relacje rodzinne :laugh2:
Mój małż odpoczywa przed meczem :sorry2:
Gołąbki się gotują, dla odmiany dzisiaj z kapuchy włoskiej ;-)

reklama
Kurczę, zapomniałam posta wysłać i ponad godzinę zalegał na kompie :rofl2:.

My też niedługo wychodzimy, póki co Oliwka smacznie śpi. A tak za godzinkę z hakiem idziemy się przejść. Taka piękna pogoda, cieplutko, że grzechem byłoby siedzieć w domku.

No ale mimo wszystko takich pustek to tu chyba dawno nie było :no:

:szok::szok::szok::szok::szok:
No nas Karollo obudził o 6 rano:dry:
No i wnęki okienen pogipsowane, poszlifowane i akryl położony..W tym ferwoerze przypaliłam ziemniaki..Teraz drugir się gotuja ja szybkciutko pod prysznic biegne a potem na spacerek.Paweł sam zaprononował:tak:
Dogadałyście się śląskie panienki???

GORACE :D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

My pospacerkowani! Fajniusio było. Adrianek się wybiegał z nowym kolegą a Madzia pospała troszkę. Małpiszonek mały walczy mi ostatnio z dzienną drzemką i zasnęła dziś w wózku z ogromnym larmem:baffled: Po 40 minutach oczywiście już była obudzona:sorry2:Teraz trochę wymęczona jestem, ale jest nadzieja że młode szybko padną:tak:
19262713098.jpg

19272113098.jpg

to nasz dzisiejszy wypad do parku
19285913099.jpg

a to małe przedszkole. Moje maluchy i córcia siostry.
Inna moja mama robi pyszne gołąbki z kapusty włoskiej z pieczarkami i kaszą:-p Mus wziąśc od niej przepis:tak:
Bodziu wstępnie doszłyśmy że obu pasi ten 4 maja:-)ale jeszcze się dogadamy jak pogodę zapodają;-)
Cara fotki świetne, aż milusio na was popatrzec:-)

hej wam..
ja po weekendzie na wsi,,vbardzo grilkowym i super,,,ciepełko,cąłymi dniami an dworzu,,poprostu bombowo,,oby tak wiecej było,,poggoda fajowwaa,,typowo letnio wiosenna,,siuoerr

cara slicznie wyglądzie super foty
sikoreczka super zdjecia,,,fajna rodiznka z WAS

U mnie mały padł,ja tez padam,,ide juz myju i jeszcze cwiczenia sprawdzic musze i filmiki poogladam,,,,

buziakii

Hejka!
My w końcu w domku, Oliwka pada na buźkę, ale nie dziwię się - od 15 do teraz non stop biegała po świeżym powietrzu :tak:.
Ja też wymęczona nie wiem czym :baffled:
Do jutra laseczki :-)

Hejo !
Witam, od wczoraj mnie tu nie było, kuzynka z córcią przyjechała i zostali na noc więc same rozumiecie nie było kiedy do was zajrzeć. Ale bardzo miło spędziłyśmy czas, pysk mnie aż boli od gadania:-D:tak:;-).A dziś na obiadek zaserwowaliśmy sobie grila, mmmmm w tym roku pierwszy raz, ale pychotka.;-)

Ewcia widzę że nie tylko ja grilowałam:-):-D

Cara, Sikoreczka super foteczki, słodkie dzieciaczki.:tak::tak::wink:

Do jutra, ide na filmik, pa pa

Cześć dziewczyny.
No no wszystkiego mogłam się spodziewać, ale nie niecałych dwóch stronek.:-D:-D:rofl2:
Pogoda piękna, więc i My postanowiliśmy skorzystać i po obiedzie u mojej mamy postanowiliśmy zobaczyć co słychać w zoo.:-) Ale niestety zamknęli najkrótszą drogę dojazdową, bo podobno miejsc parkingowych nie było. Więc jak znaleźliśmy inny parking, doszliśmy do zoo, to już było późno i tak szybciorkiem obskoczyliśmy.:sorry2: Ale Macio zadowolony.:tak: Ja zmęczona straznie. Pierwszy raz od dłuższego czasu ubrałam buty na obcasie i teraz zdycham.:dry::sorry2:

Cara zdjęcia fajne. Ładnie wyglądacie.

Sikoreczka twoje fotki też super. Ślicznie wyglądałaś.:rofl2: Jak i cała rodzinka zresztą.:-p

Ewcia super, że weekendzik udany. A grill maży mi się,ale jak pogoda dopisze, to w długi weekend i my będziemy grillować.:tak::-)

reklama
No my tez padnięciii
Popołudniowy spacer skonczył się na piasku na podwórku obok.Karol zachwycony, zapiaskowany, padł prawie wkąpieli.
Cara cudne foteczki.
Sikoreczka no, no, no jakie nogi:tak:
Wpadłam powiedzic Dobranoc i zapowiedzieć,że jakby mnie trochu nie było to malujemy:rofl2:

Do góry